Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

7 najlepsza gra w tym roku na Xboxie. Nieźle.

I tak zagram.

Edytowane przez MYSZa7

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 358,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Przypominam, że to już prawie rocznica od czasu kiedy na konsole PS4 wyszła ekskluzywna gra AAA z średnią powyżej 85. 

Czaicie od roku nie mieć w co grać?

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

jak nie mamy? Kupiłem przecież darksiders 1 i przechodze 3 raz niera. Złote czasy :wujaszek:

Opublikowano

To wybiórcze szukanie lol

Przypomnę, że w tym roku mija 6 lat od premiery Xboxa, a gier powyżej 85 dostaliśmy może trzy, wszystkie z forza w nazwie :dynia:

Czaicie, że od premiery nie ma w co grać?

Opublikowano

Dwa lata temu gdy wychodził Horizon i ludzie się nim jarali to pojawiły się recenzje Zeldy, które go trochę przyćmiły. Jutro Gearsy, a tu dzisiaj Nintendo wyskakuje z Directem, który wg niektórych przecieków ma być lepszy niż ich pokaz na E3. Jak przebiją zapowiedź BoTW 2 i Banjo w Smashu to jutro będzie się pisać o Nintendo, a nie o premierze Gearsów. Czekam z niecierpliwością i mam nadzieję, że nowa gra Monolithu stanie się pretendentem do mojego top 20 wszechczasów, w którym są już trzy ich tytuły 

Opublikowano
38 minut temu, creatinfreak napisał:

Zawsze nintendozboczki czochrają bobra do tych directów a później wychodzi kupa :reggie:

W kółeczku za pisiorki się szarpią, w tle leci

a po całym wydarzeniu dalej się trzymają

Opublikowano

Jakbym dzisiaj nie zobaczył, że jutro premiera Gears 5 to bym dalej myslał, że wychodzi na wiosnę.

Serio ktoś jeszcze się tym jara? Przecież to wygląda jak czwórka. 

Opublikowano
10 godzin temu, Moldar napisał:

Przypomnę, że w tym roku mija 6 lat od premiery Xboxa, a gier powyżej 85 dostaliśmy może trzy, wszystkie z forza w nazwie :dynia:

Sorry ale to jakiś wyższy trolling matematyki

Opublikowano

Co za roznica, forum juz nie raz zweryfikowalo ze Xbox nie jest konsola dla ludzi, którzy lubią fajne gry, tylko dla tej niszy lubiących zabawe fekaliami. 

To jest odłamek wariatów, dla których najlepszymi tytulami są gry uslugi z 3 aktywnosciami na krzyz. Najlepiej jakby przy tym jeszce nie było grafiki, chodziło jak (pipi) jak np. State of Decay i mamy hit dla chłopów na min 100h. Później czepiają się jakieś brokuly fanow Sony template, assasinow, piszac jednoczesnie ze Crapdown 3 to najlepsza gierka, w jaka ostatnio grali :dynia:

Do tego te wszytkie przecietne indyki z Game Pasa XD wchodzisz do tematu wypowiadają się viziry,  blubery, "takie gry przywracaja wiare w gaming" sciaga czlowiek, traci czas na wlaczenie by po 15 min usunac z dysku. Z mina WTF wchodzi zobaczyc ile Ci wszyscy hypujacy pograli w te (pipi), okazuje sie ze nawet nie wlaczyli. XD

No idealna konsola dla ludzi, którzy nie lubią grać w gry!

Edytowane przez easye

Opublikowano
1 godzinę temu, ASX napisał:

Przepraszam, jeszcze można pod to podciągnąć moje kochane Ori :fsg:

Edytowane przez Moldar

Opublikowano
1 godzinę temu, ASX napisał:
11 godzin temu, Moldar napisał:

Weź to popraw Moldar - Asx ma rację - Xone dla klientów drugiej kategorii czyli np. w Polsce wyszedł we wrześniu 2014 czyli 5 lat :( 

Opublikowano
Godzinę temu, easye napisał:

Co za roznica, forum juz nie raz zweryfikowalo ze Xbox nie jest konsola dla ludzi, którzy lubią fajne gry, tylko dla tej niszy lubiących zabawe fekaliami. 

To jest odłamek wariatów, dla których najlepszymi tytulami są gry uslugi z 3 aktywnosciami na krzyz. Najlepiej jakby przy tym jeszce nie było grafiki, chodziło jak (pipi) jak np. State of Decay i mamy hit dla chłopów na min 100h. Później czepiają się jakieś brokuly fanow Sony template, assasinow, piszac jednoczesnie ze Crapdown 3 to najlepsza gierka, w jaka ostatnio grali :dynia:

Do tego te wszytkie przecietne indyki z Game Pasa XD wchodzisz do tematu wypowiadają się viziry,  blubery, "takie gry przywracaja wiare w gaming" sciaga czlowiek, traci czas na wlaczenie by po 15 min usunac z dysku. Z mina WTF wchodzi zobaczyc ile Ci wszyscy hypujacy pograli w te (pipi), okazuje sie ze nawet nie wlaczyli. XD

XD

wspolczuję w chorobie, naprawdę

Opublikowano

izi znowu bez leków od rana, przykry widok 

Opublikowano

isisa jak boli pizda xD kolejny post kolejny raz mnie wymienia :dynia: aż tak ci skrzywiłem psychike? 

Opublikowano

Chcesz przykry widok? Zapraszam do tematu switcha.  Piekne Zbiorowisko świrów :)

Opublikowano
3 godziny temu, easye napisał:

source.gif

jeszcze nie jest za późno easye

Opublikowano

Izi trochę odleciał, ale prawdę pisze. Wczoraj obejrzałem Nintendo Direct i sprawił że uznaję Switcha za pełnoprawną konsolę tej generacji wartą zakupu. Czego nie mogę powiedzieć o xboxie one. Zielony szrot, a nie konsola...

Opublikowano

w ogóle konsole to fajna sprawa

w 2005 roku. 

Opublikowano

Switch? Mam nadzieję że zrobią bundle z jedi outcast ktorego wczoraj zapowiedzieli.

xDDDDDDDDD hrrrr tfu w te chińskie ryje  

Opublikowano

Switch był fajny

do czasu, kiedy nie zrobili z tego maszynki do odgrzewania staroci

Opublikowano

8fm2l1J.jpg

:pawel: :rotfl: :pawel: :rotfl: :pawel:

Czyli ostatnia szansa na exa z dobrą średnią (powyżej 90 mc) została pogrzebana.

Xbox śmieciu zdychaj jak najdłużej.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.