Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
4 godziny temu, ASX napisał:

aim-assis, bullet magnetism

I 0 recoila, a typ się od 2 stron kłóci że najbardziej skilowa gra jaka powstała xD

Edytowane przez easye

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 359,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

ja (pipi)e mogę doktorat napisać z shooterów Multi i nie ma bardziej teamplayowego taktycznego i trudniejszego multiplayera niż Halo, szczególnie 5

a easy z tym Destiny to kompletnie sie odkleił xDDDDDD

Opublikowano
1 godzinę temu, Pupcio napisał:

Bez kitu rezi oszalał. Żeby dorosły człowiek tracił czas na średniak 6/10 I niedokończone gry usługi. M A S A K R A

BTW gier 6/10 kiedy te Yakuzy będą dostępne w usłudze Game Pass? 

Opublikowano

Miałem na myśli każdy "ex" na xboxa od 2013 roku xDDDDDDDDDDDDD najżałośniejszy podrób konsolowy w historii tej branży :)

Opublikowano
43 minuty temu, MaZZeo napisał:

ja (pipi)e mogę doktorat napisać z shooterów Multi i nie ma bardziej teamplayowego taktycznego i trudniejszego multiplayera niż Halo, szczególnie 5

a easy z tym Destiny to kompletnie sie odkleił xDDDDDD

Jak multiplayer z aim assistem i bullet magnetismem ma być najtrudniejszy? Ke?

Opublikowano
5 godzin temu, Czezare napisał:

W każdym bądź razie jeśli o mnie chodzi to nie wiem...obudzony o 2-giej w nocy ba! brutalnie torturowany przez podtapianie, podpalanie, podduszanie i inne "anie" zawsze wykrzyknę w twarz swoim oprawcom, że najlepszym, najbardziej skillowym multiplayerem na konsolach w historii gejmingu może się poszczycić Halo 5:reggie:

Jedyne co to nam mówi, to że jesteś zwykłym xboxowym fanbojem :-)

Opublikowano
56 minut temu, Rozi napisał:

Jak multiplayer z aim assistem i bullet magnetismem ma być najtrudniejszy? Ke?

tak że wyjaśniłbym cie do zera w Halo

nie tylko aim assist i bulle magnetism liczy sie w Multi

Opublikowano

Klapy i tak nie zrozumieją z oni jarają się mutli w uncharted 4.

Opublikowano

Multi na konsolach xDDDD

Opublikowano

Jak przez 3 generacje grasz w te sama gre ale z inna grafika to nie dziwne, ze lapiesz skila.

Opublikowano
16 godzin temu, chris85 napisał:

BTW gier 6/10 kiedy te Yakuzy będą dostępne w usłudze Game Pass? 

Nie wiem czy dać szansę tej serii ponownie. Próbowałem jedynkę na ps2, a potem trójkę na ps3 i nie wiem o co to całe Halo. Takie shenmue, które nie jest absolutnym gównem.

Opublikowano

Trybu Windows bym nie chciał, ale obsługę Steama czy inego Epic Stora jako aplikacje? No mega opcja

Opublikowano

Dzięki panie xbox, udało Ci się zabić konsolową duszę. Spencer wilk w owczej skórze jak to mówią :)

Opublikowano
8 minut temu, YETI napisał:

http://www.benchmark.pl/aktualnosci/xbox-series-x-moze-miec-tryb-windows.html

Mam nadzieję że m+k również będą w zestawie. 

:pawel:

Koszmarna wiadomość.

Jeszcze przez przypadek wyląduje w lobby z izim. :/ 

Opublikowano

Przestań się oszukiwać, że stać Cię na tą konsole!

Opublikowano

Paolo nawet nie umiałby się powiesić :(

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

Z tym steamem to niezły bait, bo jak miałoby się im to opłacać? Za to support mychy i klawy w różnych gatunkach strategii byłoby super informacją. W stellaris na padzie to nie bardzo chciałoby mi się grać :pechowiec:. Jak dla mnie to mogą zrobić z Xboxa PCta, wyebane mam na jakąś duszę.

Opublikowano

myśle że obsługa myszy i klawy to pewniak w nowym xboxie. Nie po to robi się nową konsole aby zabierać istniejące już ficzery

Opublikowano
2 minuty temu, ASX napisał:

myśle że obsługa myszy i klawy to pewniak w nowym xboxie. Nie po to robi się nową konsole aby zabierać istniejące już ficzery

Nareszcie mógłbym grać w NFSa jak Pan Bóg przykazał.

Opublikowano

NFS na klawiaturze? No zieloni to jednak mocno ukryta opcja blacharska, Suteq juz trzepie do nowo złożonego kompa, bo w końcu zobaczy grafike "na Ultra", Vizir gra w jedyna gre zycia Word Of Warcraft, a Spencer w końcu może wróci do tego co kocha najbardziej, PC Gamingu! Co to będzie za generacja!:obama:

Opublikowano

Easye, jeszcze tylko bądź tak miły i wskaż botom jakieś pc forum. Lewacka sekta z IRC się wyniosła, to teraz czas na blacho-boty. 

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Kolejna osoba odchodzi z ND tym razem do Ninja Theory. Czyżby druga cześć Tlou okazała się gównem jak Uncharted 3? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.