Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
12 godzin temu, chris85 napisał:

Natury nie oszukasz. Piractwo na PlayStation było jest i będzie. Ruch w temacie jest zawsze kiedy da się przerobić jakąś konsole od Sony. Od psx po PSP na ps classic kończąc. Widać jak szanuje się markę Playstation. 350 romow, ISO i (pipi) wie czego jeszcze. Poradniczki, tutorialki jak tylko odpalić kradziony soft. Oryginalne gierki? No oczywiście, a jak są, są. Ale tylko w pudełeczku, żeby jak najszybciej wystawić na OLX w cenie droższe niż się kupiło.

Panie a ta gra to nowa? Tak, tak nówka sztuka. Otwarte tylko w celu sprawdzenia, bo wiesz Pan sami złodzieje w około. U mnie najtaniej. PO POLSKU, tak jak pisze na okladce. 

Przypominam że jedyny moment kiedy zielona c00rwa była popularna w polsce to czasy przerabianego x360 

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 358,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Paolo ty przeciez nawet maszynke do golenia bys przerobil.

Edytowane przez milan

Opublikowano

Paolo? Ten gość nie jest nawet G R A C Z E M. Ile w tym roku gierki skończonych? Jedna? Hehs

Opublikowano
11 godzin temu, Czezare napisał:

Właśnie  to dlatego, że sprzedałem PlayStation :ragus:

Ot co. Wiemy, ale opanuj w końcu wewnętrznego dzieciaka i przestań naganiać ludzi na xbekę. Kup PlayStation, pograj sobie w Yakuzę albo Spidermana, zamiast czekać na dobre gry na xboxa zgone, które nigdy nie nadejdą, bo nawet MS wypiął się na tego końskiego bobka, który wyszedł im zamiast dobrej konsoli...

Opublikowano

kaczynski_pawlowicz_newspix112016_625.jp

Opublikowano
Godzinę temu, Mendrek napisał:

Ot co. Wiemy, ale opanuj w końcu wewnętrznego dzieciaka i przestań naganiać ludzi na xbekę. Kup PlayStation, pograj sobie w Yakuzę albo Spidermana, zamiast czekać na dobre gry na xboxa zgone, które nigdy nie nadejdą, bo nawet MS wypiął się na tego końskiego bobka, który wyszedł im zamiast dobrej konsoli...

Ja nikogo na xbona nie naganiam Mondruś, natomiast uważam, że to już naprawdę  ostatni moment dla tych, co posiadają zarówno PS4 i X0 jak ja do niedawna, aby czym prędzej pozbyć się tej pierwszej konsoli, albowiem jeszcze nigdy w swojej historii PS4 nie była tak doskonale zbędna jak teraz.. Były plotki o wstecznej po stronie Sory, były inne doniesienia i spekulacje na ten temat, padła już też w zasadzie data wypusku następnej Plejku.rvy, czyli przysłowiowe trzy dzwonki teatralne już dawno wybrzmiały. Ja potrzebowałem dodatkowo potężnego GONGA w ryło, aby się w końcu obudzić i uruchomić OLX-a. Oczywiście mój błąd, bo powinienem to zrobić w momencie ukończenia Drwala i wiedząc, że amerykańska bajka pt Spodermon mnie nie zainteresuje. Straciłem przez to co najmniej dwie stówki jeśli nie więcej. Zwyczajna niegospodarność, za którą zostałem ukarany mniejszą ceną sprzedaży Plejdzifki.

A Xbox? Konsola najmocniejsza, z bezkonkurencyjną kulturą pracy z najlepszym padem, wsteczną, lepszą usługą sieciową, gejpassem z grami, które są po prostu nie do przemielenia ze względu na ich ilość i jakość. Starczy z okładem do Scarletta :banderas:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Jaki ty ku.rwa jesteś upośledzony to się w pale nie mieści, stara żarcie na kiju ci podawała, a do snu w betoniarce kołysała. Już dawno Mendrka przebiłeś w swoich urojeniach

Opublikowano

Do daddiego trochę mu brakuje, ta generacja przepalila im resztki szarych komórek, kisiel między uszami. Z drugiej strony, dostosowali się do kondycji xboxa. 

Opublikowano

Ja to czasami mysle ze Czezare z Daddym to jakies ujowo zaprojektowane boty ze z(pipi)any ai.Ciagle te same teksty i podobny sposob pisania.

Opublikowano
Godzinę temu, Figuś napisał:

Jaki ty ku.rwa jesteś upośledzony to się w pale nie mieści, stara żarcie na kiju ci podawała, a do snu w betoniarce kołysała. Już dawno Mendrka przebiłeś w swoich urojeniach

Odezwał się największy forumkowy prześmiewczy debilek. Nie pozdrawiam.

Nawet zamieszczając swoje przewidywalne i powtarzające się gifusie, które już dawno przestały śmieszyć pokazujesz swoją intelgencję, a raczej jej brak.

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

O jezu czezare zamknij mordę. Figuś zgasił ciebie jak peta a ty jeszcze jakieś podrygi tutaj uskuteczniasz.

Opublikowano
4 minuty temu, ragus napisał:

O jezu czezare zamknij mordę. Figuś zgasił ciebie jak peta a ty jeszcze jakieś podrygi tutaj uskuteczniasz.

Nie bluźnij Januszu Roku.

Opublikowano

Brakuje tylko by czarka ustawic w pozycji bocznej ustalonej

Opublikowano
1 minutę temu, milan napisał:

Brakuje tylko by czarka ustawic w pozycji bocznej ustalonej

A mi brakuje kolejnych Twoich przebojów.

Opublikowano
19 minut temu, Ma_niek napisał:

Ja to czasami mysle ze Czezare z Daddym to jakies ujowo zaprojektowane boty ze z(pipi)any ai.Ciagle te same teksty i podobny sposob pisania.

to tak samo jak mendrek.exe i yeti.exe 

oni wszyscy są z tego samego koszyka daunów :) 

Opublikowano

Dajcie nosze bo kolejny P O S K Ł A D A N Y. Albo lepiej dajcie mopa bo nie ma czego zbierać 

Opublikowano
11 minut temu, Czezare napisał:

Odezwał się największy forumkowy prześmiewczy debilek. Nie pozdrawiam.

Nawet zamieszczając swoje przewidywalne i powtarzające się gifusie, które już dawno przestały śmieszyć pokazujesz swoją intelgencję, a raczej jej brak.

Kiedy skończysz edytować bo nie wiem jakiego gifa wkleić

giphy.gif

Opublikowano

Xddd te nerwowe edycje posta xdddddd

Czezare rozrzucony jak guwno po polu

Opublikowano

Czego się spodziewać po typie, co latał po media markt robiąc zdjęcia jak to pełno na paletach ps4, co ujowo się sprzedawały.

Opublikowano

Czezare w trakcie głoszenia ciętej riposty w CW:

Opublikowano
4 minuty temu, ragus napisał:

Xddd te nerwowe edycje posta xdddddd

Czezare rozrzucony jak guwno po polu

Prawda boli, ale prawda też oczyszcza i nie ma nic wspólnego z guvnem na polu Januszajtisie. Paru gości jak ochłonie i przeczyta jeszcze raz ze zrozumieniem co napisałem skonstatuje, że to co napisałem ma sens i być może podziękuje mi na privie za darmową pobudkę.

A klapy jak to klapy, jak były bezrozumne i zaślepione tak są i będą. Z resztą ten post nie był przeznaczony dla nich, więc niech zm.

Opublikowano

Czarek znów odwiedzisz kolegę przed premierą Nioh 2? Tylko nie zapomni umyć odbytu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.