Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Gran Turismo? No dostałem jako jeden z dwóch tytułów do PS4, od razu wymieniłem na Detroit. Po co to w ogóle odpalać jak istnieje Forza?

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 359 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

gran turizmo XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD gran chuyizmo chyba

czy jest jakaś seria która byłaby większym memem i obrazem sony? 

nie wiem po co oni trzymają to coś przy życiu, kiedy na ryneczku serie takie Asseto Corsa, Project Cars, czy Dirt Rally (ten romans GT z rajdami na zeszłej generacji XD)

Opublikowano

38y0g0.jpg

Opublikowano

Control 81 na GR i Meta... elegancko :banderas: Lepiej nawet od Quantuma, który bardzo mi podszedł. Pięknie.

Opublikowano
14 godzin temu, Square napisał:

Jak też ubolewam nad tym faktem, to niestety chodziło o sprzedaż. Wielka szkoda, bo wydaje mi się, że np taki DriveClub 2 osiągnąłby bardzo dobre wyniki.

DC sprzedał sie dobrze, bo chyba przebił 3mln, a do GTS i tak trochę brakuje. Kiedyś Yoshida wrzucił zdjęcie na twittera jak je sushi z tym japonczykiem od GT i podpis, mój ulubiony developer. 

Wszystko w temacie. 

14 godzin temu, maciucha napisał:

nie wiem po co oni trzymają to coś przy życiu, kiedy na ryneczku serie takie Asseto Corsa, Project Cars, czy Dirt Rally (ten romans GT z rajdami na zeszłej generacji XD)

Zobacz jak GTS się sprzedało i jakie ma wsparcie na e-sportowej scenie. 

Opublikowano

Ma wsparcie tylko dlatego że Sony pakuje w to kasę i organizuje eventy.

Nikt poważny nie jeździ na niczym innym niż iRacing i Asseto Corsa

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

>konsole

>eSport

>kek

No poprawione

Opublikowano

wreckfest dostarczył w tym roku za to :obama: 

Opublikowano

no mam nadzieję że szybko wrzucą do gamepassa :xboss: 

Opublikowano
1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

>PlayStation

>eSport

SFV, GTS, na xboxie nawet nie ma jednej, ekskluzywnej gry z taką popularnością wśród e-sportowej sceny, kiedyś Halo. 

5 godzin temu, maciucha napisał:

Ma wsparcie tylko dlatego że Sony pakuje w to kasę i organizuje eventy.

Nikt poważny nie jeździ na niczym innym niż iRacing i Asseto Corsa

No pakuję kasę, bo scena jest liczna, a sama gra sprzedała się w 8mln egzemplarzy. Ciężko dawać kasę na coś, co nie cieszy się większa popularnością. 

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Widać że nie masz pojęcia o poważnym wyścigowym e-sporcie więc nawet nie zamierzam strzępić ryja :dunno: 

Opublikowano
18 minut temu, YETI napisał:

na xboxie nawet nie ma jednej, ekskluzywnej gry z taką popularnością wśród e-sportowej sceny, kiedyś Halo. 

Dobrze, że zaznaczyłes ekskluzywnej żeby nie wyszło, że za pierwsze miejsce w zawodach w GTS dostajesz 4K USD, a OpTiC na ostatnich zawodach Gears 4 w Nowym Orleanie w 2018 dostali 100K $ do podziału na 5. :pawel: (pipi)ony niebieski śmieć sieciowo zakorzeniony w średniowieczu, ale kto wie? Może na PS5 Sony w końcu zrobi jakąś dobrą grę multi.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

wyścigi xD esport xD jesteście ostro poyebani. 

Opublikowano
  • Autor

A jak tam wrażenia z Bleeding Edge w obozie zielonych? Pytam tutaj, bo nie chcę zakłócać spokoju w dziale Xboxa.

Opublikowano
W dniu 22.08.2019 o 12:32, MaZZeo napisał:

Przecież wyglada jak miała wygladac czyli po(pipi)ka do game passa, w czym problem?

Opublikowano

xD chciałem wklejać to samo. Myśle że ten tekst będzie pasował do każdego exa na xboxa już do końca istnienia tej żałosnej marki :)

Opublikowano
2 godziny temu, Grabek napisał:

No poprawione

No ja tam nie znam się na racing simach, ale fakt że przez kilka ładnych lat Nissan rekrutował swoich kierowców poprzez Gran Turismo Academy (którzy do dziś są ich zawodowymi kierowcami), a obecnie serię Gran Turismo Sport w esporcie wspiera Red Bull, to chyba raczej świadczy o pozycji tej marki. Street Fighter V to kontynuacja legendarnej serii i stały punkt w mistrzostwach świata bijatyk EVO. Sorry, ale Xbox może PlayStation nafiukać, konsola dla casuali i branżowych leszczy co nie umieją wybrać dobrej platformy. W przyszłej generacji bałbym się brać pre-ordera Xboxa, bo pokazali że nie umieją w branżę i zostali zniszczeni równo przez Sony i Nintendo. Ku*rwa, Nintendo ich pokonało. Jakby Atari wróciło na rynek, to Xbox byłby poza podium ;)

Opublikowano
1 godzinę temu, Pupcio napisał:

wyścigi xD esport xD jesteście ostro poyebani. 

pakujesz się w gips kolego :[ 

Opublikowano
55 minut temu, Square napisał:

A jak tam wrażenia z Bleeding Edge w obozie zielonych? Pytam tutaj, bo nie chcę zakłócać spokoju w dziale Xboxa.

wygląda średnio i pewnie tak samo wygląda w oczach klapów, bo gierka nie jest w stylu Sony template

Opublikowano

Pupcio pewnie jest rowerzystą bez uprawnień :sapek:

Spoiler

Stąd ten hejt na rejsery

Opublikowano

mazeło przestan, gram na xboxie ale ta gierka to jest w stylu chuynia template

Opublikowano
Godzinę temu, Square napisał:

Zagralem 15 min i szału na mnie nie zrobiła. Rozgrywka przypomina trochę mobe (np. Smite), dynamika starć jest kiepska i dla mnie troche zbyt chaotyczna, ale pierwszy raz gralem w w cos takiego  więc może po prostu nie umiem w to grać

Ogólnie to nie jest raczej gra dla mnie i raczej postoje i poczekam na nastepny projekt od Ninja ;)

Opublikowano
18 minut temu, maciucha napisał:

mazeło przestan, gram na xboxie ale ta gierka to jest w stylu chuynia template

no przecież napisał :kaz: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.