Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
8 godzin temu, YETI napisał:

Po co pojawiać się na imprezie z firmą, która wydaje swoje eksy na 6/10 w dniu premiery na pc za 4zl, a gry na next gena będą pisane pod jaguara? Przynajmniej maja litość i już nie chcą ośmiesza tego pasibrzuch spencera, zrobią sobie swoją, własna imprezę. Cyrk zostawiają klaunom, będziecie dobrze się tam czuć z waszymi braćmi blacharzami. 

jaki dmg control xd

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 359,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

XDDDDD

Chyba bomba prawdy. 

Pamiętacie ostatnie e3, jak boty zacierały ręce, co to microsoft nie pokażę. Spencer znów nakłamał o największej i najlepszej konferencji, a skończyło się na cut scence gajlo pisanego pod jaguara :pawel:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Tymczasem Nadkonsola 4 w 2020 roku.
:banderas:
Kolejny rok dominacji jak za czasów PS2. c3c370303e015f04250d53864b93b4a3.jpg

A x-śmieciarka co tam, kolejny rok bez gier? Wychudzone, botowskie kundle już są do tego przyzwyczajone. 

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Pedator na PC, FFVII na PC, Nioh 2 pewnie szybko na PC. Fajne multiplatformy na ten rok

Opublikowano

XDDDDD 

Mam nadzieję że Dreams też trafi na pc. 

Edytowane przez YETI

Opublikowano
4 minuty temu, YETI napisał:

A x-śmieciarka co tam, kolejny rok bez gier? Wychudzone, botowskie kundle już są do tego przyzwyczajone. 

try harder Yeti

UKgYRTw.jpg

Opublikowano

Tyle gier, a tylko TLOU będzie coś warte. No super line-up. :pawel: 

Opublikowano
3 minuty temu, ASX napisał:
try harder Yeti
UKgYRTw.jpg

e2e8dd150f8dbd3add93635a8b1c2e2e.gif

Haha a, co to (pipi)a ma być, z czym do ludzi. Widzę tu mocne wsparcie game passa, same (pipi)owizny za 4zl.
Oni serio chcą walczyć tymi wymiocinami?

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Tyle gier, a tylko Ori będzie coś warte. No super line-up. :pawel: 

Spoiler

Nie no, żartuje :lapka:

Opublikowano

(pipi)aniutki, nawet wrzucił gierki które wyjdą na ps4, czy smartfonowe produkcję jak battletoads czy girsy Tactics. Asax, czemu tak plujesz na xboxa? 

PS. Nawet jest kolekcja gejlo, oni to wydaje znów w 2020 i wmkwili botom że to jakaś nowa gra? 

Xddddddd 

I to logo Xbox nieudacznicy, gierki na 7 studios, z lewej strony, żeby jakoś wypełnić miejsce xddddd

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Dlc do persony lepsze :shieeet: jak tam, bedzie nowa waifu do tasowania michałka?

Opublikowano
2 minuty temu, YETI napisał:

PS. Nawet jest Perosna, oni to wydaje znów w 2020 i wmkwili klapom że to jakaś nowa gra? 

Xddddddd 

Opublikowano
4 minuty temu, Kyo napisał:

Tyle gier, a tylko Ori będzie coś warte. No super line-up. :pawel: 

Pokaż ukrytą zawartość

Nie no, żartuje :lapka:

Ori, Microsoft Flight Simulator i Gears Tactics. Na resztę wyjebance jajca. A to wszystko za darmoszkę od krola Spencera.:fsg: 

Opublikowano

ja w tej chwili czekam na Ori, Psychonauts 2 , Gears Tactics i Halo Infinite:banderas:

Opublikowano

YETI posługujący się listą multiplatform, jakiś crapów VR czy tego Predatora. Wciąż zbyt śmieszne by brać w ogóle pod uwagę. XDD

U mnie Tell Me Why, Ori 2, Gearsy I Halo. Ciekawi mnie też Psychonatus 2, jedynka była specyficzną acz udaną platformówką. Sam Tim Schafer to legenda branży, a nie jakieś k,urwa Dreams czy robocik VR.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Yeti w ogóle ma PS VR, czy jara się dla zasady bo to sprzęt Sonki?

Opublikowano

Ale by im piana z mordy leciała jakby tę srakuzę wrzucili na premierę do gp.

Opublikowano
2 minuty temu, ASX napisał:

Yeti w ogóle ma PS VR, czy jara się dla zasady bo to sprzęt Sonki?

dotykał w media markt

Opublikowano

Powiedz mi dlaczego - Jak pięknie się wpasowali z tym tytułem na Xboxa.

Opublikowano

Ostatnio mało gram ale jestem trochę podekscytowany tym 2020. Mam nadzieję że nvidia wyda nowe karty w tym roku to będzie można kupić ps5 do potężnych chad exow od Sony oraz PC do multiplatform i virgin guwien z gamepassa za 4zl :banderas:

Opublikowano

podoba mi się różnorodność w lineup XGS na ten rok. Metroidvania, gierki fabularne jak Tell my why, FPS,  RPG, beat'em up, platformówka, gierka survivalowa, a nawet symulator lotu xD

3 minuty temu, teddy napisał:

Ostatnio mało gram ale jestem trochę podekscytowany tym 2020. Mam nadzieję że nvidia wyda nowe karty w tym roku to będzie można kupić ps5 do potężnych chad exow od Sony oraz PC do multiplatform i virgin guwien z gamepassa za 4zl :banderas:

też planuje zakup nowego pcta, gamepass ultimate wykupiony do 2022, a stary pecet już trochę lat na karku ma

Opublikowano

ten symulator latania ma konkurować z FF VII ? :dynia: 

co te boty w tym roku, chyba leków zabrakło u farmaceutów w 2020 :yao: 

Opublikowano
2 godziny temu, suteq napisał:

Ori, Microsoft Flight Simulator i Gears Tactics. Na resztę wyjebance jajca. A to wszystko za darmoszkę od krola Spencera.:fsg: 

Gears Tactics :fsg: No Wasteland 3? :notsure:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.