Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

O nie, beta testowa serwerów miała przeciążony serwer! Normalnie nas tak Spencer wyruchał jak was random z sony nie wyrucha

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 358,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Nołnejmy z Sony nie mają nawet jak dymać w dupala klapów z powodu przeciążonych serwerów. No bo niby jak, skoro multi brak?

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

"Coś się postawi na ziemniaku i za miesiąc skasuje"
~ random z Sony zapytany o strategię firmy odnośnie gier multiplayer

Opublikowano
32 minuty temu, Rozi napisał:

Niezły ten opis ruchania Xbotów przez Spencera.

No nie wiem. Jeżeli za 250 zł mam abonament do marca 2021 z dwustoma grami i dostępem do gry online , to mogę być tak "ruchany" przez każdą firmę. 

Edytowane przez chris85

Opublikowano
2 godziny temu, suteq napisał:

Figaro, jak tam programowanie? 

Figaro szybciej napisze gierke na xboxa niz te studnia wykupione przez spensera zeby czyms slajdy w powerpointcie zapchac.

Opublikowano

Chciałbym tylko napomknąć, że czołowi obrońcy xboxa w tym temacie, to osoby z Białegostoku. Jak wiadomo od wczoraj za Białystok Polska się wstydzi. To by wiele wyjaśniało.

INB4 zdjęcie Pawłowicz, bo ona ich popiera i to najwyraźniej ich idolka ;)

Opublikowano

aec15e2d9eca914471a49921c78672ca,640,0,0

Krysia, zbastuj, serio

Opublikowano

Nie masz czasami rodziny w Białymstoku? ;)

Opublikowano

Tylko twoją starą, ale nie wiem co to ma do rzeczy ;)

Opublikowano

Jesteście z jednej mamy? No to niezły plot twist ;)

Opublikowano

Prawie jak u hideło kodżimy

Opublikowano

Fake twist. Moja mama rodzi tylko szlachetnych wojowników, a nie takich randomów jak Bzduras ;)

Opublikowano

Jakbym miał takiego karolka w domu to utopiłbym go day one

Opublikowano
15 minut temu, Shen napisał:

Jeśli spojrzy się na to jak wygląda rok 2019 w wykonaniu MS to te wyniki nie mogą być zaskoczeniem.

- jedyna gra MS w tym roku - Crackdown 3 sprzedała się tragicznie, pomimo tego że MS utopil w ten tytuł w chuy pieniędzy

- xbox one sad czyli nowa wersja konsoli bez napędu wygląda na całkowitą porażke

Do tego zadyszka gier third party i wyhamowanie sprzedaży koxa, więc nic dziwnego że przychody microsoftu ze sprzedaży konsol i gier spadły

Edytowane przez ASX

Opublikowano

Ale my to wiemy Kocie.

Opublikowano
9 godzin temu, Mendrek napisał:

Fake twist. Moja mama rodzi tylko szlachetnych wojowników, a nie takich randomów jak Bzduras ;)

znaczy takich ? ;)

300?cb=20170805145850

Opublikowano

https://www.ppe.pl/news/135117/gears-5-bez-obowiazkowej-funkcji-crossplay-w-multiplayerze.html

Uff! Całe szczęście, że konsolowi patrycjusze nie będą zmuszeni do grania na jednym serwerze z mieszkańcami blacharskiego leprozorium...

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

Dobrze czytam, że Microsoft PONOWNIE zmienia dashboard Xbox One? Który to już raz, 20ty w tej generacji? XDDD

Opublikowano

Dobrze, dziękuję, wśród wszystkich to Twoje zainteresowanie ogrzewa moje serce najbardziej. Cieszę się że mi kibicujesz i mam nadzieję, że nasze relacje będą się polepszać :)

Opublikowano

Przez tyle czasu napierdalaj i wyśmiewaj wsteczną kompatybilność na Xbox One. EA Access w sumie też (pipi).

Wychodzi EA Access na PS4. Płacz, że tak mało gier na liście i szkoda, że jednak nie ma wstecznej na PS4.

Klapy :gayos:

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

No nie wiem właśnie. Poza sportówkami, gierki EA są robione pod gusta xbotów, więc klapy raczej zlewkę mają.

Opublikowano
Godzinę temu, MYSZa7 napisał:

Przez tyle czasu napierdalaj i wyśmiewaj wsteczną kompatybilność na Xbox One. EA Access w sumie też (pipi).

Wychodzi EA Access na PS4. Płacz, że tak mało gier na liście i szkoda, że jednak nie ma wstecznej na PS4.

Klapy :gayos:

gdzie ten placz? na te tasiemce od ea to nawet szkoda mi splunac

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.