Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Co mówisz? sorki nie mam czasu bo mam w P I Z DE gier na mojej poczciwej ps4 o kurde aż strach pomyśleć co by było gdybym skończył z xboxem w domu

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 359 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
5 godzin temu, maciucha napisał:

ruchanie :yao: 

jakby dodali na metacritic to by było max 58/100 na żółto

Jakby mi sie benis kończył na wargach sromowych to tez bym dal 58 i poszedl grac w star ocean. 

Opublikowano

Czytam ostatnie strony CW, straszna (pipi)nia.

W obozie Sony jak zawsze granie w gry Plusa, Microsoft nadal bez gier, a o tym pedalskim Nintendo nawet nie wspomnę.

Opublikowano

A co tu dużo pisać

01716caab55a88c1d34836fb62a20523fd9ed8bb

Nowe studio Sony San Diego ma robić gry AAA, na razie tajemnica.

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

nad czym pracuje Manchester Studio? to jakaś nowa ekipa? 

Edytowane przez ASX

Opublikowano
9 minut temu, ASX napisał:

nad czym pracuje Manchester Studio? to jakaś nowa ekipa? 

Chyba VR.

San Diego podobno nowy Uncharted, pracuje tam dużo ludzi, którzy wcześniej pracowali przy Uncharted czy TLoU. 

Opublikowano

No i komu potrzebny ten nowy Uncharted? Historia Drake'a skończona więc nie widzę sensu robienia czegoś w stylu przygód babochłopa Chloe.  

Opublikowano

no girsów i halo też nikt nie che a to robią :/ tak już działa to giereczkowo 

Opublikowano
  • Autor
8 minut temu, suteq napisał:

No i komu potrzebny ten nowy Uncharted? Historia Drake'a skończona więc nie widzę sensu robienia czegoś w stylu przygód babochłopa Chloe.  

Ja chętnie przygarnę. Uncharted > TLoU

Opublikowano
2 godziny temu, Fanek napisał:

A co tu dużo pisać

01716caab55a88c1d34836fb62a20523fd9ed8bb

Nowe studio Sony San Diego ma robić gry AAA, na razie tajemnica.

fajne portfolio, ale przydałoby się trochę więcej różnorodności. 

Sony przydałyby się studia do robienia arcade racerów (po zamknięciu Evolution i SCEE Liverpool), shooterów, gier RPG i platformówek, tutaj widzę sporą lukę.

Opublikowano
11 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Po co Uncharted jak wyszła lepsza pod każdym (za wyjątkiem fabuły) względem trylogia rebootu Lary Croft? :)

Przecież te Lary to jest nudny rzyg. Słaby ćwierćotwarty świat, kiepskie znajdźki, fatalne sidequesty, beznadziejne i wgl z dupy drzewko umiejętności, guwniana fabuła. No zayebista gierka xd

Opublikowano

Shooterami może zająć się GG i Insomniac. JRPG mogą zlecić oddziałowi w Japan, ale nie muszą bo w Japonii liczy się PS4 i tam rynek na JRPG-i jest wystarczający by były naturalnymi ex'ami na tą konsolę. Platformówkami może zająć się ponownie Insomniac czy Media Molecule. Serio, akurat Sony nie brak gatunkowej narzędziowni ;)

Opublikowano
  • Autor
45 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Po co Uncharted jak wyszła lepsza pod każdym (za wyjątkiem fabuły) względem trylogia rebootu Lary Croft? :)

Chciałem kiedyś ograć, zacząłem remaster z 2013 i po chyba jednej sesji już nie wróciłem. Następne części podobno gorsze.

Może kiedyś uda się nadrobić.

Opublikowano
49 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Nie no, to już jest kórva przesada nawet jak na ten temat.

Opublikowano

Ten Pixel opus to chyba tez nowa ekipa jakas mniejsza.Teraz te concrete genie to ich pierwsza gra. Od Vr to chyba jest London Studio wiec nie sadze zeby Manchester tez zajmowali sie tylko vr.

Tomb Raider lepszy od Uncharted no dobre :D:D

Edytowane przez Ma_niek

Opublikowano
5 minut temu, Ma_niek napisał:

Ten Pixel opus to chyba tez nowa ekipa jakas mniejsza.Teraz te concrete genie to ich pierwsza gra.

wszystko się zgadza z wyjątkiem tego że Concrete Genie to ich pierwsza gra, wcześniej zrobili to 

https://www.metacritic.com/game/playstation-4/entwined

Opublikowano

Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Dałbym ci minusa ale kupiłem Xboxa i masz tymczasowy immunitet :cool:

Opublikowano
W dniu 23.08.2019 o 15:23, maciucha napisał:

ruchanie :yao: 

jakby dodali na metacritic to by było max 58/100 na żółto

Spróbuj być stroną czynną dla odmiany, to może wskoczy na zielone :reggie:

1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Godzinę temu, Yakubu napisał:

Przecież te Lary to jest nudny rzyg. Słaby ćwierćotwarty świat, kiepskie znajdźki, fatalne sidequesty, beznadziejne i wgl z dupy drzewko umiejętności, guwniana fabuła. No zayebista gierka xd

Obydwie opinie przekoloryzowane, nawet jak na standardy tego śmieciowego działu.
Uncharted jest lepszy technologicznie, fabularnie i w kwestii modelu strzelania, a Lara nadrabia fajnym tyłkiem, ciekawą eksploracją i ciut bardziej urozmaiconym gameplayem.

52 minuty temu, Square napisał:

Chciałem kiedyś ograć, zacząłem remaster z 2013 i po chyba jednej sesji już nie wróciłem. Następne części podobno gorsze.

Rise gorsze, ale Shadow już zayebiste - ogólnie trylogia trzyma dobry poziom.

Opublikowano
Godzinę temu, XM. napisał:

Nie no, to już jest kórva przesada nawet jak na ten temat.

To jest Wezyr, a nie przesada. Ja mam nadzieję, że on tylko trolluje, bo jeżeli serio tak uważa, to taki sam typ bez gustu jak Mazzeo. 

Te boty to jednak jedno i to samo, szlam, wodorosty i ogółem zielone szambo. W sumie nie co się dziwić, jak microsoft wychował ich na dwóch seriach, pudziany i laserki, do tego doritosy, monsterek i mamy typowego bota. Niestety, w 99r to oni nie wiedzieli co to PSX. Do dziś nie wiedzą co to wybitna gra, co najwyżej taka na 6/10.

Opublikowano
Godzinę temu, Figuś napisał:

Dałbym ci minusa ale kupiłem Xboxa i masz tymczasowy immunitet :cool:

Do czasu aż zawieje z drugiej strony :lapka:

Opublikowano

O jak się anczartedowcy obruszyli, dziwnym trafem jednoplatformowcy Sony. No kto by się spodziewał? xdd

oh crap!, korytarzyk i elo mhmmm wyżyny gameplayu, ale tekst o tym źe w Uncharted lepiej się strzela to już w ogóle :pawel: jeszcze yeti majaczy coś o WYBITNOŚCI tej serii, ostre dragi grane w tym Bełchatowie

edit: kiedyś w jakimś normalnym temacie wysmaruję post tłumaczący dlaczego uważam, że Uncharted to jest jakieś chore nieporozumienie i przykład podwójnych standardów w branży

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Paweł, masz haluny gorsze niż yeti i spółka z wariatkowa. :pechowiec: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.