Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Szczerze to plejstejszyn kupują głównie janusze, baza graczy corowych jest mała, co pokazuje jak sprzedał się xbox w tej generacji. Ci ludzie nie znają nawet innych konsol. Kupują ps bo miły pan w markecie im powiedział albo zobaczyli reklamę cinematic ekspiriensa i potem jak grają to myślą, że Pana Boga za nogi złapali. Tia to another world wg dzisiejszych standardów to gra nie do przejścia dla takich osób. 

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 359,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Chyba nie oczekujecie od klapów inteligencji ? Przecież 80% z nich odkryło Playstation przy którejś Fifie na PS4, no może PS3.

Sony aktualnie przepełnia pycha, to jak ich zaskoczył MS spowodował Chaos informacyjny, produkcyjne a także marketingowy, myślę że są teraz minimum rok do dwóch za Xboxem.

Opublikowano
4 minuty temu, lpcl napisał:

Szczerze to plejstejszyn kupują głównie janusze, baza graczy corowych jest mała, co pokazuje jak sprzedał się xbox w tej generacji.

Kvurwa, jak kolejny raz przeczytam o corowym graczu to yebne chyba. Proszę, wymien mi te gry dla corowych graczy na Xboxie? Wystarczą 3.

200.webp?cid=ecf05e478ff48999947b7f5f7aa

Opublikowano

Gears 5, Halo 5, Forza 7 :kaz: HARDKOROWE MULTI

Opublikowano
59 minut temu, Wesker napisał:

Ale tutaj dzbany piszą serio, z grami to chyba większość od 2018 dopiero jest, tutaj nie chodzi kto od kogo zapożycza pomysły tylko o samo wdrażanie ich u siebie. Jeżeli coś jest dobre to czemu tego nie użyć? To się nazywa postęp i w wielu branżach tak się robi za co klienci to doceniają vide miażdżąca przewaga w sprzedaży PS nad Xem który nic świeżego nie wprowadza ani nawet nie zżyna od innych. Leci na marketingu i abonamencie ale większość z Was zapomniała co to pudełka, może i wchodzą tutaj Jacyś starsi gracze ale chyba tylko tak jak ja czyli dla beki (większość to stuleje i „mamo daj na abonament” bo ich samych nie stać na gry nawet za 300zł bo ulungi). Ci co najbardziej krzyczeli że cyfra i abonament to zło teraz są poddani w 100% nie mając własnego zdania i łykając wszystko co zostanie „ZRECENZOWANE” przez innych (tych bardziej mądrych typu Digital F), gracze sami potrafią oceniać ale widać tu po niektórych że atencyjnie muszą wklejać opinie innych, żałosne ;) ale chociaż beka jest dobra :) 

4j7iuc.jpg

Opublikowano

Dawaj liściu te corowe gry na plejke oprócz bloodborna  :) nie, exy które można przejść i wbić w nich platyne jedną ręką to nie są hardkorowe gry  :)

Opublikowano

Ja pupcio nie pyerdole trzy po trzy o "core gamingu". :lapka:

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
4 minuty temu, LiŚciu napisał:

Ja pupcio nie pyerdole trzy po trzy o "core gamingu". :lapka:

To dobrze bo skoro nie skończyłeś nawet tego bloodborna to co możesz o nim wiedzieć  :) plejstejszyn= stare dziady grające w samograje sony po kościele 

Opublikowano
Teraz, 20inchDT napisał:

Gears 5, Halo 5, Forza 7 :kaz: HARDKOROWE MULTI

No a gdy killzone dawno zdechł to w multi w halo 5 i mcc napierdala ciągle kilkadziesiąt tysięcy ludzi. 

Chyba, że chcesz mi powiedzieć, że te 120 mln to gracze corowi, którzy plują na ps plusa i grają w te ubisofciaki. 

W każdym razie ms teraz chce ich zagarnąć częściowo min  przez GPU. 

Opublikowano
9 minut temu, LiŚciu napisał:

Proszę, wymien mi te gry dla corowych graczy na Xboxie?

Ori and the Blind Forest/Will of the Wisps

Cuphead

Gearsy lub Halo po sieci

Swojego czasu krążyły też po sieci ciekawe dane pokazujące, że gracze Xboxowi mają większe zaangażowanie w pojedyńcze tytuły, których ogrywają mniej ale bardziej się na nich skupiają. Sprawia to, że kwitnie community sieciowe, sam MS ma tytuły o e-sportowe z największą na konsolach pulą nagród i community to kocha. MS żeby tych ludzi przy konsoli trzymać udostępnia do swoich gier masę zawartości, więc tym bardziej chce się w tym siedzieć.

Sam MS ma w swojej stajni studia które tworzą gry dla niszy, ale niszy dla której złożoność faktycznych systemów RPG-owych czy taktycznych ma znaczenie, a nie od skryptu do skryptu, bezpieczne schematy i graficzka.

Opublikowano
46 minut temu, LiŚciu napisał:

Po to żeby dostarczyć wszystko co najlepsze:

Super gry, szkoda, że Days Gony i inne The Last of gays nie nawiązują do tradycji marki..

Opublikowano

EkxvoQdWAAYwEMl?format=jpg&name=large

FORKEJ

120FPS

FOV SLIDER

tak się dba o swoje gierki! DARMOWE REMASTERY

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Poczekaj... Chcesz mi powiedzieć, że nie muszę dopłacać ani grosza do tych wszystkich bajerów? :obama:

Nie wierzę, tak za darmo, niemożliwe, ja i tak wpłacę 360 na konto ms, bo inaczej nie umim.

Opublikowano

Mnie śmieszą te przekomarzania starych dziadow, którzy rzucają teksty typu że kupowanie gierek za 350 zł jest hardcorowe, czy granie w gry multi jest hardcorowe. 

Z czego wynika ta chęć bycia hardcorowym graczem? Czy bycie zwykłym graczem nie jest wystarczającym powodem do wstydu?

Opublikowano
2 minuty temu, ASX napisał:

Czy bycie zwykłym graczem nie jest wystarczającym powodem do wstydu?

Ehh, racja. To robię jednak preordera na ps5 i janusze nie będą się dziwnie patrzeć.

Opublikowano
21 minut temu, Pupcio napisał:

Dawaj liściu te corowe gry na plejke oprócz bloodborna  :) nie, exy które można przejść i wbić w nich platyne jedną ręką to nie są hardkorowe gry  :)

Ale w Multi Tlou to byś pograł z chołpakiem Bansaiem, co? :cool:

13 minut temu, lpcl napisał:

No a gdy killzone dawno zdechł to w multi w halo 5 i mcc napierdala ciągle kilkadziesiąt tysięcy ludzi. 

Szkoda że same meksyki i grubasy ze stanów, przez co są lagi na co sam Wezyrek sie skarżył :kaz:

Opublikowano

Paolo sie łączył emacsem przez sendmaila i dlatego.

Wy casuale nie zrozumiecie

Opublikowano
Teraz, Figuś napisał:

Ale w Multi Tlou to byś pograł z chołpakiem Bansaiem, co? :cool:

Szkoda że same meksyki i grubasy ze stanów, przez co są lagi na co sam Wezyrek sie skarżył :kaz:

(pipi) zaciskam zęby i gram, nadal najlepszy gunplay. 

A i tam Meksyku, ostatnio grałem z jednym Polakiem i lagował, po czym zdjęcie mi wysłał, że ma za(pipi)istego neta a tam wireless 30 mbit, no żesz ja (pipi)e. :)

Opublikowano
13 minut temu, ASX napisał:

Mnie śmieszą te przekomarzania starych dziadow, którzy rzucają teksty typu że kupowanie gierek za 350 zł jest hardcorowe, czy granie w gry multi jest hardcorowe. 

Z czego wynika ta chęć bycia hardcorowym graczem? Czy bycie zwykłym graczem nie jest wystarczającym powodem do wstydu?

Wiesz, jak ktoś nie ma pojęcia o innych konsolach niż ps a z gier to ubisofciaki samograje to ciężko nazwać go corowym graczem. 

Nawet ktoś pisał o koledze, co przeszedł całego God of wara bez ulepszania bo nie wiedział, że coś takiego jest. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano
16 minut temu, izon napisał:

Super gry, szkoda, że Days Gony i inne The Last of gays nie nawiązują do tradycji marki..

Może tak,może nie, kogo to obchodzi? TloU2 przełom i topka generacji ogólnie, DG wbrew mediom niezwykle sympatyczny open world. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.