Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

xbotów nie ma co słuchać, kiedy oni zaczęli grać w gry? 2005? Niech zamkną morde lepiej :) 

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 358,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

W 99 to oni nie wiedzieli co to PSX, a do niedawno myśleli, że PSX Extreme, to skrót od PlayStation Xbox Extreme. 

Opublikowano

i to jest włąsnie cała wiedza ASXa, pier,doli 3 po 6 a wychodzi 0

Opublikowano
8 godzin temu, milan napisał:

i to jest włąsnie cała wiedza ASXa, pier,doli 3 po 6 a wychodzi 0

Czy takiemu można wierzyć?

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

QWspsSh.jpg

Właśnie tu, obok nadkonsoli, w miejscu zaznaczonym strzałką stała sobie Plej(pipi)a 4 Pro i zbierała kurz. Od pewnego czasu było to jej głównym, wręcz jedynym zadaniem. Stała, ale jak widać na inkryminowanej fotce już nie stoi. Dzięki Jaśnie Wielmożnemu Panu ser Oeliksowi udało mi się ją pogonić raz na zawsze. Co czuję? Czuje ulgę, że się udało uczynić to w miarę sprawnie i nie za czapkę gruszek. Rzecz ciemna głównym inspiratorem, pomysłodawcą i swoistym spiritus movens tej decyzji stał się, choć pewnie nieświadomie i w niezamierzony sposób kolega Mendrek, który na każdym kroku podkreślał, żeby się nie frajerować i postawić na konsolę lepszą, mocniejszą itp. To, ale nie tylko. Przemyślałem ten ruch również na innych płaszczyznach, np nadchodzących gier, no bo co tam ma się w najbliższym i dalszym czasie na Plejsmrodni ukazać? Jedynie nieźle zapowiadająca się Parada Równości 2, oraz dużo gorzej  zapowiadająca się Fujarka. Mało, prawda? Poza tym jak wiadomo wszystko będzie można ograć, jak również wszystkie inne pseudo eksy kiedyś tam na PS5, w ludzkiej, nie zwierzęcej jakości. W końcu Sory da nam poczuć co znaczy wsteczna kompatybilność w ichnim mniemaniu. Nie mogę się wprost doczekać, aby tych fruktów, które botom już zdązyły spowszednieć doświadczyć:kaz:

Tak czy inaczej dzięki Mendrek! Jesteś moim mentorem!:banderas:

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

Widze ze czarek nie tylko skarpety podciaga do lydek, nawet dywan na maksa do gory

Opublikowano
Godzinę temu, milan napisał:

Widze ze czarek nie tylko skarpety podciaga do lydek, nawet dywan na maksa do gory

Milano, zajmij się nowymi kompozycjami. To nie dywan a wykładzina:lapka:

Opublikowano
W dniu 21.06.2019 o 10:20, Shago napisał:

Np. w temacie o Scarlett. Daddy wrzucil link  o domniemanych różnicach pomiędzy Xbox Scarlett a PS5, a nadworne klapy w moment zareagowały na ten post. Plus jakis ułomy komentarz jakiegoś no-name'a.

Dupa boli takie pizdeczki jak malin  :)  cały dzień skacze z dywanu na podłogę przed plakatem chińczyka i odprawia mogły żeby plejbeka5 nie była znowu o 50% słabsza od nadkonsoli Spencera.

Jak w każdej generacji plejbeka znowu najgorsze multiplatformy, brak gier a te trzy 'ubi 'exy'' 7/10 do ogrania na Anakondzie w najlepszej jakości.

sonybociarnia będzie znowu wojowała map packiem do CODa miesiąc wcześniej i że malin dostał darmowy obrazek gracza z kratosem, smutne ale prawdziwe  :)

Edytowane przez Daddy

Opublikowano
W dniu 20.06.2019 o 08:34, grzybiarz napisał:

Niech ktoś zrobi listę top5 gier, które wyszły tylko na x one (nie na pc).

Wy(pipi)ane w to co jest na PC. 

Za niecałe 200 zł na tę chwilę mam 200 gier do maja 2021. Tak do 2021. Na najmocniejszej konsoli z prawdziwym 4K z najlepszymi padem. W usłudze które daje mi miesięcznie kilka gier a nie jakiś gay pride motyw xD 

Exy? (pipi)a wszystkie ogralem oprócz GOWa i Pająka, przejdę je jak wyjdzie Tlou2 na używanej konsoli za kilka stów z Cexa, którą sprzedam 5 minut po tym jak polecą napisy końcowe z wyżej wspnianiej gry. 

I wiesz co Grzybiarz tylko Bloodborne i na siłę U4 oraz remake Ratcheta był wart mojego czasu i pieniędzy. Reszta to zwykle gierki 72 na MC jadące na hajpie.  Sto razy lepiej bawiłem się ostatnio w SWD2, Mutant Year Zero czy Ashen dzięki Xbox Game Pass. 

Opublikowano

Wpadłem poczytać treściwe posty mając na uwadze ze to betoniarnia, nie zawiodłem się, boty jesteście najlepsi w swojej prostocie, własna matka(spencer) was sprzedała a wy twierdzicie ze w rodzinie zastępczej jest całkiem spoko a matka was sprzedała bo chciała dla was dobrze, wy nawet w gównie potraficie znaleźć zaletę, nie rozumiem tylko czy wynika to poziomu inteligencji i wiedzy jaka posiadacie - bo jak można mówić ze (pipi) jest śmierdzące skoro nie widziało się kwiatka, czy może ma to podłoże w psychice czyli niedo(pipi)anie umysłowe.

Nie potrafię racjonalnie sobie wytłumaczyć sensu posiadania Xboxa, co prawda nie było mnie trochę na forum wiec nie jestem w temacie kto posiada Xboxa a kto nie, ale zawsze uważałem was za fajnych chlopakow i nie sadze by ktoś był tak głupi by go posiadał, no chyba ze daddy, ale to pewnie tylko dlatego ze mu się popsuł i nie chce mu się go wysłać do serwisu, myśle ze reszta nie posiada, po prostu broni dla beki żeby klapy się pieniły.

Opublikowano

dobre jak sonybociarnia sobie wmawia sens posiadania plejbeki w porównaniu bo nadkonsoli Spencera  :)

plejbeka4? najgorsze mulitplatformy, brak wstecznej, płatne remastery i patche, exy na PC(Microsoft) i jedynie została garstka paździerzy jak drwal, gays gone, unch i pająk 7/10  na dwa wieczory. Klapy maja zaawansowane niedojebanie mózgowe czy lubią pływać w szambie?  Dobrze że ten gatunek jest na wyginięciu, dostaniecie rezerwat w Choroszczy   :kaz:

Opublikowano

Boty po prostu muszą sobie wmawiać, wzajemnie się poklepywać, bo wiedzą jak bardzo spierdzielili wybór platformy i jakim blamażem okazuje się to dla ich poczucia znajomości branży, a także tworzy ich wizerunek w społeczności jako osób nieporadnych i dających się nabrać, nie potrafiących nawet wybrać najlepszej platformy grania, choć to oczywiste do bólu.

Ponadto w swej irytacji chcą mniej czuć się frajerami, dlatego próbują złośliwie innych naganiać na to samo g*wno, w które się wpakowali. Ot, by rozmyć poziom swego frajerstwa, albo w ramach jakiejś dziwnej zemsty, że "skoro ja, to niech inni też cierpią!". Dlatego grupa posiadaczy xboxa to największa gangrena społeczności graczy i należy to tępić, gnębić i wyśmiewać, aż wreszcie ich psychika złamie się, poddadzą się, wypłaczą co trzeba i zaczną gloryfikować PlayStation ;)

Opublikowano

mendrek yebnie sciane tekstu i mamy spokój na tydzień

Opublikowano

A jest ktoś kto to czyta? Chciałbym poznać tego wariata.

Opublikowano

Jak ziemniak w plants vs zombie

Opublikowano

Bzduras widzę włączył turbo-retarda, aby już na starcie zdeklasować konkurencję w plebiscycie Bezbeki Roku 2019 ;)

Opublikowano

Krysia, nie denerwuj się.

Opublikowano

wracając do tematu,

gdy widzisz ze boty zaczynają mocno  się grzac na bleeding edge, to wiedz ze jest (pipi)a tragedia na rynku.

Powinni zrobic tego control na wyłącznosc xboxa, wtedy grzanie byłoby bardziej  zrozumiałe.

Z drugiej storny co drugi pewnie marzy o przejechaniu się grubą babą z metalowymi nogami albo szalona babcia z antenkami.

Makutu-1.png

niesamowity design, Hideo, popatrz jak to się robi

Edytowane przez milan

Opublikowano
5 minut temu, milan napisał:

Z drugiej storny co drugi pewnie marzy o przejechaniu się grubą babą z metalowymi nogami albo szalona babcia z antenkami.

brzmi jak te wyścigi z lisem które są marnym plagiatem Mario Kart a klapy zachowują się jakby to był ex na plejbeke.

Opublikowano

Daddy, jakieś nowe przecieki? ile w koncu tych fpsów na Scarlett, 200 czy 500. Byle uciagneło ropuchy

Opublikowano

Natury nie oszukasz. Piractwo na PlayStation było jest i będzie. Ruch w temacie jest zawsze kiedy da się przerobić jakąś konsole od Sony. Od psx po PSP na ps classic kończąc. Widać jak szanuje się markę Playstation. 350 romow, ISO i (pipi) wie czego jeszcze. Poradniczki, tutorialki jak tylko odpalić kradziony soft. Oryginalne gierki? No oczywiście, a jak są, są. Ale tylko w pudełeczku, żeby jak najszybciej wystawić na OLX w cenie droższe niż się kupiło.

Panie a ta gra to nowa? Tak, tak nówka sztuka. Otwarte tylko w celu sprawdzenia, bo wiesz Pan sami złodzieje w około. U mnie najtaniej. PO POLSKU, tak jak pisze na okladce. 

Edytowane przez chris85

Opublikowano

:|

Opublikowano

Trochę też dziwne zachowanie daddiego,  w koncu  dostali grę z zieloną oceną, a pluje jakby to było tylko na switcha i ps4.

Opublikowano
3 godziny temu, Mendrek napisał:

Boty po prostu muszą sobie wmawiać, wzajemnie się poklepywać, bo wiedzą jak bardzo spierdzielili wybór platformy i jakim blamażem okazuje się to dla ich poczucia znajomości branży, a także tworzy ich wizerunek w społeczności jako osób nieporadnych i dających się nabrać, nie potrafiących nawet wybrać najlepszej platformy grania, choć to oczywiste do bólu.

Ponadto w swej irytacji chcą mniej czuć się frajerami, dlatego próbują złośliwie innych naganiać na to samo g*wno, w które się wpakowali. Ot, by rozmyć poziom swego frajerstwa, albo w ramach jakiejś dziwnej zemsty, że "skoro ja, to niech inni też cierpią!". Dlatego grupa posiadaczy xboxa to największa gangrena społeczności graczy i należy to tępić, gnębić i wyśmiewać, aż wreszcie ich psychika złamie się, poddadzą się, wypłaczą co trzeba i zaczną gloryfikować PlayStation ;)

Mendrek, wszystko pięknie wyjaśniłeś. Właśnie dlatego sprzedałem Plejcwelnię:ragus:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.