Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Sama konferencja sprawnie poprowadzona, ale brak mięsistych gameplayów boli. :/

Nie sądziłem, że to napiszę,  ale po konfie Micro i Bethesdy to najlepszym pokazem targów pozostaje Jedi Fallen Order.  Jakościowo nie padłem przy nim na kolana, ale przynajmniej dali te 15 minut sensownej rozgrywki.

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 358,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Lider opinii padl.

Opublikowano

Mocarne przegrupowania muszą na ircu odchodzic

Opublikowano
6 minut temu, teddy napisał:

O 10:00 pogrzeb blubera

Opublikowano

Wroci jako BiToo.

21 minut temu, teddy napisał:

Oj szybko znikna sygnaturki.

Opublikowano

Moje słowa mocne jak nigdy.

Nawet mi was nie żal.

Opublikowano

Microsoft to koalicja europejska gejmingu

Opublikowano

Wyjebali już tego psycholewaka?

Opublikowano

A co, Cyberpunk już wyszedł? Premiery jeszcze nie było, mogą przesunąć :))))))))

Opublikowano

No ale jak przesuna to przywrocimy  blubera, obiecujemy!

Edytowane przez milan

Opublikowano

A było w zakładzie, że obsuwy są możliwe?

Opublikowano
8 godzin temu, Observer napisał:

Ale się fajnie czyta te pelne nadziei  posty botow z pierwszych stron tematu. Gdzie teraz jesteście, czemu nikt sie nie odzywa, halo halo

Ja poszedłem spać dlatego już nie komentowałem. 

Co do konfy to tak już na spokojnie. Gyrosy mimo (pipi)owego cgi jakiegoś trybu do multi chętnie ogram tak w singlu jak i w moim ulubionym trybie hordy. 

Cyberpunk i dl 2 na plus ale to multiplatformy

Kilka indorów fajnych i większość game pass na premierę więc nie muszę nic kupować do końca roku poza może jakaś ubi gierka. 

Game pass dla pc z takimi gierkami jak strategie paradoksu to dla mnie mega plus ale ja lubię strategie. 

Kupno studia double fine to taki sobie news. Dawno dobrej gry nie zrobili (brutal legend goty). 

Nowa gra ninja theory nie dla mnie wolałbym enslaved 2 na przykład. 

Trailery nowej gry obsidianu i inexile takie se nie porwały. 

Halo jak halo zagram szczególnie że to tytuł startowy nowej konsoli i do tego w game pass. 

Forza horizon LEGO xd

Na plus jeszcze Ori ale wkurzające że tak daleko do premiery. 

Sama konfa mocno średnia i zero zaskoczeń poza neo Wick. 

Opublikowano
4 minuty temu, Rozi napisał:

A było w zakładzie, że obsuwy są możliwe?

W dniu 22.11.2017 o 22:06, ragus napisał:

Umowa zakładu wzajemnego.

1.Poprzez umowę zakładu wzajemnego, zawartą dnia 22.11.2017 r., strony umowy tj.:

a) _Be_, użytkownik forum psxextreme.info

b) MaZZeo, użytkownik forum psxextreme.info

zobowiązują się do zgody na usunięcie konta przez administratora forum psxextreme.info pod warunkiem:

a) w przypadku wydania gry Cyberpunk 2077 do 21 czerwca 2020 roku - zgodę taką wyrazi użytkownik _Be_

b) w przypadku wydania gry po 21 czerwca 2020 roku - zgodę taką wyrazi użytkownik MaZZeo

2. Rezygnacja złożona przez którąkolwiek ze stron umowy zakładu wzajemnego będzie skutkować usunięciem konta strony umowy przez administratora forum psxextreme.info.

3. Skasowanie gry przed 21.06.2020 r. będzie równoznaczne z wyrażeniem zgody przez MaZZeo na usunięcie konta. 

4. Umowa wygasa wraz ze zbanowaniem którejkolwiek ze stron umowy przed 21 czerwca 2020 roku.

5. Tymczasowe zawieszenie konta nie powoduje wygaśnięcia umowy.

6. Zacytowanie tej wiadomości przez obie strony będzie równoznaczne z zawarciem umowy

Gra musi być wydana. Nie zapowiedziana, nie ogłoszona. Liczy się fizyczna możliwość zagrania w grę.

Zakład trwa.

Opublikowano

Czyli POLSKA PRZEJMUJE KONFERENCJĘ MICROSOFTu I PRZYCHODZI Z ODSIECZĄ JAK W 1683

Opublikowano
6 minut temu, ragus napisał:

Gra musi być wydana. Nie zapowiedziana, nie ogłoszona. Liczy się fizyczna możliwość zagrania w grę.

Zakład trwa.

Meh.

Opublikowano

Kurde teraz patrzę na listę gierek już w game pass pc za 4 zł macie chociażby:. Tyranny, FM 2019, imperator rome , metro exodus, slay the spire, book od demon, battlefleet Gothic, hollow knight. Za(pipi)iście sam dzisiaj instaluje battlefleet i imperatora. 

Kto nie grał w tyranny , into the breach czy slay the spire to 4 zł i marsz do kompa. 

Fajnie że są stricte pc rower gierki a nie że identyczna lista tu i tu. 

Opublikowano

Forza Horizon 4 w wersji LEGO. Microsoft prezentuje nowe DLC #8

R1LpuN3.png

6kGqcfu.png

maxresdefault.jpg

Edytowane przez easye

Opublikowano

PimMPWh.gif

Obecny, niekwestionowany numer jeden E3.

SONY WYGRYWA E3 :banderas:

Za 5 lat człowiek będzie wspominał, "a pamiętacje to e3 2019, gdzie Sony wygrało targi nie będąc na nich jednym trailerem".

PS. Niech jepna teraz gameplayem TLoU2 i nie będzie co zbierać z tych zielonych przegrywów.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Gdyby k

toś

im podp

owied

zia

ł

ze wa

rto poka

za

c ga

mepla

y to b5yla

b5y b5a

rd

zo do

b5ra

ko

n6feren6cj

a

przepra

s

za

m a

le

za

la

le

m wczora

j

kla

wia

ture, ja

d

e po n6ową

, el

o.

Opublikowano

Już słychać zachwyty botów - ej konfa w sumie spoko, nie muszę kupować gier do końca roku.

xD

Opublikowano
7 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Już słychać zachwyty botów - ej konfa w sumie spoko, nie muszę kupować gier do końca roku.

xD

u sonybociarni, nie mam co kupować do końca roku

xD

Opublikowano

Chyba już wiadomo kto wygra następna generacje. Panie potężny Sprencerze  "you did your worst, you try your best now it's time to rest c00rwo ulana"

Opublikowano

Wystarczy tylko zmieniać generacje i ilość upadków na ryj i ten mem chyba już zawsze będzie aktualny xD 

d4a58511da1f2.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.