Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
10 minut temu, Mendrek napisał:

>xbox

>gry

:dynia:

Nie no asx proszę cię, takie kity to sobie wciskaj, ale na osiedlu.

A czy na xboxie nie ma gier? Za kilka dni wjeżdżają dobrze zapowiadające się i podobno calkiem dlugie Gearsy, potem zamierzem sprawdzić w Gamepassie Outer Worlds od Obsidian, w międzyczasie wyjdzie kolejny duży dodatek do Sea of Thieves (opór szanuje Rare za to jak gra jest wciąż rozwijana), w miedzyczasie zamierzam ogrywać kilka sztosów na Switcha i jeśli czas pozwoli kupie również PS4 i tak minie mi ta zbliżająca się jesień,

nie zamierzam sobie niczego żałować, a ty drogi karolku możesz sobie ujadać;)

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 359 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Mi kompletnie gry Ubi nie podchodzą, nie wiem co oni mają w sobie ale jakoś nie czuję tej radochy grając w ich tytuły. Jedyne co mi się podoba od nich to Steep i trochę Anno. Ciągle trzymam kciuki żeby sprzedali Heroes of Might and Magic i Settlersów bo w ich rękach te marki mega się stoczyły i straciły na znaczeniu. 

Nie żebym bronił tego klapa ale osobiście nie widzę sensu posiadania wszystkich platform. Sam głównie gram na PC, PS4 i Switchu i po prostu nie da się ogrywać wszystkiego co interesujące. Nawet jakbym starał się to robić to przecież idzie się wypalić w 3 miesiące. 

Opublikowano

Niektórzy kupują daną konsolę dla jednej gry, a z tego co każdy wie to Xbox ma więcej niż jedną grę. Kupno Xboxa mając już Ps4 i NS, nie jest w cale czymś niezrozumiałym.

Opublikowano

Też kupiłem dla gierek Halo i GoW ale ,że Microsoft wrócił do wydawania na PC to tam ogrywam te sztosy. Na PS4 mega podobało mi się Bloodborne i Spider Man reszty jakbym nie ograł to nic by się nie stało. Ciekawi mnie czy Sony zmieni swoją politykę pod naporem panoszącej się usługi od Microsoftu i też zacznie coś rzucać na PC. 

Opublikowano

Przecież już zapowiedzieli, że będą wydawać więcej gierek na PC kopiując ruchy MS, który jak zawsze jest 5 kroków przed nimi. :) 

Opublikowano

plejkurwa bez gier jest daleko jeśli o graficzne możliwości gier, jak bełchatów pisał DF nie kłamie i GOW4 wciąga noskiem unch4 według ich werdyktu :) Na XO gry nie dość że ładniejsze to często w 60fpsach a niebieskie zwierzęta  siedzą w tych swoich slajdach gdzie przeciwnik ci się doczytuje 10s później a drzewo mylisz z kamieniem  xDDDDD

partacze z sony żeby mieć 60fpsów muszą trzymać się grafiki z ps2

unch4 60fpsów HD Ready

Screen-Shot-2015-12-07-at-7.06.49-PM-890

Screen-Shot-2015-12-07-at-7.05.46-PM.png

G5 4K/60fps

gears5techtest21.07.24sk7h.png

gears5techtest21.07.2f5jil.png

:banderas:

Opublikowano

A pamiętacie coś takiego jak VR :pawel:?

Opublikowano
1 godzinę temu, Daddy napisał:

plejkurwa bez gier jest daleko jeśli o graficzne możliwości gier, jak bełchatów pisał DF nie kłamie i GOW4 wciąga noskiem unch4 według ich werdyktu :) Na XO gry nie dość że ładniejsze to często w 60fpsach a niebieskie zwierzęta  siedzą w tych swoich slajdach gdzie przeciwnik ci się doczytuje 10s później a drzewo mylisz z kamieniem  xDDDDD

partacze z sony żeby mieć 60fpsów muszą trzymać się grafiki z ps2

unch4 60fpsów HD Ready

Screen-Shot-2015-12-07-at-7.06.49-PM-890

Screen-Shot-2015-12-07-at-7.05.46-PM.png

G5 4K/60fps

gears5techtest21.07.24sk7h.png

gears5techtest21.07.2f5jil.png

:banderas:

Różnica generacji. 

Opublikowano

Po co Plejcwelnia ja się pytam? Po co to jeszcze żyje i innym bytom odbiera tlen do oddychania? Na X-nadkonsoli X w najlepszej jakości, płynności i komforcie grania (pad!) jedyne gry, które zamierzam "fizycznie" kupić tj The Surge 2 i nowy CoD. Reszta w Game Eldorado Passie tj Gyrosy 5 w 4k 60fps (Sory nie ma nic na odparcie tej wodorówki), np Dead Cells, Devil May Fucking Cry 5 (kiedy ja tę stertę wstydu ogram?!).

PS4? Nie mam czasu na okulistę, albowiem popsułbym sobie wzrok na tym guvnie rozmazanym:yano:

Opublikowano

Lepiej wypinaj dupe w stronę kolegi żeby znowu pożyczył Ci ps4 na nioha 2 :yakubu:

Opublikowano
1 minutę temu, Pupcio napisał:

Lepiej wypinaj dupe w stronę kolegi żeby znowu pożyczył Ci ps4 na nioha 2 :yakubu:

Niedoczekanie. W Nioha 2 pogram sobie na xboxie:lapka:

Opublikowano
16 minut temu, Pupcio napisał:

a po co ktoś chciałby grać w ten duży dodatek do jedynki? 

Opublikowano
9 godzin temu, Mendrek napisał:

Czyli wygrało ale przegrało? A Xbox przegrał ale wygrał. Chyba transport leków do Choroszczy się spóźnia.

Nie tylko grafika SD. Wii posiada więcej reliktów szóstej generacji, jak jedno konto przypisywane do użytkownika, blokada regionalna, poziom online zbliżony do XBL z Xboxa (pierwszego), brak multimedialności czy też usług online 3rd party, brak abonamentów na gry, nie wspomnę o wielu innych rzeczach które weszły w standardy poprzedniej generacji, a u Nintendo dotarły częściowo dopiero przy Wii U. Ja wiem, macie ból dupy że PlayStation wygrywa raz po raz i jakby bazarowy klon pegazusa z 2012 się sprzedawał lepiej od PS3 to też byście robili z niego konsolę 6 generacji, no ale sorry to tak nie działa i każdy trzeźwo myślący gracz nie ocenia przynależności do generacji po okresie w którym konsola wyszła.

Hyhy, ASX-owi w końcu pupa pękła z braku gier na Xboxa, to kupił Switcha. Mógłby sprzedać zielonego szrota i kupić po prostu PS4 jak cywilizowany człowiek, to by nie musiał już żadnej innej konsoli kupować. No ale niektórzy są zbyt ograniczeni umysłowo by to pojąć ;)

xd a choy odpiszę, bo lubię literaturę fantasy :3

1. ps3 "wygrało" z x360 dopiero w okolicach premiery ps4, czyli VIII generacji, więc jak mogło wygrać VII, skoro przez pierwsze 9 lat to na sprzęt ms prawie wszystkie multiplatformy, oraz gry nastawione na online lepiej się sprzedawały?

2. przynależność do VII gen. nintendo zapewniło sobie rewolucją w postaci kontrolerów ruchu i wyzczyło trend, z których czerpało zarówno sony (najpierw sixasis, potem move) i ms (kinect). dlaczego uważasz, że wyłącznie ilość pikseli i bajerów online ma definiować przynależność do niej, a nie świeże rozwiązania technologiczne, na których wzorują się wszyscy inni?

tak, ja na pewno mam ból dupy z sukcesu ps4, ty weź się wiesz co i w co ;)

Edytowane przez nobody

Opublikowano

czezare jest jednym z tych świrów którym się podoba ten nioh 6/10

Opublikowano
1 godzinę temu, Pupcio napisał:

czezare jest jednym z tych świrów którym się podoba ten nioh 6/10

Świrem jest ten, któremu Nioh się nie podoba:ragus:

Opublikowano
23 godziny temu, chris85 napisał:

YETI jak zwykle pokazujesz gify z zapowiedzi i porowinujesz korytarze do otwartego świata. Otwartego w 4K z HDR. Oświetlenie, woda i kolorystyka Odyseji jest absolutnie mistrzowska. 

Najładniejsza gra z otwartym świat? 

source.gif

Wróć tu z tą (pipi)ą skarlet, może będzie podobny poziom graficzny.

Opublikowano
2 godziny temu, Czezare napisał:

Niedoczekanie. W Nioha 2 pogram sobie na xboxie:lapka:

Na xboxie wyszedł jakiś emulator PS4?

5 godzin temu, MaZZeo napisał:

ale te gearsy zaorają plejbekę

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano
1 minutę temu, YETI napisał:

Na xboxie wyszedł jakiś emulator PS4?

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Żaden emulator. Nioh 2 wyjdzie na koksa w pełnej wersji. Jakieś wątpliwości?

Opublikowano

jak tam port Nioh 1 Czarek, warto było czekać 3 lata?

Opublikowano
Żaden emulator. Nioh 2 wyjdzie na koksa w pełnej wersji. Jakieś wątpliwości?
Jeżeli tak mówisz, może masz tego samego insajder co Macio. Nie wiem, jak grałem w betę to przed logiem Team Ninja pojawiło się coś takiego.
3d26e6a013e8f8f22b7fc4d6779be0bb.jpg
Opublikowano
3 minuty temu, YETI napisał:

Jeżeli tak mówisz, może masz tego samego insajder co Macio. Nie wiem, jak grałem w betę to przed logiem Team Ninja pojawiło się coś takiego.
3d26e6a013e8f8f22b7fc4d6779be0bb.jpg

To była jedynka, czyli dawno i nieprawda. W przypadku dwójki będzie inaczej:lapka:

Opublikowano

Czarek i jego narkotyki, mówie jak było w becie, a ten wziął wdech nitro i przeniósł się do swojego zielonego matrixa. :pawel:

Boty i te ich narkotyki, z drugiej strony, jak wytrzymać na trzeźwo taką generacje upokorzeń i crapów na 6.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

horizon ta plastikowa c00rwa bez duszy najładniejszym sandboxem? :dynia:  to niezły yeti

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.