Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 359,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Fani Sony są najbardziej przywiązani do marki

https://www.thegamer.com/study-claims-playstation-fans-most-loyal/

Cytat

A recent study conducted by BestSEOCompanies determined that Sony fans were more loyal than those of other gaming platforms. The site conducted a survey of over one thousand people to determine what brands they were loyal to, and the front-runners included McDonald's, Android, Nike, and PlayStation.

asset3.png

asset5.png

Edytowane przez ASX

Opublikowano

To nad tym g.ównem spuszczał się mendrek? beczunia, blitzball w FFX był lepszy.

Opublikowano

Nie widziałem, że wychodzą jeszcze gry na PS2. :) 

Opublikowano

o cie chu.ju złoty, jak na pegazusa tylko z lepszą grafiką :banderas:ale biegajo jak retardy

Opublikowano

@mcp pa na asa :banderas:

W dniu 21.01.2020 o 20:57, Mendrek napisał:

Nawet Tsubasa nie wyjdzie na tego zielonego szrota.

dziekuje Pan Microsoft, ze jestes jedynym wyborem core-gamers, a dla januszy mamy PS4 z tsubasa ;) 

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Na (pipi) jasny ją tu summonujesz

Opublikowano

Tak po czasie zajrzałem do tematu.

Pewnie Fanek i YETI dalej masturbują się na potęgą 3 tytułów z PS4, które i ta wyjdą na PC? 

Po czasie stwierdzam, że jednak Xbox to ścierwo. Wystarczy kupić kabelek HDMI za 12 centów i masz Xbox eksperienc tylko, że lepiej z PC.

Co do PC, bo jeszcze o PC nie wspominałem - dalej najlepsza, jedyna i niedościgniona platforma do grania. 

AAAAA... Swicz, Swicza to bym kupił. Oddam to badziewie PS4 w lombardzie i gramy w super konsolowe gierki. 

Opublikowano

PS4 to powinni wypożyczać na weekendy - idziesz raz do wypożyczalni w piątek, ogrywasz eksika przenajświętszego (o ile jeszcze nie wyszedł na PC) i oddajesz w niedzielę. Jakiś program lojalnościowy, zbieranie znaczków  do tego i byłoby spoko. Sam na siebie się wkur.wiam, że byłem na tyle głupi żeby kupić drugi raz ten badziew zamiast pożyczyć w maju od ziomka na miesiąc i oddać ten szmelc fpizdu. Trudno, jeść nie woła, niech sobie stoi, ale stojąc obok XOX, Switcha i PC ta konsola wygląda biednie.

Opublikowano
8 godzin temu, gekon napisał:

AAAAA... Swicz, Swicza to bym kupił. Oddam to badziewie PS4 w lombardzie i gramy w super konsolowe gierki. 

Ludziska się pytają co to będzie w tym roku, no ale spoko.

Zaś PS4 ostatni rozpyerdol exami/console exami i do lombardu,zgadzam się.

Opublikowano

Neogaf i Kotaku już trąbią, że devkity wskazują że PS5 jest potężniejsze niż Xboxsx , więc może to nie będzie jakaś super nowość i mega zaskakujące odkrycie, ale no PlayStation znowu synonimem konsoli i wiadomo, że to najlepszy wybór.

Zielona przegrywalnia oczywiście g*wno rozmazane 2.0 i może za pół generacji zostaną wyruchani na drugą nóżkę kolejnym xszrotem bez gier i antykwariat-trialpassem ;)

Opublikowano

Ładna zmiana narracji, nagle moc konsoli ma znaczenie ;)

Opublikowano

EHHH MENDREK. 9 to jest mniej niż 12, kto ciebie matmy uczył?!

Opublikowano
Godzinę temu, Mendrek napisał:

Neogaf i Kotaku już trąbią, że devkity wskazują że PS5 jest potężniejsze niż Xboxsx , więc może to nie będzie jakaś super nowość i mega zaskakujące odkrycie, ale no PlayStation znowu synonimem konsoli i wiadomo, że to najlepszy wybór.

Zielona przegrywalnia oczywiście g*wno rozmazane 2.0 i może za pół generacji zostaną wyruchani na drugą nóżkę kolejnym xszrotem bez gier i antykwariat-trialpassem ;)

O teraz jest antykwariat xD twój ból dupy o Game Pass jest żenujący. 

Opublikowano

Xbox ostoja cebul o słabym guście  od zawsze na zawsze :)

Opublikowano
2 godziny temu, ASX napisał:

Ładna zmiana narracji, nagle moc konsoli ma znaczenie ;)

Nadal uważam, że moc nie sprzedaje konsoli, ale fajnie wiedzieć, że nawet tego kulawego argumentu zielone przegrywy nie mogą już używać. Jako fan marki PlayStation jestem rad, że po raz piąty z rzędu moja ulubiona firma produkująca konsole okaże się najlepsza. Ból dupy o trialpassa? Nigga, please. Takie starocie (które mnie interesują) dawno są w mojej bibliotece na stałe (często kupione na przecenach za grosze) i nie muszę jak niewolnik co miesiąc za nie płacić ;)

Opublikowano

Mendrek chociaż zna swoje miejsce i pisze w CW, ale Yeti to już (pipi)ca dostaje. Typ z Gafa, który nawet konsol na oczy nie widział, a słyszał od kolegi, że ps5 mocniejsze jest przez niego wrzucany jako zweryfikowany insider :yao: Ten BGs to czasem nie pisał też, że dostał bana na reseterze? Customowe SSD, które pewnie pochłonęło trochę kasy i będzie wtopą jak CELL, lepsze GPU i CPU, mniejszy rozmiar i niższa lub podobna cena. Za(pipi)iste to Sony. SEEMS LEGIT.

Opublikowano

No ale xbox może mieć i 30 terafankow a i tak będą na nim wychodziły multiplayerowe guwna do gamepassa naszpikowane mikropłatnościami. No i dodatkowo wszystko będzie dostępne day 1 w najlepszej jakości na PC, więc nawet jak ktoś ma smaka na raka nie ma powodów do kupowania tego wysrywu od MS

Opublikowano
2 minuty temu, teddy napisał:

No ale xbox może mieć i 30 terafankow a i tak będą na nim wychodziły multiplayerowe guwna do gamepassa naszpikowane mikropłatnościami. No i dodatkowo wszystko będzie dostępne day 1 w najlepszej jakości na PC, więc nawet jak ktoś ma smaka na raka nie ma powodów do kupowania tego wysrywu od MS

ok boomer

Opublikowano
13 minut temu, teddy napisał:

No ale xbox może mieć i 30 terafankow a i tak będą na nim wychodziły multiplayerowe guwna do gamepassa naszpikowane mikropłatnościami

Dokładnie tak będzie

A na Playstation za to, proszę państwa  same singlowe perełki bez coopa i splitscreena :problem:

Edytowane przez ASX

Opublikowano

Dlaczego posiadacze Xboxa to tacy smutni ludzie? Jest gorzej niż na Nintendo. Jeszcze się nieboraki katujecie tym PS4 w imię zasad - dlaczego? Kupcie se piłkę do kosza i zmieńcie hobby, tak będzie najlepiej dla Was i ogółu.

Opublikowano
1 minutę temu, aph napisał:

Jeszcze się nieboraki katujecie tym PS4 w imię zasad

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.