Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 359 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Przeciez drejk nie ma juz w czworce animacji jak daun taknieok? 

Zasluzone 9/10, widoczki se manific oraz story telling + drejk w końcu porządne lore.

Jak twierdzisz inaczej to chyba w to nie grales... 

Opublikowano

Właśnie gram i jeśli to jest opus magnum serii to nie mam pytań :reggie: ... Quasi-open world na Madagaskarze czy możliwość podejścia stealth to nie jest jakiś niesamowity ficzer tylko coś co jest poniekąd już standardem w dzisiejszej branży i było nim w 2016. Zagadki środowiskowe takie, że aż szkoda gadać. No do poziomu Uncharted 2 w chuuuj daleko IMO.

Opublikowano
  • Autor
45 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

O jak się anczartedowcy obruszyli, dziwnym trafem jednoplatformowcy Sony. No kto by się spodziewał? xdd

Dziwnym trafem na Xboxie jest dostępny tylko Tomb Raider.

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

No kwadrat, mamy 2019. Posiadanie 2-3 platform jest normą.

Jakbym był stulejarzem bez obowiazków to może bym mial tak jak Ty czas na 3 platformy. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Zagadki środowiskowe takie, że aż szkoda gadać. No do poziomu Uncharted 2 w chuuuj daleko IMO.

Xd przecież zagadki w U2 to taki chvj że ja pjerdole xd dosłownie jedną fajna pod koniec, a kompletnie zepsuta przez wykładanie praktycznie całego rozwiązania, przez "gadającego do siebie protagonistę". Tylko 3 ma je lepsze od 4. Paolo wszystko z tobą na wspak 

Opublikowano

Ale dowalił z tymi zagadkami w U2. 

U4 dosłownie gniecie wszystkie trzy Unchartedy razem wzięte. Inny poziom prowadzenia fabuły, duuzo lepszy gunplay, więcej eksploracji i możliwość rozegrania walk po cichu. Wcześniej tylko kill roomy + raz na jakiś czas ładne widoczki.

Opublikowano

To o Uncharted 2 powinno być w oddzielnym akapicie, bo odnosiłem się do caloksztaltu serii. 

Resztę powyższego postu przemilczę, bo wow bez zaskoczenia obruszył się kolejny którego światopogląd growy zaczyna i kończy na PlayStation. :) 

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano
12 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

Nom, niektórzy nie mają czasu na inne platformy, bo np. muszą trzepać platynę w jakimś raku od Ubi na dwóch oddzielnych platformach :)

Albo po prostu mają pracę i rodzinę :reggie:

Opublikowano
13 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

No kwadrat, mamy 2019. Posiadanie 2-3 platform jest normą.

Nie w świecie plejstejszon gdzie lepiej ogrywać crapy z plusa niż najlepsze gry w swoich gatunkach na innych konsolach. 

I potem taki jeden z drugim wymienia ci lbp jako najlepsza platformowke. :rotfl:

Opublikowano

A co mamy grać w mario jak pedały? Lolz

Opublikowano

Uncharted > nowe odsłony TR

mam nadzieje ze pomogłem :lapka:

tr byłby spoko gdyby wyrzucili crafting i drzewko umiejętności, no ale dalej byłby daleko za Uncharted 

Opublikowano
W dniu 25.08.2019 o 08:37, milupl napisał:

Albo po prostu mają pracę i rodzinę :reggie:

mam prace i rodzinę i czas na 4 platformy. Wystarczy robić selekcje gier i nie grać we wszystko jak leci na jednej platformie :)  

A co do jednoplatformowców nadal śmieszy np narzekanie na gears 4 a nawet nie zagrali jednego meczu w multi.  Ja grałem w U4 i jak w singlu miał momentu to multi ssało. Wiadomo rzecz gustu ale krytykuje po kilka dłuższych sesjach z forumkiem a nie po opiniach z neta... Uwielbiam multi w gyrosach i w 4 bardzo miło wspominam nasze granie razem. Za niecałe 2 tygodnie powtórka :banderas:.  

Rozumiem że są tu osoby co w horizon zero spędzają 300 h a w multi u4 1000. Ich sprawa ale większość ludzi jednak przechodzi daną grę i ma czas na coś nowego. Na każdej platformie wychodzą jakieś ciekawe giereczki i warto czasem wyjść poza strefę komfortu. 

Opublikowano

Na xboxie nie wychodzą

Opublikowano

Multi w gyrosach jest jeszcze gorsze od tego crapa halo, fujka

Opublikowano
10 minut temu, Yakubu napisał:

Multi w gyrosach jest jeszcze gorsze od tego crapa halo, fujka

No jak się nie umie grać w bardziej wymagające gry.

Edytowane przez chris85

Opublikowano

jakoś w fortnite miałem przez 100h k/d ratio na poziomie 0,7 i grałem dzień w dzień, bo to zayebista giereczka, a nie jak te crapy

w pubg też ponad 100h musiałem grać żeby mieć ratio powyżej 1,0

no a te guwno gyrosy gdzie 80% gameplayu to jest turlanie się od jednego murku do drugiego i halo na mapkach 5 na 5 metrów to dzięki, postoję

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano
W dniu 24.08.2019 o 19:54, oFi napisał:

Jakbym był stulejarzem bez obowiazków to może bym mial tak jak Ty czas na 3 platformy. 

Najlepsze w tym poscie jest to, że dostałeś plusa od mendrka xD 

Opublikowano
42 minuty temu, Yakubu napisał:

jakoś w fortnite miałem przez 100h k/d ratio na poziomie 0,7 i grałem dzień w dzień, bo to zayebista giereczka, a nie jak te crapy

w pubg też ponad 100h musiałem grać żeby mieć ratio powyżej 1,0

no a te guwno gyrosy gdzie 80% gameplayu to jest turlanie się od jednego murku do drugiego i halo na mapkach 5 na 5 metrów to dzięki, postoję

tak cie ośmiolatki cisnęły, że potrzebowałeś 100 godzin aby wyjść na 0? :pawel: 

to niezły skill xd

Edytowane przez suteq

Opublikowano

gry dla daunów i jakubu sie jara, że w to gra? no nie żebym był zdziwiony :ragus:

Opublikowano

zdziwiłbyś się jaka ta gierka jest trudna. zrobiłem sobie kilka miechów przerwy i teraz bym musiał z 20h grać żeby prezentować jakikolwiek poziom

Teraz, _Be_ napisał:

gry dla daunów i jakubu sie jara, że w to gra? no nie żebym był zdziwiony :ragus:

no sory ze lubie emocjonujace i trudne gierki

sory kek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.