Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Ile razy wam trzeba tłumaczyć, ze PS4 zdominowalo rynek glownie dlatego, że Mattrick wyje.bal się z xboxem na głupi ryj. Ta konsola pierwszego dobrego exa miała do zaoferowania dopiero w marcu 2015 roku. 

Jak ktoś kupił ja na premierę to się nadawała na przycisk do papieru. 

Edytowane przez suteq

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 358,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Xbox nie ma do tej pory exa dla którego warto kupić tego śmiecia :) a nie sorki jest pierwszy rdr z trawą i 4k :)

Opublikowano

Kupowanie konsol na premiere xD

Opublikowano
28 minut temu, Pupcio napisał:

Xbox nie ma do tej pory exa dla którego warto kupić tego śmiecia :) a nie sorki jest pierwszy rdr z trawą i 4k :)

Horizony, Ori, Gears 4, Halo 5, Sunset czy chociażby Ashen to ścierwa, bo nie wyszły spod ręki ND czy St.Monica? 

Opublikowano

dajesz się baitować na stary jak świat trollink pupcia chris 

Edytowane przez ASX

Opublikowano

Było warto dla Sunseta, Ori i Kupheda. Teraz ten trzeci wyszedł na Switcha, więc zostały dwa powody.

Opublikowano

Mnie w 2019r rozpyerdala to, że nie ma crossonline'u miedzy konsolami. Już mnie grzeje jak ktoś woli na bąku grać, niech sobie gra - ale ta funkcja powinna być jak łosoś w galarecie na święta. Chciałbym sobie np. jakiś coopik zrobić osobami ze swicza (coopik np. w wolfiego) lub pyknąć meczyk z osobami z xboxa. Może na tajemnicza współpraca spencera właśnie będzie tego dotyczyć? :philosoraptor:

Opublikowano

Nie będzie 

Opublikowano

Myślę że nowe Call of Duty może spopularyzowac multika między platformami. Oby. 

Opublikowano

tak, bo zrobienie normalnego cross-playa wymaga jakiegoś nadludzkiego wysiłku i tajemniczych spotkań na szczytach korporacji. 

przecież crossplay już istnieje, po prostu są firmy które które nie robią z tym problemów i pozwalają ludziom grać między różnymi platformami, no i są też te drugie o których szkoda gadać... 

Opublikowano
28 minut temu, ASX napisał:

dajesz się baitować na stary jak świat trollink pupcia chris 

Jak stary? :[ Tylko 9 lat taki trolling uskuteczniam :problem:

Opublikowano

@Wredny jakby X360 nie miał niesamowitych exów, no niech mnie (pipi). :pawel:

Bylo już mówione wielokrotnie, Adaś powtórzył znowu i ja powtórzę po raz kolejny: Mattrick i początkowe potknięcia Microsoftu wy(pipi)ało Xboxa One na ryj.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

A kto tak napisał?
No i sądząc po wpisach xbotów, oderwanie od rzeczywistości jest motywem przewodnim CW, więc... :reggie:

Opublikowano

Piszesz jakoby PS3 wygrało z X360 dzięki exom, a tych miał X360 masę i dodatkowo najlepsze multiplatformy, najlepszy online i masę ficzerów które wyprzedzały PS3 o lata świetlne.

Stawianie PS3 >> X360 to wyższy poziom odklejenia na który stać tylko klaperiadę typu Mendrek czy wredny.

Opublikowano
2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

PS3 wygrało poprzednią generację, o ile nie weźmiemy pod uwagę istnienia X360 i Wii.

PS3 sprzedało się lepiej od Xboxa360 i to pomimo premiery rok później. Wii swoimi cechami i specyfikacją nie kwalifikuje się jako ta sama generacja co Xbox360 czy PS3, szanujmy się.

1 godzinę temu, suteq napisał:

Ile razy wam trzeba tłumaczyć, ze PS4 zdominowalo rynek glownie dlatego, że Mattrick wyje.bal się z xboxem na głupi ryj. Ta konsola pierwszego dobrego exa miała do zaoferowania dopiero w marcu 2015 roku. 

Jak ktoś kupił ja na premierę to się nadawała na przycisk do papieru. 

Nie Mattick. Wielokrotnie byłeś tu wyjaśniany faktami, że Xbox nie sprzedawał się źle po premierze i w gruncie rzeczy szedł łeb w łeb z konsolą Sony, więc te "xbox tv" czy drm od używek nie dały specjalnie przewagi konkurencji, pomimo bycia uber marketingową klapą. To konsekwetne failowanie MS i nierozumienie rynku przez nich, doprowadziło do totalnej dominacji Sony. Generalnie MS zapracował całą generacją na upadek marki Xbox, w którą idiota obecnie tylko by inwestował. Poniżej analiza upadku Xboxa ;)

Opublikowano
1 godzinę temu, chris85 napisał:

Horizony, Ori, Gears 4, Halo 5, Sunset czy chociażby Ashen to ścierwa, bo nie wyszły spod ręki ND czy St.Monica? 

ale pupcio mowil o exach, a nie grach z pc

Opublikowano

No zawsze lepiej grać w najlepszej możliwej jakości, więc kogo stać wiadomo że wybierze Peeeeceta,a nie jakiegoś Tfu Xboxa.

Opublikowano
Cytat

"twoja stara chyba jedynie gra na xboxie".

Opublikowano

O, klapki o PC piszą w kontekście innym niż pieczenie okrężnicy po utracie STATUSU EXA przez DHL Stranding i inne giereczki? Ciekawe, trzeba zaznaczyć w kalendarzu na czerwono.

Opublikowano

Przeciesz od poczontku było wiadomo że to nie ex!!1

Edytowane przez ASX

Opublikowano
36 minut temu, ASX napisał:

Przeciesz od poczontku było wiadomo że to nie ex!!1

JgYJvEA.jpg

Opublikowano

Granie w konsolowe ex'y z PS4 na PC, to jak dawniej granie w Street Fightera 2 na Pegazusie i twierdzenie, że jest jak na automatach ;)

Opublikowano
12 godzin temu, Wredny napisał:

A kto tak napisał?
No i sądząc po wpisach xbotów, oderwanie od rzeczywistości jest motywem przewodnim CW, więc... :reggie:

Oderwaniem od rzeczywistości to jest bycie niewolnikiem jednej marki całe życie broniąc tego argumentami z tyłka. :kaz:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.