Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Jak mnie gdzieś nie chcą, to się na siłę tam nie pcham. Liściu albo jest kolejnym ulungiem pokroju ofiego czy frostiego, albo nie umie w forumek, albo jedno i drugie. 

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 359,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

A potem się dziwi, że za morde minusy dostaje.

Opublikowano

No dobra a wracając do szmaty Xboxa, kolejna gra omija ta konsole? FF16? Nic dziwnego, 15 na One wyglądała jak gvwno. Square nie chce znowu ryzykować. :)

Opublikowano

Guwno to dopiero wygląda FF16, sądząc po obejrzeniu trailera gry. I nie, nie ominie, za rok, 2 lata też puszczą na xboxa.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Czasowy ex, którym potem nikt sobie tyłka nie będzie podcierał.  

Opublikowano

To ja już wolę podrywać nastolatki w Personie niż grać w Finala.

Opublikowano

Wyparcie hurtowe :)

Opublikowano

Przecież Final to upadła marka, kogo jeszcze ten śmieć interesuje? Chyba tylko śmieciarzy z PlejŚmieciem 4.5. :) 

Ciekawe czy uda się na Sonce wyciągnąć 30 klatek przy natywnym 4K czy pocisną w 1800p. :pawel: 

Opublikowano

Ciekawe czy liść będzie taki wyszczekany jak TES VI i Starfield ominął plejgówno 4.5

Opublikowano

Przecież gry Bethesdy od jakiegoś czasu nie interesują już wyznawców kościoła plejsteszyn.

Opublikowano

Ten final dobra perełka, jak oglądaliśmy to na party To każdy myślał że to dlc do tego finala mmo, no ale to materiały z ps5 więc to pewnie dlatego  :)

Opublikowano
23 minuty temu, Pupcio napisał:

Ten final dobra perełka, jak oglądaliśmy to na party To każdy myślał że to dlc do tego finala mmo, no ale to materiały z ps5 więc to pewnie dlatego  :)

Z "PC emulującego doświadczenie PS5", panie kolego, trzymajmy się faktów

Opublikowano

Jak na PC było tak słabo, to co będzie na PS4.5? :pawel: Coś czuję, że 1800p/30 to będzie docelowa rozdzielczość większości gier na nowej plejce. Nic tylko czekać na PRO żeby doświadczyć "next-gena" od Sony. 

Opublikowano

Emulujący doświadczenie PS5, czyli pewnie i3 pierwszej generacji i odpalane na zintegrowanej grafice. Nie wymagajmy zbyt wiele.

Ale ten Fajnal akurat zapowiada się dobrze, co wy ćpiecie? Sprawdzi się w Game Passie jak już wleci

Opublikowano

ogra się za 4zł jak trafi do gamepassa. Na  co patrząc na współprace xboxa i square enix raczej nie przyjdzie nam dlugo czekać

Opublikowano

7R po nowym roku w gp? w styczniu konczy sie ekskluzywnosc?

Opublikowano
Godzinę temu, Pupcio napisał:

Nie martw się liściu ja Ci nie dam minusa bo muszę mieć je w zapasie w razie gdyby ofi coś napisał!

Na takie okazje trzyma się alter-konta

Ech, niby doswiadczony użytkownik  a podstaw forumingu nie ogarnia

Opublikowano
Godzinę temu, LiŚciu napisał:

No dobra a wracając do szmaty Xboxa, kolejna gra omija ta konsole? FF16? Nic dziwnego, 15 na One wyglądała jak gvwno. Square nie chce znowu ryzykować. :)

Nie wiem po co w ogóle przywołujesz 15tke, totalnego gniota, po drugie nawet jak jakimś cudem 16tka będzie lepsza to akurat się kupi za rok jak wyjdzie na  Xa i PC w edycji Super Royal...

Ja się nie dziwię, że Sony sobie liczy za remastera np. Spider-Mana krocie skoro muszą wykładać hajs na czasową ekskluzywność dla takich "perełek".

Edytowane przez izon

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

@MatekDMpo raz kolejny psycha siadła :kaz:

Teraz tylko czekamy na zmianę nicka i pojawienie się w innym obozie po jakichś 3 miesiącach nieobecności na forum.

image.png.848e03ce1bd3b8d696e2e5ea519a9474.png

Opublikowano

no to niezły redaktor

Opublikowano

Nigdy nie grajcie w Knacka 6 razy z rzędu, bo z tej drogi nie będzie już powrotu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.