Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
1 godzinę temu, milan napisał:

Tysiace razy było tłumaczone ale jak ktos nie ma mozgu to niw zrozumie.

Nioh automata to były exy, już nie są.

Cuphead nigdy nie był.

Gow jest

Horizon jest

u4 jest

w (pipi) duzo exów na ps4 jest exami

mario odyssey jest

bayonetta 2 nie jest

detroit nie jest

wiem, cieżka sprawa

Detroit był prawdziwym exem, już nie jest, ewentualnie jest konsolowym exem. Za dużo nieścisłości

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 358,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

jakby ktoś pytał po co komu Xbox to po to samo co wam PS4 do ogrywania „exów” pokroju Death stranding, Nier czy Nioh.

Wymień cała resztę gier Horizon, U4, GoW, Spider Man itd. 

A w DS to sobie pograsz na pc pewnie rok po premierze w tym samym czasie co wyjdzie wersja na PS5. 

Pasibrzuch? Proszę bardzo, gejlo w dniu premiery za 4zl na laptopie. 

Po co komu xbox? Nawet w Choroszczy nie wiedzą. 

Opublikowano
  • Autor

Jakby Xbox miał exy to też by było bez obrażania.

Opublikowano
2 minuty temu, YETI napisał:

Horizon, U4, GoW, Spider Man itd. 

no ogra się na koniec generacji, ale nic wartego kupna konsoli :) no ale żebyś miał listę: Death Stranding, Nier, Nioh, Yakuzy oraz Detriot. Pewnie znalazłoby się z 10 innych pomniejszych, nie pamiętanych przez nikogo exów, ale generalnie lwią część można ograć na kompie, bez zgrzytu rezygnując z PS4. 

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

te itd. chyba najciekawsze 

Opublikowano

Vrmysz kolego

Czasami dobrze jak gra przestaje byc exem 

Nms [']

Opublikowano
1 godzinę temu, easye napisał:

Przecież Ty w te swoje wyczekiwane crapy będziesz grał na tych samych serwerach, więc zacznij w końcu myśleć o tej "blacharskiej Nizinie" jak o wielkiej zielonej rodzinie, właśnie tak jak Pan Spencer przykazał! XD

Nie będę grać z tymi ułomami. Cesarz Phil zadba o pstryczek elektryczek w menu Halo Infinity pt. "PLAY WITH BLACHA USERS? NO!!!"

Edytowane przez Czezare

Opublikowano
26 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

no ogra się na koniec generacji, ale nic wartego kupna konsoli :) no ale żebyś miał listę: Death Stranding, Nier, Nioh, Yakuzy oraz Detriot. Pewnie znalazłoby się z 10 innych pomniejszych, nie pamiętanych przez nikogo exów, ale generalnie lwią część można ograć na kompie, bez zgrzytu rezygnując z PS4. 

Gry ze średnia 89-95 nie warte, ale za to s(pipi)ina od spencera gorsze od myszy VR, do ogrania na pc, to już warte kupna x-smiecia. :rotfl:

Dziś święto, to w Wezyr przyjął podwójna dawkę rozpuszczalnik w Choroszczy. 

Chcesz listę gier z Xboxa do ogrania pc? :yao:

Edytowane przez YETI

Opublikowano
4 minuty temu, YETI napisał:

Gry ze średnia 89-95 nie warte, ale za to s(pipi)ina od spencera gorsze od myszy VR, do ogrania na pc, to już warte kupna x-smiecia. :rotfl:

Dziś święto, to w Wezyr przyjął podwójna dawkę rozpuszczalnik w Choroszczy. 

77dyw3H.jpg

YETI, schowaj się.

Opublikowano

Wkp przejęło prawactwo, resztę przejęły klapy, łącznie z trollowaniem tematów xboxa. Wszystko za zgodą adminów. Nawet ppe.pl zmieniło narrację po odejściu redakcji. Widać od razu, które korpo ładuje gp w reklamę.

Po jednej grze cyfra już spoko, gameplay gorszy od fabuły w wyścigach.

S-spokojnie zaraz będą patche. 

XD

Opublikowano
24 minuty temu, Kokejba Hetero napisał:

resztę przejęły klapy, łącznie z trollowaniem tematów xboxa

Gdzie niby to trollowanko?

Opublikowano
  • Autor

Zapewne w multiplatformach, tam gdzie tematy Xboxa.

Opublikowano
3 minuty temu, Square napisał:

I tak bys nie wiedzial, bo tam nie zagladasz. Ty gokarty odkryles w 2019. xd

Opublikowano
13 minut temu, Square napisał:

pewnie boli go mysia du,pa o te dwa smieszki  w temacie o przeciekach o nowym xboxie, daddy tam ładnie odlatuje a my się brechtamy xD

Z tego co widziałem to chyba nie mam ykosmonauty  w obozie sony który każdą ploteczke O WIEKSZEJ MOCY PS5 wkleja na forumek ;]

Edytowane przez milan

Opublikowano

Macie yetiego z jego tweetami kojimy w kiblu w każdym miejscu na świecie i andrew ze słupkami sprzedaży.

Opublikowano

sprawdziłem w temacie, yeti dał  newsa z eurogamera, i potwierdzone przez HENDRIXa handluj z tym

w marcu

Edytowane przez milan

Opublikowano
Godzinę temu, Yakubu napisał:

Gdzie niby to trollowanko?

Np. w temacie o Scarlett. Daddy wrzucil link  o domniemanych różnicach pomiędzy Xbox Scarlett a PS5, a nadworne klapy w moment zareagowały na ten post. Plus jakis ułomy komentarz jakiegoś no-name'a.

Opublikowano
21 godzin temu, ASX napisał:

A z czasem będzie tylko gorzej, gdy gry znane z playstation zaczną wychodzić na telefony i lodówki,  gimnastyka intelektualna będzie coraz trudniejsza. Dziwie się że niektórzy tak bardzo chcą w to brnąć 

Ależ kolego asax!Jak możesz w ogóle tak pisać i w ten sposób podchodzić do sprawy, wszak przecież:

"Xbox skończył się kiedy MS oddał to czego SONY I NINTENDO bronią i będą bronić do śmierci - własnego "Ja", swoich marek dzięki którym gracze ich kochają!

Starh"

Słowo daję, widziałem ten napis wyryty w skale na przełęczy pod Giewontem, jak w zeszłym roku atakowałem szczyt.
Opublikowano
3 godziny temu, Square napisał:

:obama:

Opublikowano

7BDGF1e.jpg

król jest tylko jeden 

Opublikowano

którym dzieciakiem bowsera najbardziej lubisz grać? 

Opublikowano
15 minut temu, Pupcio napisał:

którym dzieciakiem bowsera najbardziej lubisz grać? 

smol norm i big norm ulubione postacie

Opublikowano

https://www.eurogamer.pl/articles/2019-06-21-przyczyny-anulowania-slabszego-xbox-scarlett-nieoficjalne-informacje

Jak pisałem, że będzie to problem dla devow i ucierpią na tym gracze, bo gry będą robione pod słabszą konsole, to zakute, podlaskie dzbany, cos mamrotaly, że to nie nowość, bo na pc też robią pod kilka różnych sprzętów i jakoś sobie poradzą. 

Edytowane przez YETI

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.