Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Serwery tego Crackdowna jeszcze działają? Chyba nawet Gamepass tego nie uratował

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 359,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Asax ty pamiętasz po której jesteś stronie? My jesteśmy tu gdzie wtedy, oni tam gdzie stało ZO... Sony.

Spoiler

Chuy wie, zrobiłem calaka w 1h na premiere i wyebane z dysku goowno

Opublikowano

Neutralność w CW? Najgorzej. Niestety kolego @ASX, ostatnimi czasy postujesz w CW niczym randomy ze 100 postami, które próbują rozwiązać odwieczny konflikt jakimiś sztampowymi pierdami o byciu graczem, tym że liczą się gry, a nie sprzęt itd. :( Tu trzeba napierd,alać, napie,rdalać trzeba!!

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Bycie głosem rozsądku w CW? Najgorzej

Opublikowano

Xbox ma już 18 lat, jest dorosły niech radzi sobie sam. Nie potrzebuje wojowników

Opublikowano
52 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

hmmm legalny ( ͡° ͜ʖ ͡°)

W końcu można dobitnie powiedzieć że SSIE PAŁE :kaz:

Opublikowano

18 letnia dziwka :gsr: tyle mam do powiedzenia w sprawie xboxa

Opublikowano

Lepsze to niż 40 letnia, marudzącą żona w domu. Xbox zawsze dostarcza najlepszą formę rozrywki :banderas:

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano
2 minuty temu, 20inchDT napisał:

Lepsze to niż 40 letnia, marudzącą żona w domu. Xbox zawsze dostarcza najlepszą formę rozrywki :banderas:

Amen!!!

Opublikowano

Można wklejać ten gif co generacje odnośnie Xśmiecia - zawsze aktualne. 

BBgR.gif

Opublikowano

Takim jak wy może pomóc tylko lobotomia zasilaczem od oryginalnego xboxa one :[

Opublikowano

Łosz w morde. Wciepa godna wczesnego gimnazjum. Dla dzieci z niedo(pipi)aniem mózgowym.

Opublikowano

Czy ja dobrze czytam - Sony drugi rok z kolei nie stać na E3 i się nie pojawią? Szkoda, chciałem obejrzeć sequel tego "koncertu"

RashUnhappyAlpaca-size_restricted.gif

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
14 godzin temu, Gregor var Emreis napisał:

Sea of Thieves, State of Decay 2, Quantum Break też zostały wydane przez Xbox Game Studios. To z tych ciekawszych

TO Z TYCH CIEKAWSZYCH. 

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano
33 minuty temu, 20inchDT napisał:

Czy ja dobrze czytam - Sony drugi rok z kolei nie stać na E3 i się nie pojawią? Szkoda, chciałem obejrzeć sequel tego "koncertu"

RashUnhappyAlpaca-size_restricted.gif

Po co pojawiać się na imprezie z firmą, która wydaje swoje eksy na 6/10 w dniu premiery na pc za 4zl, a gry na next gena będą pisane pod jaguara? Przynajmniej maja litość i już nie chcą ośmiesza tego pasibrzuch spencera, zrobią sobie swoją, własna imprezę. Cyrk zostawiają klaunom, będziecie dobrze się tam czuć z waszymi braćmi blacharzami. 

Opublikowano
12 godzin temu, 20inchDT napisał:

jak ktoś lubi jak mu laska stawia klocka na klatę to nawet niezła opcja ten xbox

Opublikowano
7 godzin temu, creatinfreak napisał:

No qb było jeszcze spoko. A w reszte nawet nie grałem

Poprawione

Opublikowano

Sory wstydzi się tych 9-ciu terafanków, dlatego ich nie będzie na E3, mówię Wam:yakubu:

Opublikowano
7 godzin temu, creatinfreak napisał:

No qb było jeszcze spoko. Ale reszta to :dynia:

Ale Days Gone GOTY :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.