Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Podobno nie jest ważne jak się zaczyna a jak kończy, ja swoją przygodę z PlayStation aktualnie kończę tak ze zyebal mi się save do snowrunnera po 15 godzinach gry, rozczarowałem się TLOU 2 a jak odpaliłem Days Gone to wzięło mnie na wymioty.

Czekam na Series X równie mocno jak nie mocniej jak gdy czekałem na PS4 która zreszta mi ukradli z domu w dniu premiery xD.

Edytowane przez eX4cT_PL

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 359,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Zobaczyliby, że nadal trzymasz odtwarzacz VHS w domu, to pewnie by od razu zrezygnowali z szukania czegoś kosztownego, a tak :dunno:

Opublikowano
32 minuty temu, eX4cT_PL napisał:

Podobno nie jest ważne jak się zaczyna a jak kończy, ja swoją przygodę z PlayStation aktualnie kończę tak ze zyebal mi się save do snowrunnera po 15 godzinach gry, rozczarowałem się TLOU 2 a jak odpaliłem Days Gone to wzięło mnie na wymioty.

Czekam na Series X równie mocno jak nie mocniej jak gdy czekałem na PS4 która zreszta mi ukradli z domu w dniu premiery xD.

Widzę, że mamy podobną ocenę ostatnich mega hitów od Sony :D

Opublikowano
47 minut temu, eX4cT_PL napisał:

U mnie z grami które wymieniłeś jest zupełnie na odwrót :)

Opublikowano

Ale zamknij morde, nikogo to nie obchodzi.

Opublikowano
3 minuty temu, LiŚciu napisał:

U mnie z grami które wymieniłeś jest zupełnie na odwrót :)

To podobnie jak z myśleniem w porównaniu z innymi.

Opublikowano

zielony liść nadal próbuje wszystkim wmówić, że moja jest mojsza niż twoja, nie znasz się na grach i w ogóle 250 + 80 to jest rak i uj, gier nie ma, jakieś pasjany i robale z przyrody. Gierki dopiero to są na ps5 razem z destraszkszon al star za 360 zł, tanio jak barszcz, pawulon w gratisie.

BzeGvly.jpg

Wmawiaj, że guwno jest złote i dobre.

Opublikowano

Zdecydowanie nie trolluje. Wierze w PS i tyle. 

Opublikowano

Kiedyś klapy przynajmniej próbowały grać pozorowanym DYSTANSIKIEM, a teraz... ech szkoda ryja szczempić. Chore ludzie. 

Opublikowano

Tak patrząc po tych wszystkich doniesieniach od $ony to klapkom faktycznie zostaje już tylko wiara :shieeet:

Opublikowano

Dystansik to mam do takich zyebow z marnym życiem jak Ty @Hum. Kolejny cegiełek z community Xboxa. 

Opublikowano

11 minut temu, LiŚciu napisał:

Zdecydowanie nie trolluje. Wierze w PS i tyle. 

A w co wierzysz? W Sonke wierze

Opublikowano

Dobry tytuł na nowego CW.

Opublikowano
14 minut temu, LiŚciu napisał:

Dystansik to mam do takich zyebow z marnym życiem jak Ty

Argumentów zaczyna brakować, to zaczynają się personalne wycieczki. Fakt, dawno tu takiego tendencyjnego ananaska nie było. 

Opublikowano

Napisałeś wyżej ze nikogo co pisze a co chwile odpisujesz? No coś odyebany jesteś jakoś dziwnie:) 

Opublikowano

plusiki same się nie nazbierają

Opublikowano

450?cb=20190130200005

Sony ty gnoju :[

Opublikowano

Top 5 generacji Xone

1.Forza 7

2.Forza 4

3.QB

4.Forza3

5.Gears 5

:reggie::reggie::reggie::reggie::reggie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.