Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Jeśli nawet zdecydujecie się na DiRT 5 w wersji PlayStation 4, to otrzymacie możliwość bezpłatnego przejścia na PlayStation 5, a także doświadczycie cross-generacyjnej rywalizacji pomiędzy sympatykami wyścigów z PS4 i PS5. Deweloperzy zapewnią produkcję w 120 klatkach na sekundę, w rozdzielczości 4K, z szybkim wczytywaniem oraz wykorzystają możliwości kontrolera DualSense.

Zaraz klapy będą pisać, że jednak fajna grafika i prawdziwie next genowa gierka.

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 359,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Będzie można pompować koła samochodu dmuchając w pada?

Opublikowano
8 minut temu, SlimShady napisał:

Nigdy nie grajcie w Knacka 6 razy z rzędu, bo z tej drogi nie będzie już powrotu.

potem już tylko zostaje uwielbianie części komputerowych 

Screenshot_2020-10-20-21-43-48-810_com.o

Opublikowano

Matthias, Matjas, *zielone gatki*... Mat <-> jas, Majtas!. Mam juz propozycję na nowego nicka po nieuniknionej uciecze z forum.

Opublikowano

DZIENNIKARZ TECHNOLOGICZNY :obama:

Opublikowano

Kupowanie gier i nawet nie rozpakowywanie ich z folii, kupowanie a raczej pożyczanie kompa, robienie własnego show xbox i wieszczenie potęgę chmury kiedy wszyscy mieli z xbox beke ehhh cóż to za 15 lat w branży. PPE widzę wie skąd brać DOŚWIADCZONYCH redaktorów. Do tego ma 30 lat i od początku lat 90 gra. dobry jest pewnie top secret też czytał i gamblera. :D

Zapomniałem o najważniejszym. Przechodzenie Knacka 6 razy kiedy nikt nad nim nie stał z bronią ani mu nie zapłacił :obama:

Opublikowano

On nas teraz TESTUJE.

Opublikowano

Co z was są za idioci. Ale betonowe środowisko tego forum mnie już nie zaskakuje, przesladowanie kogoś czy pyerdolenie na czyjś temat bo nie macie własnego zycia tez nie jest niczym dziwnym.

Kubson wlepia mi 150 minusów miesięcznie za bylejaki post, więc odpłaciłem mu sie dzisiaj tym samym.

Opublikowano

Gościu przykładasz rękę do największego ścieku w polskim internecie. Nikogo Twoje zdanie, a te Twoje pseudo komentarze z dystansikiem i teoretyzowanie nt. Xboxa tylko jeszcze bardziej cię pogrąża, leszuuuuuu. :dynia: 

Opublikowano
1 minutę temu, MatekDM napisał:

Co z was są za idioci. Ale betonowe środowisko tego forum mnie już nie zaskakuje, przesladowanie kogoś czy pyerdolenie na czyjś temat bo nie macie własnego zycia tez nie jest niczym dziwnym.

Kubson wlepia mi 150 minusów miesięcznie za bylejaki post, więc odpłaciłem mu sie dzisiaj tym samym.

lepiej nie mieć życia niż mieć takie jak ty masz :cool:

Opublikowano
3 minuty temu, MatekDM napisał:

To już jest ta pora:

8RnlXO0.gif

Opublikowano

Przejechał się jak Zabłocki na mydle

Opublikowano

Trzeba było nie zadzierać z xboxem! Mendrek i Yeti się przekonali czym to grozi.

Opublikowano
Teraz, 20inchDT napisał:

Trzeba było nie zadzierać z xboxem! Mendrek i Yeti się przekonali czym to grozi.

:)

Opublikowano

Yeti żyje napisał ostatnio coś w klubie fpe na PS4 xD

Opublikowano
6 minut temu, bluber napisał:

lepiej nie mieć życia niż mieć takie jak ty masz :cool:

moze minales sie z powolaniem i zamiast wpierdalac warzywka to u Rutkowskiego powinienes pracowac?

Opublikowano
9 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Gościu przykładasz rękę do największego ścieku w polskim internecie. Nikogo Twoje zdanie, a te Twoje pseudo komentarze z dystansikiem i teoretyzowanie nt. Xboxa tylko jeszcze bardziej cię pogrąża, leszuuuuuu. :dynia: 

kompletnie w pompie mam kim jestes i co piszesz, robie out z tego tematu

Opublikowano

Ah ten DYSTANSIK

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.