Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
9 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Nie dziwię się skoro siedzisz na PC I PS4.

Tytuły z gamepassa mi zabiły przyjemność z grania ale ostatnio wróciłem do steama i chęci zaczęły wracać <3

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 359,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Ktoś myśli, że FF7R nie będzie na xboxie? :reggie: Najpierw klapy będą beta testować midgar.

Opublikowano

final fantasy VII? tak zwany launch exclusive

Final-Fantasy-VII-Remake-Box-Art_12-09-1

Opublikowano

NIE, TO EKSIK TYLKO DLA NIEBIESKIEGO SZLAHCICA, KWWWWWWIIIIIIIIKKKKKURŁAAA

Opublikowano

Dobrze, że od razu na okładce dali znać, że to tylko TIMED ex, to klapy mogą się przygotować psychicznie na zdradę jak z 13.

Pocieszne fanbojstwo :pawel:

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

Final fantasy? kupi sie za 15 lat kiedy square wypusci juz wszystkie czesci na jednej plytce i wydoi glupich fanow :pawel: 

Opublikowano

"Przeżyjcie śmierć Aerith po raz kolejny w najnowszym DLC za jedyne $9.99"

hqdefault.jpg

Opublikowano

karakany jakie racjonalizowanie exów xDDDDD

nie dla psa ff7 na premiere :kojima: 

Opublikowano

Hmmm, ale chu,jowa giereczka, ale nikt nie zagra tylko ja będę miał. Ja I nikt inny, już nie musi mnie piec, że posiadam jeden sprzęt. Hmmm eksiki takie dobre, zwłaszcza że ktoś inny nie zagra mhmmm cudownie smakuje 

Opublikowano

Podobno jak sprzedaż Plejstulejszyn 5 będzie za niska to mają robić eksy imienne na dowód

Opublikowano
3 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

YETI posługujący się listą multiplatform, jakiś crapów VR czy tego Predatora. Wciąż zbyt śmieszne by brać w ogóle pod uwagę.

I w tym samym poście 

3 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

U mnie Tell Me Why, Ori 2, Gearsy I Halo. Ciekawi mnie też Psychonatus 2, jedynka była specyficzną acz udaną platformówką. Sam Tim Schafer to legenda branży, a nie jakieś k,urwa Dreams czy robocik VR.

Hahaha, ci ludzie naprawdę są chorzy psychicznie. Przynajmniej jest wesoło z tymi czubami.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

7 lat bez gier zostawia ślad na psychice :/

Opublikowano

a mogli się zabrać razem z dronem microsoftu gdy odlatywał

Opublikowano

wojowanie na exy gdy zaraz wszystkie gierki na playstation będą dostępne jako ikonka w playstation now xd

nie wiem jak niektórzy tutaj to przetrwają

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Tylko nikt nie ukrywa, że gry z Xboxa to multiplatformy czubie XDD

TLoU2, GoT, Dreams, Iron Man to multiplatformy? 

Rozumime, że multiplatformami na xboxa można się jarac, bo w sumie nie ma innego wyjścia. 

Opublikowano
2 minuty temu, ASX napisał:

nie wiem jak niektórzy tutaj to przetrwają

W głębi ducha liczę, że nie przetrwają. :)

@YETI Nie, ale jest w tym crap z VR, gów,nogierki Dreams oraz Predator I jakieś japońskie śmieci.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Od 3 edycji Asax ciągle pisze to samo o usłudze, w której nadal nie ma wszystkich exow, a jak już coś nowego się pojawi to w 720p, 3 sekundowym lagiem i takimi artefaktami, ze nawet zielone karakany wola "dawac dupy kolegom" by im po prostu pożyczyli stacjonarna konsole...

Opublikowano

Przecież wyborze cały rok nie dostaniecie tak dobrej gry jak Dreams. 

Opublikowano
Teraz, easye napisał:

720p, 3 sekundowym lagiem i takimi artefaktami

Jakość plejstejszyn

Opublikowano
Teraz, easye napisał:

ze nawet zielone karakany wola "dawac dupy kolegom" by im po prostu pożyczyli stacjonarna konsole...

Premiera Nioh2 już niebawem, Czarus pamiętaj aby umyć odbyt przed wizytą u kolegi. 

Spencer ty chvju, do czego doprowadziłes. 

Opublikowano

1 minutę temu, 20inchDT napisał:

Jakość plejstejszyn

Ale za to jaka sprzedaż konsol :banderas:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ori to ta sama liga pod względem jakości co TLoU2. I w przeciwieństwie do Yetiego i innych ameb większość xbotów zagra w obydwie. Posiadacze Xboxa to z założenia ludzie inteligentni, jako tacy zarabiają więcej od jednoplatformowców i po prostu ich stać. Nie muszą sobie racjonalizować zakupu jednej konsoli. Kupuje je wszystkie i ma wywalone na exy, wojenki i inne takie. Po prostu GRAJĄ. Nara

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.