Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Myślę że taka fifa normalnie pójdzie, u mnie w drużynie już ziomki gadali że trzeba będzie nową plejke kupić żeby w FUTa dalej napierdalac. 

Niektórzy będą naprawdę kupować konsolę dla jednej gry

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 359,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Dobrze, że FIFA20 będzie w gamepassie bo więcej niż 4 zł to nie jest warte. Za tyle ściągnę i pogram sobie w domu, zazwyczaj w Fifę gram z ziomeczkami w biurze.

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano

bluber skonczył kariere kolegi matka jak wrzucił jego gif na główną:rofl: juz nie bedzie pulitzera...

Opublikowano

Gracze są od golenia, powinni jeszcze lepsze ceny doyebać żeby zmasakrować portfele tych owieczek  :) albo lepiej nie bo już teraz niektórzy wolą kupić dla do spidermena zamiast jedzenie dziecku  :///

Opublikowano

ale tu boty sie odzywają, fajnie bo byli dość cicho od 2014

ale spoko nie dziwie sie, to moze byc ich ostatnia konsola xbox, bo potem tylko cloud gaming na telefonie

Opublikowano
3 minuty temu, Labtec napisał:

ale spoko nie dziwie sie, to moze byc ich ostatnia konsola xbox, bo potem tylko cloud gaming na telefonie

Oby nie, Xbox od lat robi najlepszy hardware na rynku. Slabo byłoby zostać z tą chińszczyzna od Sony i Nintendo

Opublikowano

Jako posiadasz wszystkich konsol Sony aktualnie grający TYLKO na PS4 bardzo bym chciał kupić następcę no ale nie ma ANI JEDNEGO powodu by to w tym momencie zrobić dlatego nie pozostaje mi nic innego jak przesiadka na XSX. :notbad:

Opublikowano
31 minut temu, Ma_niek napisał:

Też juz bys mogl skonczyc kariere na tym forum.

damciradewezspierdalaj.jpg

3 minuty temu, ASX napisał:

Oby nie, Xbox od lat robi najlepszy hardware na rynku. Slabo byłoby zostać z tą chińszczyzna od Sony i Nintendo

Bez gier to tylko plastik. :)

Opublikowano

Tylko czekać, aż MS kupi $ony i klapy wprowadzą narrację, że w sumie to nigdy nie lubili gier od $ony :banderas:

Opublikowano

Jestem ciekaw jaka będzie narracja gdy nadchodzące exy MS będą zbierały powyżej 90 na Meta?

90-tki od Sony lepsze od tych MS? Czy może "e tam, dla mnie co najwyżej 6 i wszyscy inni się mylą"?

Opublikowano
47 minut temu, Fanek napisał:

Ale trybów do crapa narobili

qmx33zcx7hu51.jpg?width=640&crop=smart&a

@Bzduras Typowy klap jest typowy. Nazwac dmc crapem... ale bym zayebał :shotgun:

Opublikowano

Jak go spotkam na mieście to tak będzie :shotgu

Opublikowano
7 minut temu, Bigby napisał:

Jestem ciekaw jaka będzie narracja gdy nadchodzące exy MS będą zbierały powyżej 90 na Meta?

90-tki od Sony lepsze od tych MS? Czy może "e tam, dla mnie co najwyżej 6 i wszyscy inni się mylą

Nie trzeba czekać wystarczy poczytać co teraz piszą o najlepiej ocenianych gierkach first party:

Ori? Indyk

Flight Simulator? Nikogo 

Horizon? Kolejna Forza 

Z betonem się nie wygra, zawsze znajdą sobie jakąś wymówkę aby udowodnić że jakaś gra sie 'nie liczy"

Edytowane przez ASX

Opublikowano

Wy też ładujecie swoją retoryke:

TLOU2: LGBT2

DG: Ubusofciak

Detroit: Cinematic Experience

Zadam inne pytanie - jaka marka growa powstała w tej generacji na Xboxie? Exclusiv konsolowy który zdobuł uznanie. 

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

Zadam inne pytanie - jaka marka growa powstała w tej generacji na Xboxie? Exclusiv konsolowy który zdobuł uznanie. 

Ori i Sea of Thieves

Opublikowano

- Gears Tactics? Żaden ex. Mogę to sobie na pececie ograć.

<premiera najpierw na PC, o wersji konsolowej cisza>

- Co to ku.rwa jest? Nie każdy ma PC. Kiedy na konsole? Dlaczego MS milczy w tej sprawie?!!

:reggie:

Ori i Sea of Thieves.

W ogóle The Will of the Wisps to w dalszym ciągu moje GOTY. Fantastyczna seria.

Opublikowano

E tam listerinio tak tu skacze a w domu widzi jak dzieciaki super się bawią przy xboxie, w gierki za free w GPU w najlepszej usłudze sieciowej a sam siedzi stary pryk w fotelu i zagryza wargi do krwi bo wierność marce zobowiązuje i odgraża się w myślach, że za 7 lat to boty zobaczą. 

Nawet mi go nie żal. 

Opublikowano

Mam nadzieję że te żółte sc0rwensyny przywrócą sly'a albo jaka do życia. C0rwa takie giereczki a Ci robia najgorszego z tej trójki tego śmierdzącego ratcheta

Opublikowano

@lpcl, dzieciaki są Twoim wieku, 3 i 5 lat, jeszcze nie grają w gry:isee:

Ori i SoT to wystaraczy za komentarz. I chociaż Ori fajna gra to jednak jest mniejsza produkcją (i nie Ex konsolowy) a SoT to sieciówka w którego nie grałem więc się nie wypowiem o jakości ale recki raczej mówią że takie  - rozczarowanko. 

Te tytuły wystarcza za koment jeśli choodzi o super gry mijającej generacji X-a. Good Job!

Opublikowano
13 minut temu, LiŚciu napisał:

Wy też ładujecie swoją retoryke:

TLOU2: LGBT2

DG: Ubusofciak

Detroit: Cinematic Experience

Pięknie podsumowałeś te gry:) Jeszcze, aż dziw, że w ogóle wymieniłeś Detroid, skoro ostatnio wypowiadałeś się pejoratywnie w kontekście tego, że przeszedłem ten tytuł..

Opublikowano
7 minut temu, LiŚciu napisał:

SoT to sieciówka w którego nie grałem więc się nie wypowiem o jakości ale recki raczej mówią że takie  - rozczarowanko.

Na premierę recki były takie same jak Days Gone którego tak bronisz. Poza tym po kilku latach wsparcia gierka nie dostaje teraz ocen niżej niż 8/10, proponuje przeczytać recki IGN i Gamespotu

Opublikowano
13 minut temu, LiŚciu napisał:

@lpcl, dzieciaki są Twoim wieku, 3 i 5 lat, jeszcze nie grają w gry:isee:

Ori i SoT to wystaraczy za komentarz. I chociaż Ori fajna gra to jednak jest mniejsza produkcją (i nie Ex konsolowy) a SoT to sieciówka w którego nie grałem więc się nie wypowiem o jakości ale recki raczej mówią że takie  - rozczarowanko. 

Te tytuły wystarcza za koment jeśli choodzi o super gry mijającej generacji X-a. Good Job!

Jakbym pracował w ppe to bym powiedział, że zacząłem grać na początku lat 80.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.