Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Jak się ukradnie dziecku klucz od karty graficznej to nawet za darmo pewnie jest.

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 359,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
26 minut temu, Figaro napisał:

Uncharted zrobił sto kroków do przodu.

Karlich należałoby dodać. Najnowsze Uncharted które jest mile w złożoności za Tombem z 2013. (pipi),a, progres w postaci samochodu na madagaskarze XDDDD kisnę z tej k,ury od Naughty Dogs.

Opublikowano

Jeszcze jest motorówka, zapomniałeś o motorówce.

Opublikowano

uncharted? no zagrałem w 1 i 2, fajnie było, ale ile tych mission packów można kupować? :dunno: 

Opublikowano

Sony ma mendrka który mówi że saints row>Gta

A microsoft wizira i tom rajder> uncharted :dynia:

Opublikowano

.

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano
Godzinę temu, Pupcio napisał:

A microsoft wizira i tom rajder> uncharted :dynia:

Tomb Raider 2013 > Uncharted 1 (tutaj nie trudno o wygraną, jedynka anczarted to średniak)

Rise of the Tomb Raider > Uncharted 3 (tutaj również bez dyskusji, drejk trzy to po prostu kupsztal w ładnej oprawie)

Shadow of the Tomb Raider = Uncharted 2 (no i tutaj jest jedna świetna część, według gustu co lepsze)

W sumie się zgadza.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Czy ja dobrze widzę że boty już słabiej ocenianymi multiplatformami wojują z exem i jeszcze sobie wmawiają że coś wygrywają? xd

Tomb raider 2018 dostępny na Playstation i gta 2013 dostępne na Playstation - najmocniejsze argumenty botów żeby kupić xboxa w 2020. Potem się dziwią że nikt zorientowany tego gówna nie kupuje.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Czy ja dobrze widzę, że ktoś wyciąga wnioski z dupy?

Opublikowano
8 godzin temu, Bzduras napisał:

Jak się ukradnie dziecku klucz od karty graficznej to nawet za darmo pewnie jest.

Gry MS to raczej trafiają do gazetek pokroju CD Action niż do promocji z kartami graficznymi. 

Edytowane przez easye

Opublikowano

TO MOŻE POGADAMY CO SONY DAŁO ZA DARMO?

Jedną grę do Plusa w japonii? xD

Masakra jak was Japońce gwałcą.

Opublikowano

Dobra, to Halo to musi być jakieś prowo xddddd Wytrzymałem 30 minut w jedynce, nie widziałem bardziej bezpłciowego designu sci-fi, a żyję 26 lat na tym łez padole. Te krasnale faktycznie były prawdą, co to ma być do chuja. W ogóle nie czuć mocy broni, nie no, dramat to jest. Czy któraś z części jest lepsza, czy odpuścić kompletnie? Czy ta gra to jakiś pastisz gatunku science fiction, tylko ja nie ogarniam?

Opublikowano

Kazdy singiel Halo to przeokrutne badziewie. A gralem w kazde oprocz Reach. Halo 2 w lokalnym coopie to bylo jedno z najgorszych doświadczeń growych w życiu.

Ta seria błyszczy w multi.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Przez ten marny design nawet multi nie chcę próbować, czas na Ori.

Także póki co Forza > Gearsy > Halo.

Opublikowano

Pierwsze popularne multi na konsolach potem pojawił się byle Cod i zdetronizował. Oto historia multiplayera w halo.

Opublikowano
15 minut temu, Rozi napisał:

Przez ten marny design nawet multi nie chcę próbować, czas na Ori.

Także póki co Forza > Gearsy > Halo.

Rozalia, na moment wyłączmy CW. Popróbuj H5 w Multi nie tykając Singla. Jeśli mimo to nie chwyci to...

2oQDW5k.gif

Opublikowano

Nie zdąży przebiec kilku metrów w H5, roz(pipi)ią go, wyłączy grę i będzie narzekał, że słaba. Nie wiecie, że Sonowcy to tylko w singla grają, bo AI daje fory i można żreć cziperki jedną ręką.

Opublikowano

Jedną ręką to bym cię pajacu roz(pipi)ał w każdą dostępną grę multiplayer. W Siege byłem w Goldzie I, na solo queue, wiesz co to znaczy kutasiarzu? Że mam zmysł, refleks i inteligencję, której ty nigdy nie zaznasz. Rozkurwiałem takie robaki jak ty, grając nawet po pijaku, (pipi)o.

22 minuty temu, Czezare napisał:

Rozalia, na moment wyłączmy CW. Popróbuj H5 w Multi nie tykając Singla. Jeśli mimo to nie chwyci to...

2oQDW5k.gif

To już Fortnite ma lepszy design od tego, nope, nope, nope.

Opublikowano

Nikt nie twierdzi, że design halo jest jakiś najlepszy, ale jednak w multi to jest świetna i skillowa gra. Single? No w jedynkę bym nie grał bo się moooocno zestarzała, ale dwójeczka już całkiem spoko, zwłaszcza w całości odświeżona. Trójka jednak najlepsza. 

Spoko seria, ale mocno specyficzna jednak. 

Opublikowano

No jak ktoś lubi multi strzelanki na mapkach 20x20 metrów to może mu się podobać takie halo czy cod, bo jest daunem yebanym bezgustem kurwą

Opublikowano

A, zapomniałbym - Forza > Sea of Thieves > Gears > Halo

Opublikowano

Róża, czniaj ten dizajn! Graj w grę!

Poza tym puściłeś filmik z jakiegoś guvnianego trybu a la Destini:pechowiec:

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

Niestety (albo stety) do multi to ja mam CoDzika i Sidżyka, muszę ograniczać, bo nie przejdę tych super eksów na Xboksa XD

Opublikowano

Tylko chore ludzie grają w halo 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.