Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
4 minuty temu, cotek napisał:

Nie smiechliście ? Xd jak 'ps5' mówi do ps4, że jej nie słyszy przez ten wentylator to skislem xd

Tak mi się tylko ten filmik przypomniał przy tej gadce o porównywaniu lasek do konsol :P

ale śmiesz....

heart-attack.jpg

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 359,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Nie tak śmieszne jak biblioteka gier na Xa xD

Opublikowano
Teraz, cotek napisał:

Nie tak śmieszne jak biblioteka gier na Xa xD

Też mnie wprawia w dobry nastrój, dużo lepszy niż Morales za 350 :)

Opublikowano

Nie mówiłem o cieszeniu, tylko o śmianiu.

12 minut temu, izon napisał:

dużo lepszy niż Morales za 350 :)

Chciałbyś xD

Opublikowano

Bierzesz po taniości GPU na 2 lata a skurczybyk Spencer daje jeszcze 2 miesiące w gratisie. W obozie Sony jest to nie do pomyślenia. Mnóstwo gier do sprawdzenia i ogrania za psie pieniądze? Nie dziękuję, od przybytku głowa boli. 350zł za gierkę to przemyślane zakupy.

Opublikowano
Godzinę temu, LiŚciu napisał:

Nie tylko Ty ale większośc graczy tak zrobiła i pewnie znowu zrobi. Wybranie Xboxa to zazwyczaj taki skok z bok po pijaku ale jak już otrzeźwiejesz i minie troche czasu to wracaszz do żony która jest najładniejsza, najlepiej gotuje i najlepiej dostarcza w łóżku.:)

Kolego, idąc dalej torem tej poetyckiej analogii to jestes gościem który całe życie spędza na masturbacji :notbad:

Opublikowano
4 minuty temu, dee napisał:

Kolego, idąc dalej torem tej poetyckiej analogii to jestes gościem który całe życie spędza na masturbacji :notbad:

Nie wiem jak Ci to wyszło ale pewnie kupujesz Xboxa co wiele tłumaczy :reggie:

Opublikowano

PPE :dynia:

Przegladasz komentarze pod tym artykulem, a tam takie liscie piszą, ze nie przeszli quantum break, bo nie było polskiej wersji. Jrpdl, gracze. Zwyczajne mietki oderwane od lopaty.

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

Ppe, obrzydliwe guwnonewsy. Huyowe topki. 

Ostatnio już dali piękne top 10 generacji. 

Na poważnie to jesteśmy zgodni, że to nie była wybitna generacja MS. Teraz jest większy optymizm w obozie zielonych. Zobaczymy. 

Ps. Ku.wa oni Ori dali pod koniec zestawienia. To niezła "redakcja" 

Opublikowano

Wiedzą do jakich trolli kierują swoje newsy dobierając grafikę. ; )

"Redaktorzy".

NjXnRIz.png

Edytowane przez Bigby

Opublikowano
3 minuty temu, Bigby napisał:

Wiedzą do jakich trolli kierują swoje newsy dobierając grafikę. ; )

"Redaktorzy".

NjXnRIz.png

No tutaj to akurat bym się nie sadził bo dobrali odpowiednią grafikę do artykułu :)

Opublikowano

Czy ja wiem. Trochę już przestało być śmieszne wrzucanie wszędzie tego samego screena.

Opublikowano
2 minuty temu, Bigby napisał:

Czy ja wiem. Trochę już przestało być śmieszne wrzucanie wszędzie tego samego screena.

To fakt, mogli jakiegoś mema dać

EhtpbLaXYAAk3R4?format=jpg&name=900x900

Opublikowano

Gears 5 In-Game 4K / 60

EkcQjEFX0AAR7uj?format=jpg&name=4096x409

TLOU2 In-Game 1440/30

EkcQ2D9XEAA65QD?format=jpg&name=large

:yeti:

Opublikowano

TLOU 2 nie jest w 4k na Pro?

EDIT: Dobra, widzę, nie jest.

Spoiler

spacer.png

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

nie

Opublikowano

Macie też tak, że mimo grania aktualnie na plejce to na PS5 macie kompletnie wy(pipi)ane, a XSX spędza wam sen z powiek? Bo ja tak mam. 

Opublikowano

Ja mialem wyj.ebane na PS4 od jakichś 2-3 lat, na PS5 mam jeszcze bardziej jaja wyj.ebane, a na klocka jestem napalony jak szczerbaty na suchary. 

Edytowane przez Wooyek

Opublikowano
42 minuty temu, Czoperrr napisał:

Macie też tak, że mimo grania aktualnie na plejce to na PS5 macie kompletnie wy(pipi)ane, a XSX spędza wam sen z powiek? Bo ja tak mam. 

Chyba nie widziałeś jaki piękny radiator ma ps4.5 w środku a i w pada można podmuchać a i 3D audio sprawi że klapy nie będą wiedziały czy to burza w grze szaleje czy konsola wyje, magia.

Opublikowano

Touchpad w DS4 wykorzystuje się jako ogromny przycisk select. Do czego może się przydać dmuchanko? Nie wiem. 

Opublikowano
40 minut temu, Czoperrr napisał:

Ja tak mam w 100%.

Choć w każdej generacji (nie licząc pierwszego xboxa) miałem sprzęt od MS, aby ogrywać ich główne marki i ex y (ostatnio było ich mniej, ale czuć, że idzie ku lepszemu), a taką Forze Horizon czy Ori uważam za świetne gry. Tak więc mam dużo zaległości (jakieś 15-17 gier na start)  i to jeszcze ponad 90% tego dobra jest w GP, który dziś w wersji Ultimate wyszedł mnie ok 240 zł na 13 miesięcy (czyli jakieś 70% nowości na PS5):obama:
Do tego jak wspomniałem wcześniej widać że na Xbox ruszy się z exami (uwielbiam Elder Scorlls). No i sama moc konsoli wskazuje, że obecnie będzie lepszą opcją do multiplatform.

Podsumowując, to nie wyobrażam sobie jak będąc w miarę na bieżąco z exami Playstation, a nie mając x boxa rozpoczynać tę generację z konsolą Sony. Już nie mówiąc o tych grach do ogrania w mega jakości (boost sexa), to jeszcze cała ta polityka wydawnicza Sony - brak odpowiednika GP itd. No chyba że nad gierki przekłada się markę...

Żeby nie było. PS5 kupię na 100% ale coś czuje, że dopiero z nowym God of War. 

Opublikowano

U mnie natomiast jedyny Xbox którego nie posiadam to One więc tym bardziej ślinię się na myśl o odrabianiu zaległości :obama:

Opublikowano
1 minutę temu, Czoperrr napisał:

U mnie natomiast jedyny Xbox którego nie posiadam to One więc tym bardziej ślinię się na myśl o odrabianiu zaległości :obama:

Ja mimo, że miałem to jak pomyśle sobie, że ogram jeszcze raz takiego Alana Wake w podbiciu i z hdr (tam jest tyle latarek...) to:banderas:

Opublikowano

AW szkoda że nie ma podbicia rozdzielczość, to już na X360 było chyba w 640p

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.