Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
5 minut temu, Wredny napisał:

OK, czyli to zaraźliwe, a mimo wszelkich znaków wciąż łudziłem się, że w tym przypadku jest jednak inaczej :reggie:

akurat w tym co napisał nie ma za bardzo nic kontrowersyjnego. Jeśli ktoś lubi grać na PS4 to spoko, ale ciężko teraz być ślepym na zalety xboxa. 

-świetnie wykonany hardware

-mnóstwo gier (zarówno pudełkowych kto lubi jak i cyfrowych ;) ) 

-gamepass 

-prokonsumencka polityka 

do pełni szczęścia brakuje tylko większej ilości gier first party. No ale to teraz akurat już kwestia czasu ;) Tak czy inaczej podoba mi się kierunek w którym zmierzają wszystkie konsole (Switch, Playstation i Xbox) to dobry czas dla graczy.

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 358,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
Godzinę temu, Pupcio napisał:

dedi

tumblr_psur7qRzna1rjr41u_1280.gif

S R E B R Z Y S K O. 

Opublikowano

@Wredny Microsoft po prostu zrobił to co należało zrobić. Stworzył Netflixa i Spotify z grami.  Tak wygląda przyszłość usług. Cyfra, streaming, apki, granie na wielu urządzeniach w ten sam tytuł.  W tym roku kupiłem tylko (niestety xD) Metro Exodus, przepustkę na rok 4 do Rainbow Six Siege i DLC do Forzy Horizon 4. To mi się podoba :nosacz3:

Edytowane przez chris85

Opublikowano
30 minut temu, chris85 napisał:

Chorobą psychiczną jest granie dla platyn. 

Xbox One X to najlepszy wybór ze względu na najmocniejsze bebechy, gry z poprzedniej generacji z darmowymi updatami, prawdziwe 4K, najlepszy pad, najlepsze gry online oraz promocje na Xbox Live Gold oraz  usługę Game Pass

S R E B R Z Y S K O 

Opublikowano
1 minutę temu, chris85 napisał:

@Wredny Microsoft po prostu zrobił to co należało zrobić. Stworzył Netflixa i Spotify z grami.  Tak wygląda przyszłość usług. Cyfra, streaming, apki, granie na wielu urządzeniach w ten sam tytuł.  W tym roku kupiłem tylko (niestety xD) Metro Exodus, przepustkę na rok 4 do Rainbow Six Siege i DLC do Forzy Horizon 4 i to mi się podoba :nosacz3:

No i spoko, taki normalny post to ja szanuję, nawet jeśli podoba Ci się coś, co mnie zupełnie mierzi w przypadku nowoczesnej branży gierkowej.

To całe gramy w byle co, byle gdzie na byle czym jest dla mnie straszne i jest to prawdopodobnie moment, w którym przestanę być na bieżąco, bo nie podoba mi się strona, w którą to wszystko zmierza.
Jestem staroświecki i oczekuję pudełek do kolekcji oraz kolejnych konsol pod TV, a nie streamowania na wyświetlaczu mikrofalówki.

Opublikowano
2 minuty temu, Wredny napisał:

To całe gramy w byle co, byle gdzie na byle czym jest dla mnie straszne i jest to prawdopodobnie moment, w którym przestanę być na bieżąco, bo nie podoba mi się strona, w którą to wszystko zmierza.
Jestem staroświecki i oczekuję pudełek do kolekcji oraz kolejnych konsol pod TV, a nie streamowania na wyświetlaczu mikrofalówki.

a kto chcę ci zabrać kolekcje pudełek czy kolekcje konsol pod TV? 

a i proponuje jednak nie grać w byle co, a jednak wybierać dobre gierki ;) 

Opublikowano
Teraz, ASX napisał:

a i proponuje jednak nie grać w byle co, a jednak wybierać dobre gierki ;) 

To czemu robisz jedno, a piszesz zupełnie coś innego. 

Opublikowano
8 minut temu, YETI napisał:

To czemu robisz jedno, a piszesz zupełnie coś innego. 

słucham? 

Opublikowano

Grasz na xboxie one, dobre gierki, to raczej trzeba się cofnąć do poprzedniej generacji, z wyjątkiem jednej Forzy. 

Opublikowano
Teraz, YETI napisał:

Grasz na xboxie one, dobre gierki, to raczej trzeba się cofnąć do poprzedniej generacji, z wyjątkiem jednej Forzy. 

niezły trolling, taki na poziomie  Daddiego ;) 

Opublikowano

Trolling? Przecież to sama prawda, jedna Forza pond 90%, a cała reszta walczy o poziom myszy w VR. 

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Myśle że znajdzie się więcej niż jedna dobra gra na xboxie ;) 

Opublikowano
29 minut temu, Wredny napisał:

oczekuję pudełek do kolekcji

Kolekcja gier przeciętnego klapa 

IMG_00000043.jpg

Opublikowano

Ej ile first party dev posiada sony? 

Opublikowano
2 minuty temu, kubson napisał:

Ej ile first party dev posiada sony? 

12 

w tym studio robiące co roku grę o baseballu (San Diego) i dwa  studia zaciągnięte do robienia gier na VR (London i Manchester) 

Edytowane przez ASX

Opublikowano

To trochę biednie przy 15 MS xd

Ciekawe co Sony szykuje na kolejna generacje, bo póki co to wyglada ze sony zamieni się z MS miejscami xd

Opublikowano

Wszystko na to wskazuje xd

Opublikowano

mm granko w serwery :fsg: 

Opublikowano

Dobra, to nie ma sensu. PS5 wygra nową generację, bo Wredny chce pudełka pod TV. Xd

Jestescie jak ludzie, którzy trzymają na widoku pudła po elektronice, żeby szpanować.

Opublikowano

Nie no sony ma świetnyych devow

jeden robi gran tourismo, drugi gry na vr, trzeci sing star, a czwarty gry mobilne xd 

no zapowiadają się grube lata xd 

Opublikowano

no i to intro :banderas:

prawie jak z Avengersów :obama: 

nawet Mendrek się załapał jako villain :obama:

Edytowane przez ASX

Opublikowano
6 minut temu, Pupcio napisał:

mm granko w serwery :fsg: 

Mnie żadne granko, tylko Sony wcześniej czy później będzie musiało podpisać z kimś dzierżawę, bo sami chcą iść w streaming. Zresztą tobie wystarczy jedna bajoneta, bo reszta gier i tak jest be dla papcia.

Opublikowano

ehhh xboty zniosły to e3 gorzej niż myślałem :/ trzymajcie się chłopaki! aplikacja xbox namiesza na nowej generacji sony!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.