Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Zaczyna się :xboss:

Moze niech od razu odblokuja wiatraki firmwarem?

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 359,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

LICZE ŻE JAKAŚ DOBRA EKIPA NA HALO SIĘ ZBIERZE

ALE BĘDZIE WALENIE RAKIETAMI DO KOSMITÓW

BZIU BZIU BZIU LASERKIEM W KRASNALA

A NA SONY DLC DO SPAJDERMENA I CROSSGENOWY HORIZON NUDNY JAK FLAKI Z OLEJEM XD

Opublikowano

Nigdy nie grałem w Battlefield V, tym bardziej w multi. Po prostu czekałem na wersję 4k 60FPS w GPU za 4 zł :xboss:

Opublikowano

Nie zagrałeś to dla Ciebie praktycznie nowy tytuł, w dodatku w 4K/60. PS4.5 musi zadowolić się 1800p/60 XDDD Tylko ciut niżej będzie XSS za połowę ceny. xdd

Mam nadzieję, że za jakiś czas Sony zapowie swojego next-gena żeby XSX miał w końcu jakąś konkurencję, a do tego czasu dolce vita i najlepsze gry w najlepszej jakości tylko na Xboxie. :fsg: 

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

...najlepsze gry...

Oho, już nie mogę się doczekać:isee:

Opublikowano

Początek generacji a na Plejce 4,5 już guwno rozmazane, nic tylko czekać na update wiatraka.

Opublikowano

Piszę właśnie ze znajomym na WhatsApp co deklaruje, że kupi w przyszłym roku plejke bo ma GoW i exclusive. On nie wierzy w te informacje o niższej rozdzielczości na PS5, nie wierzy, że nowe gry 1st party będą w Gamepassie. Mówię mu, że dziwna sprawa, że miesiąc przed premierą a nikt plejki nie dostał do testów, a YouTube roi się od rzetelnych testów XSX ludzi, którzy znają się na sprzęcie i nie dmuchają w pada a on mi odpisuje:

[19.10, 17:57] Sony ma markę renomę więc nie muszą na siłę wciskać że ich sprzęt jest najlepszy jak to robi Microsoft

Opublikowano

@CzoperrrSzkoda mi tego Twojego znajomego, naprawde współczuje typowi. :)

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
1 minutę temu, Czoperrr napisał:

Piszę właśnie ze znajomym na WhatsApp co deklaruje, że kupi w przyszłym roku plejke bo ma GoW i exclusive. On nie wierzy w te informacje o niższej rozdzielczości na PS5, nie wierzy, że nowe gry 1st party będą w Gamepassie. Mówię mu, że dziwna sprawa, że miesiąc przed premierą a nikt plejki nie dostał do testów, a YouTube roi się od rzetelnych testów XSX ludzi, którzy znają się na sprzęcie i nie dmuchają w pada a on mi odpisuje:

Są tacy, co nie  wierzą w Koronawirusa... :)

Opublikowano
4 minuty temu, Czoperrr napisał:

nie wierzy, że nowe gry 1st party będą w Gamepassie

Typ musi mieć mocne wyparcie xd

Opublikowano

NO JAK TAM NIEBIESKIE ŚMIECIE? STABILNIE? TAK MYŚLAŁEM JAPYERDOLE ALE PIEKNIE BYC ZIELONYM

uwaga w spoilerze typowy dzień niebieskiego klapa beciaka w ps bazie, +18, MOCNE SCENY

Spoiler

0xQRNOF.png

Opublikowano

Haha PS5 juz na starcie generacji nurkuje z rozdziałką i bedzie rozmazany gównem :dynia:

Opublikowano

co plejka to plejka 

jebany hamulec generacji, dzieki sony ;/

Opublikowano

po prawej ukontentowany uzytkownik gamepassa z gierkami 18cm/18cm, po lewej typowy lisciu grający w knacka 2 za 360zł

Opublikowano

Czyli wychodzi na to ze na Series S i PS5 gry będą wychodziły praktycznie rownolegle jeśli chodzi o ustawienia graficzne.

Opublikowano
2 minuty temu, devilbot napisał:

Odpuśćcie już tej sonce.

Bez kitu, z klapów to rozumiem się śmiać ale co sonka to sonka, marka playstation dostarczyła nam wszystkim na forum wiele radości! Dopiero ps5 zapowiada się na kompletną porażkę

Opublikowano
Godzinę temu, Soul napisał:

No i role sie odwróciły... Na początku obecnej generacji beka z XBOXa, 900p, a teraz PS5 niedomaga...
Co prawda ta różnica nie będzie tak widoczna, ale fakt jest faktem - słabsze bebechy i zaczynają wychodzić kwiatki.

30 minut temu, Czoperrr napisał:

[19.10, 17:57] Sony ma markę renomę więc nie muszą na siłę wciskać że ich sprzęt jest najlepszy jak to robi Microsoft

Co sonka to sonka :kaz:

Opublikowano
1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Każdy kto chciał. Teraz to taki ochłap rzucony żebyście tam na tej plejce z głodu nie zdechli. :D 

XDDD to tam ten gejpass to musi być chyba takim Tirem ochłapów dla zielonych

Opublikowano
5 minut temu, devilbot napisał:

Odpuśćcie już tej sonce.

Spokojnie. Sonka jak zwykle się sama obroni. Kolega Czopera dobrze powiedział - nie trzeba się pocić jak MS żeby się sprzedało. Nie trzeba kilku parobków kupować tanim game passem. Nie trzeba się spinać wciskając kit że gry z ostatnich 20 lat są system sellerem. Kilka tanich userów jak maciuś czy pawciuś nie zmienią rzeczywistości. I w końcy Spencer nie utrzyma stanowiska bo kilku oszołomom z forum PSX Extreme zachciało się Xboxa. 

200w.webp?cid=ecf05e475u9b5t22hp5g1e8d7d

1 minutę temu, cotek napisał:

XDDD to tam ten gejpass to musi być chyba takim Tirem ochłapów dla zielonych

A kolejne ochłapy będa Day One w GP.

200w.webp?cid=ecf05e475u9b5t22hp5g1e8d7d

Opublikowano

mądrego to i dobrze poczytać :xboss:

Opublikowano

co sonka to sonka™

Opublikowano
4 godziny temu, Hum napisał:

Czyli wsteczna obejmująca tylko jedną generację do tyłu jest ok, ale taka, która działa 3 generacje wstecz jest już zła?

Zła, dlatego, że stare gry są gorsze od nowych gier, ponieważ

Fuck Logic (Spongebob)'s profile - Listen to music

Ponieważ nie są po 360 pln. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.