Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Przecież Xbox one to najgorsza konsola jaka powstała. Żałośnie słaba, brzydka i bez gier. Spencer coś tam próbuje działać ale słabo mu to idzie :)

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 359,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
12 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Teoretycznie tak, a praktycznie najlepsza konsola dla plebsu. :)

fixed

Opublikowano

Wiadomo, inteligencji najlepiej smakuje forcik i fifka :)

Opublikowano

Prawda, trochę im brakuje do reprezentantów zielonych.

Opublikowano

Będzie mi brakowało Xboxa One.

Takiej naturalnej, niewymuszonej memicznosci nie będzie już nigdy, zupełnie tak samo jak wraz z Bohdanem Smoleniem zmarł polski kabaret. 

Edytowane przez aph

Opublikowano
6 godzin temu, Pupcio napisał:

Teoretycznie jest martwy ale nie chcecie dać mu odejść :/

Tak naprawdę po pierwszym zachwyceniu się Forzą i Cupheadem, troszkę Sunsetem, to już nie ma za bardzo w co grać na tym Śmieciu :/ Jakąś multiplatformę może ogram, kurwa, Wiedźmina znowu, albo co. Ehhhhhhhhhhhh.

Opublikowano

Zagraj w rdr z trawą i do śmieci z tym zielonym sc00rwensynem

Opublikowano

Xbox to konsola dla graczy, a paystation wystarczy dla casuala, który przez dwie generacje gra tylko w RDR :lapka:

Opublikowano

YouTube najlepiej działa na PC, jak coś.

Opublikowano

Xbox najlepszy jest do grania w Call Of Duty.

Edytowane przez Czezare

Opublikowano
1 godzinę temu, Rozi napisał:

Tak naprawdę po pierwszym zachwyceniu się Forzą i Cupheadem, troszkę Sunsetem, to już nie ma za bardzo w co grać na tym Śmieciu :/ Jakąś multiplatformę może ogram, kurwa, Wiedźmina znowu, albo co. Ehhhhhhhhhhhh.

Ori jeszcze sprawdź. Imo naprawdę warto.

Opublikowano

Zacząłem, ale mam przesyt metroidvanii obecnie, kiedyś przejdę.

A no i Forza 3 > Forza 4.

Opublikowano
1 godzinę temu, Rozi napisał:

Trzeba było mnie słuchać, a nawet nie mnie, co świata który wy*rał się na xśmiecia. Ludzie tu wypominają, że ktoś gra tylko na PlayStation, albo tylko na Switch. Powodem nie jest arogancja, ignorancja, czy bieda. Powód jest prostszy - po prostu Xbox to kupsztanga której nie opłaca się kupować.

Nawet Tsubasa nie wyjdzie na tego zielonego szrota. Nostalgia, boisko na dwa kilometry (bo tyle biegli w jedną stronę) i superszoty wypalające dziury w siatkach, nie dla zielonego robactwa ;)

Opublikowano

Yeti pisał w temacie, że takich gier brakuje, a przecież pełno jest szrotów 5/10 na rynku, więc nie wiem o co chodzi :[

Opublikowano

Kamień z serca, że kolejny crap ominie Xboksa. :) 

Opublikowano

na plejkurwie bez gier tak bieda że nawet crapem 4/10 tsubasa się sonybociarnia ratuje, no cóż poziom plejśmieciarki utrzymany  :kaz:

Opublikowano

Tsubasa? Ten moment kiedy każdy na podwórkowca przychodzi w czapce i bluzie i chce stać na bramie;-)

A gierka wygląda lepiej niż rocket league. Z S E N T Y M E N T U kupię.

Edytowane przez aph
Kojiro> Tsubasa

Opublikowano

Pewnie będzie działać w mocnych 30 klateczkach. Czaicie grać w dynamiczną gierkę w 30 klatkach i jeszcze się tym jarać? Zwierzęta, nie ludzie.

Opublikowano

Skąd to info?

Opublikowano

Jakie info? Przypuszczenia. Wydany niedawno DBZ Kakarot ma 30 osranych FPSów, zakładam, że i tu będzie kibel na ekranie. Plejstejszyn, mmmmmm, mmmmm

Opublikowano
47 minut temu, Bzduras napisał:

Jakie info? Przypuszczenia. Wydany niedawno DBZ Kakarot ma 30 osranych FPSów, zakładam, że i tu będzie kibel na ekranie. Plejstejszyn, mmmmmm, mmmmm

Włączy upłynniacz, użyje mCable I powie, że ma 4K/60 :pawel: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.