Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
8 minut temu, cotek napisał:

I się wcale nie pomylił. XSX to update XOXa. PS5 to next gen. Czego nie rozumiesz ? Xd

No raczej po bebechach tak to nie wygląda. Chyba, że bazarowy wygląd i przekombinowane menu mają świadczyć o tym, że konsola jest next genem.

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 359,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Bazarowy wygląd xd Co?

Chodzi mi o nowe rzeczy, które dodają jak wypada robić przy nowej generacji. Bajery w padzie, 3D Tempesty, (pipi)e muje. Nowe rzeczy po prostu. 

A nie tylko sam update bebechów jak u tej popielniczki XSX xd

Ale co tam, jarajcie się dalej Gearsami 5 w 120FPS z mechanikami z 2006 roku xD

Opublikowano

Cotek oszczędzaj oddech na dmuchanie w pada ziomuś! TRUE NEXTGEN

Opublikowano

Chu.je, muje.

Dobre podsumowanie PS5, dzięki cotek.

Opublikowano
4 minuty temu, cotek napisał:

Bajery w padzie

gó,wno to jest warte

5 minut temu, cotek napisał:

3D

Dolby Atmos >> 3D Audio 

Tempesty

Velocity

(pipi)e muje.

XDDD

Tyle jest ten Plej śmieć warty. Może imponować jak wyprze się ze świadomości, że na rynku będzie PRAWDZIWY next-gen.

middle-geny: PS5 i XSS

next-gen: XSX :) 

Opublikowano
8 minut temu, cotek napisał:

Bazarowy wygląd xd Co?

Chodzi mi o nowe rzeczy, które dodają jak wypada robić przy nowej generacji. Bajery w padzie, 3D Tempesty, (pipi)e muje. Nowe rzeczy po prostu. 

A nie tylko sam update bebechów jak u tej popielniczki XSX xd

Ale co tam, jarajcie się dalej Gearsami 5 w 120FPS z mechanikami z 2006 roku xD

No stary chyba mówimy o tej samej konsoli - PS5 - nie wierzę, że ktoś może uważać, że to wygląda jak high endowy, designerki sprzęt, a nie jak wielki, obrzydliwy rupieć.

A co do tego co piszesz o innowacjach, może to są fajne bajery dla kogoś kto nigdy nie miał konsoli nindendo. W dmuchanie to się bawiłem przy Phoenix Wright jeszcze na 3DSie. Te bajery to wykorzysta parę gierek na początku i tyle z tego będzie podobnie jak z ruchowymi opcjami Sixaxisa, czy głośniczkiem w padzie do PS4, pod koniec tej generacji to już nawet studiom Sony nie chciało się korzystać z tych " bajerów".

Edytowane przez izon

Opublikowano

Chu.je muje to powinna być nazwa nowego CW. 

A dmuchanko to było już w 2005 roku w Nintendo DS i minigierki z Wario. Ot innowacje Sony. No ale innego dmuchanka klapy w życiu nie uświadczą także tego.

Opublikowano

Śmieszne jest to przywoływanie tempest engine w Ps5 jako przykład nextgenowosci konsoli Sony.

Bo ludzie nie wiedzą że Series X również ma dedykowany procesor audio, podobnie jak konsola Sony, a największa różnica między nimi to fakt że chip Xboxa nie ma tylko bajeranckiej nazwy w stylu "tempest engine"

Opublikowano
13 minut temu, Mani napisał:

Chu.je muje to powinna być nazwa nowego CW. 

A dmuchanko to było już w 2005 roku w Nintendo DS i minigierki z Wario. Ot innowacje Sony. No ale innego dmuchanka klapy w życiu nie uświadczą także tego.

Klapy? To w padzie do  Xboxa:)

Klapka-baterii-do-pada-Xbox-One.jpg

Opublikowano

:banderas:

I żadnego grania na kablu jak J E B A N E  zwierzę.

Opublikowano

O kur.wa xD

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Chip z Gacka, bez wypaśnej nazwy Vs GRAFIKS SYNTESAJZER :oooooOOo

:dynia: na PS2 wygląda jak demaster 

i tak całe żcyie z tą ku,rwą niebieską, technologiczne śmieci od zawsze na zawsze

Już abstrahując od tego porównania - jak ta gra kurva na gc wyglądala kosmos. Ja się jaralem grafika jak dostałem na święta na PS2, ale GC to jakiś orgazm wizualny.

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

i tak całe żcyie z tą ku,rwą niebieską, technologiczne śmieci od zawsze na zawsze

Co za gość. Przecież GC był dużo moccniejszą konsolą niż PS2. I tak było wyczynem żeby to poszło na słabszej konsoli. Nikt wtedy nie mówił że to wsteczna generacji tylko wszyscy byli pod wrażeniem że gra napisana na mocniejszą konsole pójdzie na dużo słabszej. 

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

O kurde. Nawe nie wiedziałem, że tyle straciłem grając na sonce.

Opublikowano
1 minutę temu, XM. napisał:

Już abstrahując od tego porównania - jak ta gra (pipi)a na gc wyglądala kosmos. Ja się jaralem grafika jak dostałem na święta na PS2, ale GC to jakiś orgazm wizualny.

Dla mnie też niepojęte. To był next-gen, RE4 zdecydowanie top 3 gier życia. Wyśmienity tytuł nawet po tych 15 latach. :fsg: 

2 minuty temu, LiŚciu napisał:

Przecież GC był dużo moccniejszą konsolą niż PS2. I tak było wyczynem żeby to poszło na słabszej konsoli.

i casus XSX Vs PS5 będzie identyczny, PS5 to konkurent XSS zapamiętaj moje słowa. :) 

Opublikowano

8 to ładnie powtórzy. Oczywiście o ile plejkurwa 5 nie zahamuje rozwoju grafiki w tej produkcji  :/

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Dla mnie też niepojęte. To był next-gen, RE4 zdecydowanie top 3 gier życia. Wyśmienity tytuł nawet po tych 15 latach. :fsg: 

No zdecydowanie najładniejsza gra tamtej ery konsol. Efekt WoW tylko nie wiele mniejszy od tego jak zobaczyłem pokazowke DMC1 na hyperze i bylo ujęcie na zamczysko.

Opublikowano

W takiej nieświadomości będą teraz żyć użytkownicy PS5 ogrywający przyszłe multiplatformy. Współczuję.

Opublikowano
Teraz, MYSZa7 napisał:

W takiej nieświadomości będą teraz żyć użytkownicy PS5 ogrywający przyszłe multiplatformy. Współczuję.

Rozwiązanie jest proste: kupujesz tylko PS5, wmawiasz sobie że nie ma różnic w grafice względem XSX i że tylko exy Sony warte są ogrania.

Co prawda stanieś się takim listuniem odklejeńcem, ale to niewielka cena za błogą niewiedzę. :)  

Opublikowano

RE4? kiedyś to chińczyki robili sztosy  :obama:

a tempest engine jak taki super że i tak będzie zabierał trochę mocy z dużo słabszego śmiecia 4.5 w przeciwieństwie do Atmosa w XSX/XSS   :)  

Opublikowano

Gta 6 w 20fpsach i bez trawy na ps5 ale sony zrobi deala na eksluzywną koszulke i okulary dla cja i klapy będą oczarowane  :)

Opublikowano
3 minuty temu, Daddy napisał:

RE4? kiedyś to chińczyki robili sztosy  :obama:

Capcom pięknie się odkuło akurat. Jedni z niewielu z KKW w któych gry warto jeszcze grać. Stąd jak słyszę, że PS5 jest super, bo Japończyzna to :dynia: x 100.

Opublikowano
11 minut temu, XM. napisał:

Już abstrahując od tego porównania - jak ta gra (pipi)a na gc wyglądala kosmos. Ja się jaralem grafika jak dostałem na święta na PS2, ale GC to jakiś orgazm wizualny.

To samo było z Residentem Zero, czy rimejkiem jedynki. Prerenderowane tła do dzisiaj robią robotę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.