Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Pewnie informacje z du.py, albo jakiegoś fanboja z twittera

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 359,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

122038877_3379394472149941_1211267257359815694_n.jpg?_nc_cat=103&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=LIkRh8c9CncAX_HjOQx&_nc_ht=scontent-waw1-1.xx&oh=7efe6949bbffeea6ec762043fc456b5b&oe=5FB51FC6

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano
2 minuty temu, MatekDM napisał:

co pokazuje choćby DMC5: SE, który na premierę na PS5 będzie mieć RT, na XSX nie.

Sony podkupuje sobie takie funkcje żeby pokazać, że niby coś tam potrafi. XDDD Z resztą zdania o tym, że się nie da albo jest trudno mam w (pipi)u. Jak ludzie programowali na PS3 i dają radę robić porty gier AAA na Switcha to ja już nie mam pytań. 

Skąd wyssałeś te info o 165W i jak ma się to do PS5? Zakładam, że z dupy, ale może się wykażesz.

Opublikowano

Naprawdę chcesz źródło od gościa, który gibał się jak rezus do zielonych gaci?

Opublikowano
1 minutę temu, 20inchDT napisał:

Naprawdę chcesz źródło od gościa, który gibał się jak rezus do zielonych gaci?

I masz jakiś problem z tego powodu?

Opublikowano

Z użytkownika Maciomaniak beka zawsze była szybka i konkretna, czekam

:popcorn:

Opublikowano

N-nie ja tylko żartowałem.

Spoiler

klapie

Opublikowano

W PPE powinni Xboxa wielbić i stawiać mu ołtarzyki, przecież za jeden "news" mogą sobie kupić miesiąc Game Passa :nosacz3:

Opublikowano

Na PPE ostatnio ruszyła kampania marketingowa Sony, widać że przyszedł przelew od niebieskich i trzeba pisać te tendencyjne wysrywy, że PS4.5 wcale nie odstaje mocą, wsteczna jest niepotrzebna (chyba że ulepszenia gier Sony - wtedy szacuneczek) i że generalnie fakt, że Sony wprowadziło kilka funkcji już dostępnych w XOne od lat jest next-gen XDDD

ja je,bię, klapy na PPE = konsolowe PiS-dzielce

Opublikowano

zatwardziałe klapy to jednak mają nasrane pod kopułą

XD

EkuP7yoXEAIx2Hd?format=jpg&name=medium

Spoiler

EkuoL6NX0AEpT3l?format=jpg&name=small

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Pisze, pisze. :) Tylko nick ma inny.

Je.bany kłamczuch xD

Opublikowano

Teraz jest zajęty pisaniem wymyślonych newsów, a później zniknie w pubie na miesiąc.

Opublikowano
11 minut temu, Figuś napisał:

zatwardziałe klapy to jednak mają nasrane pod kopułą

XD

EkuP7yoXEAIx2Hd?format=jpg&name=medium

Pokaż ukrytą zawartość

EkuoL6NX0AEpT3l?format=jpg&name=small

Od razu czuć nowoczesność:banderas:

Nie to co popielniczka z klapka w padzie do kiepowania  fajek. I dwie strony postów o bateriach:rotfl:

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Ciekawe jak Yeti sobie radzi, pewnie pije na umór żeby zdążyć się na(pipi)ać przez zamknięciem lokali o 21.

Opublikowano

Ej ale na serio DMC nie będzie miał RT na xsx na premierę? 

Opublikowano

Maciomaniak ma trochę racji, z wypowiedzi devów wynika że SDK PS5 rzeczywiście są bardziej przyjazne dla develerów, stąd tak dużo głosów uwielbienia w internecie jak to na ps5 łatwo się pracuje i tworzy gry, wynika to głownie z tego że narzędzia developerskie ps5 bazują na bardzo dobrych narzędziach z ps4 pro z którymi wiele devów przez kilka lat zdązyła się zapoznać i przyzwyczaić do tworzenia gier w tym środowisku,

Xbox z kolei, porzucił jakiś czas temu swoje stare SDK zwane XDK, na rzecz nowego środowiska, znanego jako GDK albo prościej GameCore, uniwersalnego narzędzia które w jednym ekosystemie ma pozwolić tworzyć gry na wiele urządzeń tj. Series X, Series S, a nawet wersje pecetowe. Jedni devi chwalą sobie ten system za elastyczność i skrócenie pracy, inni narzekają że muszą się uczyć wszystkiego od nowa. Dodatkowo same SDK nie są nawet w pełni gotowe i nie obsługuje nawet wszystkich funkcji które docelowo mają się znaleźć w wersji finalnej gdzieś w 2021.

Edytowane przez ASX

Opublikowano
2 minuty temu, Wesker napisał:

Ej ale na serio DMC nie będzie miał RT na xsx na premierę? 

tak, Sony opłaciło czasową ekskluzywność tej funkcji na ps5. Gdy umowa wygaśnie rt trafi na pc i xboxy

Opublikowano

Ej a słyszeliście, że PS5 jest za słabe na next-genową Yakuze7 i devi muszą się nauczyć SDK, żeby dać porta na ps5? true story.

Opublikowano

Na jaki PC, jak DMC5 SE nie będzie na PC?

Opublikowano

Z cyklu: Macio jak zwykle zgaszony jak kiep, wydanie 2137.

Opublikowano

maciomaniak widać dalej idiota nie tylko od wyżebrania kompa na tydzień za 7K do zdjęć ''co ostatnio kupiłem'' ale i od opłaconego patcha dla dmc5 w ps4.5 przez sony :) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.