Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

ale zwyję jak już okaże się, że pokazy ghost of fukushima były z PS5, bo jest przecież cross-genem

NA ŻYLECIE BĘDZIE TAKA SAMA JAKOŚĆ

Z LUPĄ SZUKAĆ RÓŻNICY

dTcAHZc.jpg

Gearsy 5 w 4K/60 to będzie nieosiągalny dla PlayŚmiecia poziom, bo tam ANI 4K ANI 60 KLATEK XDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez Paolo de Vesir

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 359 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Ktoś powiedział mistrzowska woda, kolorystyka i oświetlenie? Nie wiem czy slyszeliscie ale jest taka gra... :pirate: 

A tak serio to trochę śmieszne gdy ktos z jednej strony ubostwia gry Sony, a z jednoczesnie hejtuje np. nowe Asasyny

Edytowane przez ASX

Opublikowano

no jesli chodzi o sandboxy to pewnie tak, w grach SM, ND, czy od FS tego ubisyfu raczej nie znajdzie 

zresztą nawet piaskownice z milionem znajdziek mogą się fajnie wyróżniać np. zayebistym movementem jak np. Spider od Insomaniaków

chyba że chodzi o typów dla których goty zostają nawet DG, Horizon, czy inny Death Stranding.

przeyebany przypadeg

Opublikowano
12 minut temu, ASX napisał:

Ktoś powiedział mistrzowska woda, kolorystyka i oświetlenie? Nie wiem czy slyszeliscie ale jest taka gra... :pirate: 

A tak serio to trochę śmieszne gdy ktos z jednej strony ubostwia gry Sony, a z jednoczesnie hejtuje np. nowe Asasyny

Asasyn słusznie trzeba hejtowac ale na pewno nie Odyssey. Przecież to już nic nie ma wspólnego z AC. Animus symbolicznie przez 30 sekund na początku gry, brak ostrza, brak tych asaasynskich szmat itd. 

No ale w nazwie mamy AC to trzeba pluć, natomiast Horizon zero dawn super gierka, jest grafika i znak jakość YETIego xD

1 minutę temu, nobody napisał:

no jesli chodzi o sandboxy to pewnie tak, w grach SM, ND, czy od FS tego ubisyfu raczej nie znajdzie 

zresztą nawet piaskownice z milionem znajdziek mogą się fajnie wyróżniać np. zayebistym movementem jak np. Spider od Insomaniaków

chyba że chodzi o typów dla których goty zostają nawet DG, Horizon, czy inny Death Stranding.

przeyebany przypadeg 

W nowej części ubisyf jest tylko opcją. Oni w przeciwieństwie do EA słuchają fanów. Jeśli chcesz wylaczasz znaczniki i cieszysz się piękną gra RPG częściowo wzorowana na Wiedźminie. 

Opublikowano

nadal trafiasz dzięki temu do celu bez problemu (wskażnik celu z licznikiem), skoro w grze nie ma minimapy w stylu R*? fajnie jesli znaczniki z aktywnościami na ekranie z mapą są poukrywane, ale to pierwsze zabija fun najbardziej, a nie daje sie bez tego normalnie grac, vide np. własnie W3

Opublikowano

Nie no te Asasyny mają ładny świat, ale podniecanie się nimi to xd Niby taka zmiana, a po 3 godzinach gry wychodzi stary pijany, upośledzony Asasyn. Powtarzalność i schematy to znak rozpoznawczy. Dałem się podpuścić niecnym użytkownikom.

Opublikowano

Już dawno pisałem, że Origins to taka sama sraka co wcześniej tylko w ładniejszym opakowaniu. Za dużo czytasz blantmana Rozi! :( 

Opublikowano

He played me like a dam fiddle, ehhhh...

Opublikowano
2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

ale zwyję jak już okaże się, że pokazy ghost of fukushima były z PS5, bo jest przecież cross-genem

NA ŻYLECIE BĘDZIE TAKA SAMA JAKOŚĆ

Z LUPĄ SZUKAĆ RÓŻNICY

dTcAHZc.jpg

Jakie PS5? zwykły pecet, tylko czekać, aż pojawi się port na steam w 60 fpsach :kaz:

Opublikowano
57 minut temu, suteq napisał:

Już dawno pisałem, że Origins to taka sama sraka co wcześniej tylko w ładniejszym opakowaniu. Za dużo czytasz blantmana Rozi! :( 

Mam na myśli Odyssey. Wiadomo, że nie jest to poziom CDPR czy Rockstar ale grayjest dobra. 

A @Rozi raczej nie widziałeś ładnego świata wnioskując po ujęciach które wrzucałeś. 

Opublikowano

Widziałem za to (pipi)owego Assassin's Creed, który przemycony jest pod płaszczykiem niby innowacji :reggie:

Opublikowano

Widać boty dały się na to nabrać. Niezbyt mądre stwory :)

Opublikowano
10 godzin temu, chris85 napisał:

Asasyn słusznie trzeba hejtowac ale na pewno nie Odyssey. Przecież to już nic nie ma wspólnego z AC. Animus symbolicznie przez 30 sekund na początku gry, brak ostrza, brak tych asaasynskich szmat itd. 

Uważam że Odyseja to naprawde dobra gra, ale nie zgodziłbym się że nie ma nic wspólnego z Asasynem to wciąż ten sam ubisoftowy schemat openworlda gdzie latasz od znacznika do znacznika i gra wciąż jest pełna głupiutkich asasynowych rozwiązań które są z serią od wielu lat.

Edytowane przez ASX

Opublikowano
W dniu 30.08.2019 o 22:14, Jakim napisał:

Mendreo. Obiektywnie patrzac to poprzednia generacje wygral xbox. Popatrz na roznice w sprzedazy i wzrost popularnosci konsoli wzgledem poprzedniej generacji. Nawet jesli ostatecznie ps3 przescignelo x360 pod koniec jesli chodzi o sprzedaz to ogolnie...przegralo. 

Czyli wygrało ale przegrało? A Xbox przegrał ale wygrał. Chyba transport leków do Choroszczy się spóźnia.

W dniu 30.08.2019 o 23:08, nobody napisał:

wii to VI generacja bo w jakości SD aby pasowało pod urojoną tezę.

Nie tylko grafika SD. Wii posiada więcej reliktów szóstej generacji, jak jedno konto przypisywane do użytkownika, blokada regionalna, poziom online zbliżony do XBL z Xboxa (pierwszego), brak multimedialności czy też usług online 3rd party, brak abonamentów na gry, nie wspomnę o wielu innych rzeczach które weszły w standardy poprzedniej generacji, a u Nintendo dotarły częściowo dopiero przy Wii U. Ja wiem, macie ból dupy że PlayStation wygrywa raz po raz i jakby bazarowy klon pegazusa z 2012 się sprzedawał lepiej od PS3 to też byście robili z niego konsolę 6 generacji, no ale sorry to tak nie działa i każdy trzeźwo myślący gracz nie ocenia przynależności do generacji po okresie w którym konsola wyszła.

Hyhy, ASX-owi w końcu pupa pękła z braku gier na Xboxa, to kupił Switcha. Mógłby sprzedać zielonego szrota i kupić po prostu PS4 jak cywilizowany człowiek, to by nie musiał już żadnej innej konsoli kupować. No ale niektórzy są zbyt ograniczeni umysłowo by to pojąć ;)

Opublikowano
21 minut temu, Mendrek napisał:

Hyhy, ASX-owi w końcu pupa pękła z braku gier na Xboxa, to kupił Switcha. Mógłby sprzedać zielonego szrota i kupić po prostu PS4 jak cywilizowany człowiek, to by nie musiał już żadnej innej konsoli kupować. No ale niektórzy są zbyt ograniczeni umysłowo by to pojąć ;)

Dlaczego mialbym sprzedawać xboxa? Wciąż pozostanie moja wiodąca platformą bo oferuje gry przy ktorych spędzam setki godzin, a których próżno szukać na innych konsolach. Switch i PS4 traktuje jako bardzo fajne uzupełnienie 

Opublikowano

A tak btw

Nawet Naughty Dog jest chyba pod wrażeniem nowych Gearsów

Opublikowano

No taki antyszczepionkowiec lub płaskoziemca, który neguje fakty i tworzy swój urojony świat. :) 

Opublikowano
2 godziny temu, ASX napisał:

Dlaczego mialbym sprzedawać xboxa? Wciąż pozostanie moja wiodąca platformą bo oferuje gry przy ktorych spędzam setki godzin, a których próżno szukać na innych konsolach. Switch i PS4 traktuje jako bardzo fajne uzupełnienie 

>xbox

>gry

:dynia:

Nie no asx proszę cię, takie kity to sobie wciskaj, ale na osiedlu.

Zresztą tłumacz sobie to jak chcesz. Dla większości xbox może być wiodącą platformą co najwyżej pod inne konsole, by się lepiej na biurku trzymały ;)

Opublikowano

No nie wiem jaką konsole lepiej mieć na jesieni switcha czy PS4. Na PS4 tylko ds a na switcha mocarne exy. @ASX bardzo dobry wybór. Fire emblem już mi zjadło 80h a teraz wyszedł AC potem zelda, Luigi mansion 3, smt i kilka innych tytułów. Najwięcej jak zwykle wie jednak smutny jak pizda jedno platformowiec. 

Opublikowano

Ja nie narzekam na brak gier, ja narzekam na brak czasu i sił na to by je ukończyć. PS4 w znaczącym wysysa wszelkie pokłady tych dwóch ostatnich przy użyciu ogromnej ilości tych pierwszych. Może jakbym był w liceum, albo był doświadczonym programistą  >10k, to bym sprawił sobie Switcha. Dzisiejsze czasy faworyzują posiadanie mniej platform niż więcej.

Nie wiem do kogo pijesz blantmanie, mam wiele konsol. I póki co PS4+PSC+PSV/PSP i okazjonalnie PS3, retro PC i mobilki są asorymentem tak szerokim, że kupki wstydu muszę gromadzić w (na szczeście wirtualnym) garażu...

Opublikowano

No, trzeba nie lada sił aby grać w takie crapy jak need for speed payback czy god of war. :) 

Opublikowano

A co do tych assasinków. Tylko mi ta nowa formula z otwartym swiatem i pseudo rpg nie podchodzi.Wolałem stara forme assasinów.To byly idealne gierki zeby pograc sobie wieczorkiem w przerwie innych tytułów.A nie ta pseudo sraka co origin i odysey.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.