Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

nie no, szanujmy sie, jak mozna w dzisiejszych czasach nie posiadac dobrego komputerka xd

to nie te czasy, gdzie co roku trzeba bylo grafike wymieniac zeby odpalic cokolwiek.

ps4+switch+pc i masz komplet gierek na wszystkie platformy, microsoft taki dobry ze nawet xbona nie trzeba kupowac zeby w ich "sztosy" grac

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 359,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Switch? Albo masz 8 lat, że grasz w mario i pokemony, albo ...

Opublikowano

albo masz amatora i sekiro w 9 klatkach na jedno oko w 2020r kek

Opublikowano

słicz XDDD

konsolka dla:

-gadżeciarzy którzy wolą mieć niż grać
-lamusów lubiących ogrywać znane produkcje z lepszych konsol w gorszej jakości NO BO WRESZCIE MOGE ZAGRAC W WIEDZMINA NA KIBLU IJOIJOIJO :shieeet:
-dzieci które urodziły się po 2002 roku i nie miały szansy zagrać w mario i pokemony, bo stary już dawno wyje.bał pegaza do caritasu

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

EJ no, ale szanuj wspieranie branży kupnem indyków z dziesięciokrotną przebitką.

Opublikowano

kupiłem stardew valley w pudełeczku za 100zł, myślę że wystarczy tego wspierania na 10 lat :problem:

Opublikowano

W ogóle fajny ten switch, bo mi trochę forzę horizon przypomina. Te analogi driftują tak jak hoonigan po tuningu.

Opublikowano

Pudełko za 100zł? 

To byłoby jakieś 25 miesiecy wspierania branży za pomocą Gamepassa:nosacz3:

Edytowane przez ASX

Opublikowano

no w sumie wspieram, bo płacę te 100zł na 25 lat ale żebym w coś z niego zagrał to nie pamiętam :nosacz3:

Opublikowano

Synek, ale o Godpassie to mówimy tylko przychylnie. Nawet neutralne posty nie są mile widziane.

Opublikowano

spencer ty chory popie.rdolencu przestan dawac mi te gierki za darmo bo juz z 3 pracy mnie wyrzucili w tym roku :banderas::banderas: :banderas:

Opublikowano
37 minut temu, aph napisał:

Dlaczego posiadacze Xboxa to tacy smutni ludzie? Jest gorzej niż na Nintendo. Jeszcze się nieboraki katujecie tym PS4 w imię zasad - dlaczego? Kupcie se piłkę do kosza i zmieńcie hobby, tak będzie najlepiej dla Was i ogółu.

Smutne to musi być twoje życie, skoro wracasz po skasowaniu konta. 

Opublikowano

Co tam w lutym dał spencer w gejpasie? Lococycle czy jakąś inną P E R Ł E na 65%? HA HA masakra

Opublikowano

no kto by sie spodziewal, ze xboty jako pierwszy argument podadza cene gierek xD

tak to jest jak sie bierze gejpasa ze 4 ziko i pozniej cebuli na francuskiej promce na gp premium na X miesiecy no bo WEZ PAN NIE WEZ JAK DAJO xD

nie zmieniajcie sie wariaty

Opublikowano
3 minuty temu, Pupcio napisał:

Co tam w lutym dał spencer w gejpasie? Lococycle czy jakąś inną P E R Ł E na 65%? HA HA masakra

spencer takie rzeczy daje za darmoszke do passa, a sony wydaje z pełnym tupetem jako exy AAA i woła 259zł piekny kawalerze grosza daj kazowi dualshockiem 4 na kablu potrzasnij dualshockiem 4 na kablu potrzasnij o o o

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

W temacie Switcha i jego boskich exów, to jakichś właśnie wyszedł na PC i każdy ma to w chu.ju :potter: Chyba sobie uświadomili, że to wygląda jak gów.nogierka z 2007 w porównaniu do obecnych gierxd

Opublikowano

brak zainteresowania wśród klienteli pctowej wynika z prostego faktu - exy na switcha wymagają odpowiedniego settingu i nastroju - np pluskania o taflę wody kolejnych bobków

Opublikowano

Ze Switchem jak z Xboxem w 2013 - człowiek wie, że płakać powinien, ale nie można powstrzymać śmiechu;)

Znalezione obrazy dla zapytania: funeral laughing"

Edytowane przez aph

Opublikowano
8 godzin temu, maciucha napisał:

spencer takie rzeczy daje za darmoszke do passa, a sony wydaje z pełnym tupetem jako exy AAA i woła 259zł piekny kawalerze grosza daj kazowi dualshockiem 4 na kablu potrzasnij dualshockiem 4 na kablu potrzasnij o o o

Przeczytałem - grosza daj Kazubowi 

Opublikowano

Jakiego aimbota polecacie teraz do CS-a? W sumie dawno w multi na PC nie grałem ;)

Opublikowano

Najlepiej takiego, który weźmie cegłówkę w twoją rękę (może być ta bez palca) i sam wceluje nią w ten pusty łeb ;)

Opublikowano
43 minuty temu, Mendrek napisał:

Jakiego aimbota polecacie teraz do CS-a? W sumie dawno w multi na PC nie grałem ;)

Do wyboru, do koloru, a co planujesz rozpocząć profesjonalną karierę?:potter:

Opublikowano
2 godziny temu, aph napisał:

Do wyboru, do koloru, a co planujesz rozpocząć profesjonalną karierę?:potter:

Nie no, po prostu nie chcę być w mniejszości tych frajerów, co wchodzą bez czitów na pecetowe serwery w roli free fragów, a potem piszą na forach: "No ja tam żadnego cheatera nie spotkałem", "no to czysty skill jak ktoś ma k/d 22-1 i wali mi heady w 0.1 sekundy", "punkbuster wszystko wyłapuje", itd.

Jak chcę być profesjonalistą i grać uczciwie, to wybieram konsole do multi, a nie jakieś pseudo-platformy typu PC, gdzie albo grasz aimbotami, albo czekasz na łatki do singlowych gierek z konsol wydanych w najlepszym przypadku rok później (albo nawet wcale) ;)

Opublikowano

boże niech już Sony powie coś więcej bo klapy na neografie i reseterze gotowi są zjeść właśnie (pipi) tak pragną jakiegokolwiek info

Cytat

We've begun to share some of the incredible features you can expect from PlayStation 5, but we're not quite ready to fully unveil the next generation of PlayStation. Sign up below to be among the first to receive updates as we announce them, including news on the PS5 release date, PS5 price and the upcoming roster of PS5 launch games.

jaki dmg ctrl u Sony xd tak obesrani przed sexem że od tygodni ustalają taktykę i dorzucają terafanków

Edytowane przez MaZZeo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.