Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Oj, będą was wyczytywać na PPE Party, zobaczycie

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 359,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
1 minutę temu, Bzduras napisał:

Mam dużo sympatii do forum i do magazynu ale ppe nie wchodzę. Jedno wielkie bagno z click baitami. 

Opublikowano

Nie wiem co gorsze, jaranie się PS5 czy wchodzenie na PPE.

Opublikowano
5 minut temu, Bzduras napisał:

Gamera nie pisze do PPE? Ktoś z ich ekipy musi wysłać groźby smiertelne na PW i potem założyć altera, żeby się z tego wytłumaczyć.

Opublikowano
1 minutę temu, 20inchDT napisał:

Gamera nie pisze do PPE? Ktoś z ich ekipy musi wysłać groźby smiertelne na PW i potem założyć altera, żeby się z tego wytłumaczyć.

Gamera nie pisze, Gamera wyczytuje xD Herosi z dzieciństwa, ananasy na starość

Opublikowano

I jak ma być w Polsce lepiej, jak Xbox ma mieć jakąś pozycje :whyyy: skoro tak poważnego, 30 letniego redaktora z 30 letnim stażem w gierkach się miesza z błotem, no jak :whyyy:

spacer.png

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Zawiść, zazdrość zamiast starać się mieć więcej 

Opublikowano
20 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Śmiechy hihy, ale na ppe mamy P R Z E P I E R D O L O N E.

Szybko by Cię na PPE z tymi dziecięcymi komentami starli co Wezyr ?:) Ale i tak tam nie wchodzisz :pechowiec:

Opublikowano

Nie wchodząc na ppe tracicie tak cenny content. No ja nie wiem czy to dobra decyzja

Schowek01.jpg

Opublikowano

Kolejny "artykuł" z którego nic nie wynika...

Uważam, że jest tam wylęgarnia dobrych redaktorów, bo nazwiska przodowników się powtarzają.

Opublikowano

PPE oddam jedno. Mają ładny i czytelny layout stronki. Taki https://www.eurogamer.pl/ dużo gorzej działa na wzrok.
Ale fakt, że jest to growy pudelek i newsy klepane dla samego klepania by zarobić te 50gr za wpis to nadaje się do śmietnika.

Opublikowano

Perez [ a moze Roger:notsure:] juz wyjasniał, że te wszystkie "artykuły" to sa robione pod google, żeby się klikało. Takie (pipi)enie o niczym. Kiedyś tam jeszcze wpadałem poczytać coś od uzytkownikow, ale odkad nie ma linka na forum, to przestałem.

Edytowane przez Shen

Opublikowano
9 minut temu, Soban napisał:

PPE oddam jedno. Mają ładny i czytelny layout stronki. Taki https://www.eurogamer.pl/ dużo gorzej działa na wzrok.

Wut? Strona startowa eurgamera moze nie jest piekna ale zawsze daje "pokaz wiecej materialow" co pokazuje po prostu liste newsow. I nic wiecej. Zadnych bocznych paneli, poprzecznych paneli, karuzel czy innego go.wna. Polecam. Wszedlem teraz na ppe no i nie, po prostu nie xD A stawiam, z wylaczonym adblockiem to idzie sie zerzygac.

Edytowane przez Mejm

Opublikowano

Fajną antyreklamę robi sobie ten portal dzięki takim ananasom. 

Opublikowano

Sony podobno miało dać 15mln sztuk konsol na premierę. 

Zastanawiam się jak bardzo kłamali i ile krotnie więcej Xboksów sprzeda się do końca roku na świecie. 

Podejrzewam, że oczekujących na spóźniony preorder ludzi sony będzie liczyć jako sprzedana ps5. 

Edytowane przez C1REX

Opublikowano
7 minut temu, C1REX napisał:

Sony podobno miało dać 15mln sztuk konsol na premierę. 

Do końca roku fiskalnego i mniej niż 15 milionów, przestań pierdolić już te swoje kocopoły.

Opublikowano

Obawiam że głód na nowe konsole jest tak duży że sprzeda się ich tyle ile tylko Sony i Microsoft dadzą radę wyprodukować. 

Opublikowano

Konsole sie sprzedadza to napewno. Ale mnie bardziej interesuje jak bedzie szla sprzedaz gierek. Czy gracze to barany i dadza sie kroic za gry po tyle kasy. Szczegolnie nie moge sie doczekac info z rodzimego podworka ;) i le czasu takie crapy jak sackboy i destruction all stars beda sie walac po marketowych magazynach

Edytowane przez Ma_niek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.