Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 358,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
7 godzin temu, Observer napisał:

A no tak, bo ziarno widzicie. Widzę że duch kyokushinmana dalej żywy w sercach botów.

człowiek ziarno był klapem, nikt do końca nie ogarniał o co mu chodzi i nie wiem w ogóle o czym ty (pipi)isz, potłuczeńcu :pawel: 

Opublikowano

no wredny, calkiem smaczne to bylo musze przyznac.

zapisze sobie linka do tego postu o grze ninja theory ktora obsrales a w ktora nie grales. cos czuje ze bede czesto uzywal.

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

Linka do postu z CW? Jest w tym jakiś heroizm :notbad:
Jakbym na podstawie wypowiedzi z tego działu miał oceniać użytkowników to żadnego nie brałbym na poważnie.

Opublikowano
11 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

człowiek ziarno był klapem, nikt do końca nie ogarniał o co mu chodzi i nie wiem w ogóle o czym ty (pipi)isz, potłuczeńcu :pawel: 

Pisał dokładnie to co ty, jebał Uncharted i wychwalał Gearsy.  Na Gameonly był głównym wojownikiem xboxa, nie wyprzecie się go, wy z jednej matki wszyscy.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Jak juz jestesmy przy gameonly.

Screenshot_2019-06-17_at_21.57.02.png?wi

Opublikowano
11 godzin temu, Observer napisał:

Pisał dokładnie to co ty, jebał Uncharted i wychwalał Gearsy.  Na Gameonly był głównym wojownikiem xboxa, nie wyprzecie się go, wy z jednej matki wszyscy.

Co Ty bredzisz, kukuryku to był naczelny klap, za Sony dał by się pokroić. A że chwalił Gearsy4? Co w tym złego, gra jest za(pipi)ista, a na koxie grafika ryje beret. Możecie zaklinac rzeczywistość, ale Gearsy4 to top graficzny tej generacji.

Opublikowano

Ech, czyli jedynym argumentem będzie już tylko  kształt i jakosc plastiku,  daddy musi mocno  się trzymać tego w nast. generacji.

moze nie ma gier na wyłączność, moze multi wygląda gorzej, może nie ma zapowiedzi, ale nie trzeszczy.

Opublikowano

no plejbeka 5 jest mocniejsza devkitów lockhart i znacznie słabsza od anacodny  :)  malin pizdeczka znowu ze łzami przed plakatem chińczyka :kaz:

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Fejk. Nowy xbox bedzie mial nieograniczona moc dzieki xcloud

Opublikowano

ALE GRUSZCZYK PISZE ZE INNE ŹRÓDŁA TEŻ PODAJĄ

Opublikowano

Klapy posiłkują się gruszczykiem. Wspaniale się dzień zaczął.

Opublikowano

Beka teraz zauwazyłem ze od kiedy usuneli link na forumku to tylko przez jakima tam wlazłem.

goopi jakim

Opublikowano

Fajnie, że ta głupia corwa Xbox powoli zdycha. Kolejna generacja bez eksow, z crapami na 7 wydanymi wszędzie (niestety, tez na PS5) i z gorszą jakością multiplatform. 

Idealna konsola dla chorych psychicznie z Podlasia

Opublikowano

jak trzeba to podpisze zgode na eutanazję anacondy, tylko potrzebuję pelnomocnictwa grubasa

Opublikowano

>siedzien w 2019 na ps4

>pisac o gorszej jakosci multiplatform

:reggie:

Gry wydawane wszedzie chetnie przyjme, moj toster jest gotowy na PS Now

Opublikowano

Pogodze was:

Jeśli PS5 będzie potężniejsze, moc będzie miała znaczenie

Jeśli następny xbox będzie mocniejszy, to moc nie będzie ważna 

Opublikowano

Mała poprawka

Jak ps5 będzie silniejsza to nie rozmawiajmy więcej o mocy tylko  o grach.

VX2ktkqTURBXy9kNzFmMjEwYTk0MTRhOTVkMGEwM

Opublikowano

Moc konsoli przy GP:U i xCloud. Milan się śmiał z ps3 mejma, a sam dalej w XX wieku.

Opublikowano

Jestem gotów pójść na takie porozumienie czerwcowe i zgodzić się na rozmawianie tylko o grach, niezależnie od tego która konsola będzie lepsza.

Terafanki nikogo

Opublikowano
3 minuty temu, Kokejba Hetero napisał:

Moc konsoli przy GP:U i xCloud. Milan się śmiał z ps3 mejma, a sam dalej w XX wieku.

ja się nie smiałem z konsoli bo ją bardzo lubie, sam mam,  smiałem  się z mejma.

2 minuty temu, ASX napisał:

Jestem gotów pójść na takie porozumienie czerwcowe i zgodzić się na rozmawianie tylko o grach, niezależnie od tego która konsola będzie lepsza.

Terafanki nikogo

twój podpis nikogo, musisz zebrać całe xzpr i wyniesć zielony sztandar.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.