Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
2 minuty temu, devilbot napisał:

halo im pomogło w usa każdy grał w halo

Ale bodaj początkowo miało wyjść na ps. Może wtedy sony miałoby w końcu dobre multi. 

A tak 20 lat i nadal dupa. I dalej cinematic ekspiriens. 

Edytowane przez lpcl

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 359,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

sony miało dobre multi w twisted metal na psxie i to chyba tyle

Opublikowano

Ale tutaj dzbany piszą serio, z grami to chyba większość od 2018 dopiero jest, tutaj nie chodzi kto od kogo zapożycza pomysły tylko o samo wdrażanie ich u siebie. Jeżeli coś jest dobre to czemu tego nie użyć? To się nazywa postęp i w wielu branżach tak się robi za co klienci to doceniają vide miażdżąca przewaga w sprzedaży PS nad Xem który nic świeżego nie wprowadza ani nawet nie zżyna od innych. Leci na marketingu i abonamencie ale większość z Was zapomniała co to pudełka, może i wchodzą tutaj Jacyś starsi gracze ale chyba tylko tak jak ja czyli dla beki (większość to stuleje i „mamo daj na abonament” bo ich samych nie stać na gry nawet za 300zł bo ulungi). Ci co najbardziej krzyczeli że cyfra i abonament to zło teraz są poddani w 100% nie mając własnego zdania i łykając wszystko co zostanie „ZRECENZOWANE” przez innych (tych bardziej mądrych typu Digital F), gracze sami potrafią oceniać ale widać tu po niektórych że atencyjnie muszą wklejać opinie innych, żałosne ;) ale chociaż beka jest dobra :) 

Edytowane przez Wesker

Opublikowano

a to mając gamepassa nie można już kupić gry w pudełku?

Opublikowano
2 minuty temu, Wesker napisał:

Ale tutaj dzbany piszą serio, z grami to chyba większość od 2018 dopiero jest, tutaj nie chodzi kto od kogo zapożycza pomysły tylko o samo wdrażanie ich u siebie. Jeżeli coś jest dobre to czemu tego nie użyć? To się nazywa postęp i w wielu branżach tak się robi za co klienci to doceniają vide miażdżąca przewaga w sprzedaży PS nad Xem który nic świeżego nie wprowadza ani nawet nie zżyna od innych. Leci na marketingu i abonamencie ale większość z Was zapomniała co to pudełka, może i wchodzą tutaj Jacuś starsi gracze ale chyba tylko tak jak ja czyli dla beki. Ci co najbardziej krzyczeli że cyfra i abonament to zło teraz są poddani w 100% nie mając własnego zdania i łykając wszystko co zostanie „ZRECENZOWANE” przez innych (tych bardziej mądrych tylu Digital F), gracze sami potrafią oceniać ale widać tu po niektórych że atencyjnie muszą wklejać opinie innych, żałosne ;) ale chociaż beka jest dobra :) 

No chyba nie sądzisz, czytajac tych po stronie Xboxa że to dojrzali, inteligentni i responsywni na krytyke ludzie. To stado, kupione ilością. Większość z nich to "former" pececiarze któym akurat formuła "co generacje plus 30% lepsze bebechy" pasuje. Wcześniej zmieniali GPU co kilka lat, teraz zmieniają Xboxa co kilka lat. Czysta brudna prawda:)

Opublikowano
1 minutę temu, devilbot napisał:

a to mając gamepassa nie można już kupić gry w pudełku?

Według osób grających za „4zl” to teraz wstyd ;) 

Opublikowano
Teraz, Wesker napisał:

Według osób grających za „4zl” to teraz wstyd ;) 

ja tam łykam gamepassa jak młody ale pudełka nadal będę ustawiał obok tych co już nazbierałem z 3 generacji zielonego królestwa

Opublikowano
Teraz, LiŚciu napisał:

No chyba nie sądzisz, czytajac tych po stronie Xboxa że to dojrzali, inteligentni i responsywni na krytyke ludzie. To stado, kupione ilością. Większość z nich to "former" pececiarze któym akurat formuła "co generacje plus 30% lepsze bebechy" pasuje. Wcześniej zmieniali GPU co kilka lat, teraz zmieniają Xboxa co kilka lat. Czysta brudna prawda:)

Wiem i niestety widzę to, większość jednak głosuje portfelem i to widać w sprzedaży samych gier i konsol. Cieszę się jako stary gracz że pudełka nie umierają a Ci co piszą że grają za grosze i kombinują na cebule to faktycznie chyba pececiarze ale te młode psy bo starsi gracze jednak szanują pewne tradycje a nowe to tylko się nachapac i „dolewkę z KFC bo za darmo to leja w siebie ile wlezie” a potem jedziesz np na PGA i same ulańce i niedo(pipi)y przy tych sprzętach, aż żal patrzeć :/

Opublikowano

Zaraz zawołam mamę i jej pokaże jaki debil pisze na tym samym forum co ja!

Opublikowano

360zł to za dużo za pudełko, żadna gra nie jest tyle warta, chyba że monster hunter world, ale reszta nie

Opublikowano
11 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

no (pipi)owo się zachowałeś figaro ;/

Edytowane 9 minut temu przez Paolo de Vesir
pierwsza strona więc nawet nie próbuj się tłumaczyć

całuj pierścień i dziękuj Sony :cool: 

Opublikowano

Coś czuję że wesker to kolejny wyznawca marki

Opublikowano

No a jak. Przed pokazami $ony sapał coś w temacie ps5 o fanbojach, a potem o rozwaleniu xboxa.

Opublikowano

Najśmieszniejsze jest to, że Wesker mówi coś że popularyzacja jest równie ważna co innowacja i że MS nic światu nie dał jednocześnie korzystając na co dzień z rozwiązań które spopularyzował MS (ujednolicenie kont na konsoli, sklep, gra online, gry arcade, nakładka na system operacyjny i trofea).

Ten tekst o graniu od 2018 to jedynie piękna laurka jego błogiej ignorancji. :) 

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

2 minuty temu, Wesker napisał:

Wiem i niestety widzę to, większość jednak głosuje portfelem i to widać w sprzedaży samych gier i konsol. Cieszę się jako stary gracz że pudełka nie umierają a Ci co piszą że grają za grosze i kombinują na cebule to faktycznie chyba pececiarze ale te młode psy bo starsi gracze jednak szanują pewne tradycje a nowe to tylko się nachapac i „dolewkę z KFC bo za darmo to leja w siebie ile wlezie” a potem jedziesz np na PGA i same ulańce i niedo(pipi)y przy tych sprzętach, aż żal patrzeć :/

Ooo jakie starcze pieprzenie, czy jesli w tym roku nie kupiłem żadnej gry bo akurat sporo gier z Gejmpassa mi przypasowało + trochę zaległości ograłem, to nie jestem prawdziwym graczem? Pudełek też juz nie kupuje, bo często na płycie jest część kontentu reszta do pobrania. Nie mam ołtarzyka z gier, a gram od kiedy pamiętam. 

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Dziękuję Nintendo, że stworzyłeś PlayStation. Całuję pierścień. :kaz: 

Jak widać Nintendo nie było już wtedy brane na poważnie przez normalnych ludzi :cool:

Opublikowano

A gdyby Sony nie dodawało gierek do abonamentu to by nie było gamepassa xd 

Jakie licytacje jadą od dwóch stron. 

3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Dziękuję Nintendo, że stworzyłeś PlayStation. Całuję pierścień.

Możecie Atari całować bo po sukcesach tej firmy i dystrybucji ich konsol w Japonii zainteresowali się gierkami. 

Opublikowano

Jakby nie było to zielone śmietnisko powstało i jest w takiej formie jak jest, bo pozazdrościło Sony PlayStation suckcesu na poziomie międzynarodowym:)

Kontrast w przyrodzie mus być. 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Bo nintendont myślało że wyrucha Sony i zamówi napęd cd w Philipsie, a tu zonk

Opublikowano
1 minutę temu, devilbot napisał:

a playstation po co powstało?

Po to żeby dostarczyć wszystko co najlepsze:

Opublikowano
5 minut temu, devilbot napisał:

a playstation po co powstało?

a playstation powstało żeby je j,e,b,a,ć :) 

7 minut temu, LiŚciu napisał:

Kontrast w przyrodzie mus być. 

Poprawną kolokacją jest "równowaga w przyrodzie", ceramiczniaku. :lapka:

Opublikowano

Należy się spytać czemu powstało ps5 w takiej formie która trafi za miesiąc na rynek  :) cóż za abominacja i niszczenie marki playstation. Tylko jakieś przygłupy zostały z sony po takim samozaoraniu  :)

Jezu i ten wesker piękny przypadek pudełkowego zacofania xDD  ile lat zamienia się w starego dziada który zatrzymuje sie w czasie i trzyma się rękoma i nogami starych i chuyowych rozwiązań z powodu nostalgii? 

aa ale mi tata kupił w Berlinie gta 2 na psx jak byłem mały to teraz bede kupowal kawałek bezużytecznego plastiku do końca życia xDDDDD 

NEANDERTALE GEJMINGU

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.