Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

szkoda ze nie tak grywalne jak ta legendarna szpila 

giphy.gif

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 358,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

oh wow, porownaniu randomowego buga do exploita dajacego przewage w pvp.

grunt to obronic gierke ukazujac randomowy bug z innej gry. 

no to juz teraz jest jasne ze zieloni glosuja na PiS.

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

Jakie dzbany xD Mechanika od 2006 roku no ale nie wygląda. Istotne jest to, że wypomina to fan pab i fort sraki, plus jakiś zaelot czarnobylowy xD Konkretne persony jak widzę xD

Opublikowano

To uczucie gdy pociśniesz guwnogierkę na bonka i bot bełkocze aż ciężko go zrozumieć :fsg:

Opublikowano

Bełkot bełkotem ale jak można się przyznawać do grania w takie gówna? Yakubie ogarnij się.

Opublikowano

No nie będę przecież kłamał, że nie grałem w gearsy. Żałuję bardzo, ale grałem kurde :/

Opublikowano

Rozumiem Cię całkowicie. PAB DŻI pierwszy mecz i byłem drugi. Nie dziwie się, że noskille tak lubią tą grę. Forcika też spróbowałem. Ubiłem kilku kolesi w pierwszym meczu i wyszedłem bo myślałem, że usnę z nudów. Jednak gówna nie warto ruszać.

Opublikowano
6 godzin temu, milan napisał:

Xboksowy mevek ze szklanka assassina bedzie mi pisal o dzbanie:dafuq:

I jeszcze asxa obraza

Nowe Assassin's Creedy > Horizon zero dawn. 

Opublikowano
8 minut temu, chris85 napisał:

Nowe Assassin's Creedy > Horizon zero dawn. 

No to zes trafil na fana horizona xd

Moze jeszcze obraz mi bloodborne albo days gone!

Opublikowano
W dniu 14.06.2019 o 09:27, ASX napisał:

Fanboye plejki: "exy na ps4 wyznaczają standardy graficzne nieosiągalne dla xbeki"

rzeczywistość:

Gears-5-vs-Death-Stranding.jpg

Nawet człowiek ziarno(aphromo?) pisze na innym forum że GOW4 wciąga noskiem unch4 to co zrobi z tymi ubi gierkami $ony 7/10...Gears 5  :fsg:

Gra kojimy? no spoko, lococycle z premiery w końcu będzie miał konkurenta ale co ciekawe gra dalej jest tymczasowym exem, ff7 niby pół roku dla plejbeki4 a w plikach systemowych shenmue 3 jest nadkonsola XBOX.

Pierw niebieskie szambo zrobi beta testy a później kompletne i dopracowane wersja gier dla GRACZY  :)

Opublikowano
1 godzinę temu, Yakubu napisał:

To uczucie gdy pociśniesz guwnogierkę na bonka i bot bełkocze aż ciężko go zrozumieć :fsg:

XD 

w ogole jaki blazen, piszesz ze ktos porownuje jakis glitch do najgorszego scierwa, czyli exploitowania gry w pvp a ten dostaje takiego jadu jakby mu ktos dupe tarka skrobal i juz nie moze wytrzymac cisnienia i nawet mi schlebia ze jaralem sie czarnobylkiem 10 lat przed tym jak sie plebs obsral po obejrzeniu jednego serialu xd serio ins, nawet gdybys dostal raka, to w sumie bardziej bym wspolczul tym zmutowanym komorkom niz tobie.

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

mam nadzieje ze zapach xbox lynx zostanie exclusivem przy zakupie ktorego trzeba bedzie podac haslo do gamertaga

Opublikowano
14 minut temu, YETI napisał:

To o czym pisze od dłuższego czasu, microsoft jako wydawca gier multiplatformowym, idziemy panowie w usługę. 

https://comicbook.com/gaming/2019/06/14/halo-the-master-chief-collection-ps4-xbox/

Także boty przygotujcie się psychicznie. 

Ale to nikomu nie przeszadza. Tylko beton wyje do exow generic single player experience i tupia nozkami, jak Sony dodaje je na inne platformy. Sony znalazlo idealny target, co widac po tym forum. Pchli targ, propagowanie piractwa w tematach PS Classic, team pudelka. Nie zmieniajcie sie, bo rynek gier juz sie zmienil, tylko jeszcze tego nie zauwazyliscie.

Opublikowano

trochę ujowy deal, MS da dobre gry na plejbece5 z najlepszym multi a $ony da na XBoxa uncharted, kratosa, horizona i inne odpady 7/10 na jeden wieczór.

Opublikowano

Ku#wa, ja rozumiem jakąś wewnętrzną chęć usprawiedliwienia sobie zakupu czegoś (choć nie, nie rozumiem), ale niektórzy stosują tutaj mocne wyparcie, czasem graniczące ze schizofrenią. Osobnik powyżej np - jak widzę "Trójmiasto" w opisie to podświadomie mam nadzieję, że "Srebrzysko" (takie nasze Arkham), bo nie chciałbym go spotkać na wolności :dafuq:

Opublikowano

XBOX

D9C-zzuXsAEBDAE?format=jpg&name=4096x409

Plejbeka 

hqdefault.jpg

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

dedi

tumblr_psur7qRzna1rjr41u_1280.gif

Opublikowano
38 minut temu, Wredny napisał:

Ku#wa, ja rozumiem jakąś wewnętrzną chęć usprawiedliwienia sobie zakupu czegoś (choć nie, nie rozumiem), ale niektórzy stosują tutaj mocne wyparcie, czasem graniczące ze schizofrenią. Osobnik powyżej np - jak widzę "Trójmiasto" w opisie to podświadomie mam nadzieję, że "Srebrzysko" (takie nasze Arkham), bo nie chciałbym go spotkać na wolności :dafuq:

Usprawiedliwienie zakupu czego? Xboxa? 

Opublikowano
3 minuty temu, chris85 napisał:

Usprawiedliwienie zakupu czego? Xboxa? 

Czegokolwiek, ale w tym przypadku tak - XBOXa, bo to najwyraźniej fanatyzm wobec tego kawałka plastiku spowodował chorobę psychiczną u wyżej wymienionego pacjenta.

Opublikowano
22 minuty temu, Wredny napisał:

Czegokolwiek, ale w tym przypadku tak - XBOXa, bo to najwyraźniej fanatyzm wobec tego kawałka plastiku spowodował chorobę psychiczną u wyżej wymienionego pacjenta.

Chorobą psychiczną jest granie dla platyn. 

Xbox One X to najlepszy wybór ze względu na najmocniejsze bebechy, gry z poprzedniej generacji z darmowymi updatami, prawdziwe 4K, najlepszy pad, najlepsze gry online oraz promocje na Xbox Live Gold oraz  usługę Game Pass z ponad setką gier.  

W tym tygodniu przeszedłem Edith Finch, Superhot i Steam World Dig 2. Wszystko z GP. Za marne grosze. Za cenę jednej nowej gry mam Game Pass z Goldem do maja 2021. No ale pudełeczka, platynki i mistyczne eksiki z których godne ogrania są tylko Bloodborne, Tlou i uncharted. 

I nie pisze tego jak idiota z sekty Sony, który wierzy i wielbi kawałek plastiku i gierki na płycie. Piszę jako świadomy konsument. 

Edytowane przez chris85

Opublikowano

OK, czyli to zaraźliwe, a mimo wszelkich znaków wciąż łudziłem się, że w tym przypadku jest jednak inaczej :reggie:

Opublikowano

widać wredny to kolejna pizdeczka po malinie która zbłądziła z innej części forum która śpi z plakatem chińczyka na łóżkiem i jara się bo dostała darmowy obrazek gracza na psn  :kaz:

Opublikowano

W GP już jest ponad 200 gier, tak dla ścisłości.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.