Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
14 minut temu, lpcl napisał:

W kolejny lockdown jak w marcu totalnie nie wierzę. Ludziska by wyszły na ulicę i byłby totalny roz(pipi).

Zgadzam się z tym co mówisz o wyjściu ludzi na ulice. @Paolo de Vesir i reszta psycholi zabiłaby za 120fps w kupa-gierkach:)

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 359,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
8 minut temu, LiŚciu napisał:

120fps w kupa-gierkach:)

Przecież rimejk tego gniota z PS3 ma chodzić w 60/30.

Opublikowano
3 minuty temu, Bzduras napisał:

Przecież rimejk tego gniota z PS3 ma chodzić w 60/30.

Mówię ma przykład o brudnych wyścigach numer piec:kaz:

Opublikowano

Gran Turismo w sensie? Będą w końcu w tej siódemce normalne autka czy dalej podział na Premium i te przeportowane z PS2?

Opublikowano
3 minuty temu, Bzduras napisał:

Gran Turismo w sensie? Będą w końcu w tej siódemce normalne autka czy dalej podział na Premium i te przeportowane z PS2?

Pytasz o to czy w nowych wyścigach auta będą latać w staratosferze i nurkować w oceanach ?

Opublikowano

Pytam, czy znowu będzie powtórka z rozrywki i takie coś:

Spoiler

image.thumb.png.91ffc6319c5d2188117c16ac5ba37e8e.png

image.thumb.png.c618b4ea9e90faa2c3536479ebea6946.png

Opublikowano

W ogole na dana chwile nie jestem nawet w stanie powiedziec czy na PS5 jest chociaz jedna gierka ktora mnie interesuje. Sony ma monotonie wydawnicza jakiej nie mial nawet MS z poczatku tej generacji. Nie maja zadnego studia od RPGow, racerow czy chociazby liczacego sie na rynku FPSa. Sony nie wyda tez zadnego slashera ani horroru, nie mowiac o grach z potencjalem sieciowym. Nic do coopa. W ogole Sony niczym nie potrafi w tym momencie zaskoczyc.

Interesowalaby mnie po prawdzie nowa gra Uedy, ale ze ta wydawana bedzie przez Epic to trafi przynajmniej na cos co nie ma mocy obliczeniowej lekko podkreconego XSS. :) 

Opublikowano
4 minutes ago, Paolo de Vesir said:

Sony ma monotonie wydawnicza jakiej nie mial nawet MS z poczatku tej generacji.

Mynd

Opublikowano

Spidermen 2, horizon 2, Days gone 2, god of war 2. Zrzygałem się.

Opublikowano

Poza Demon's Souls w planie wydawniczym Sony są same gry dla dzieci. Nie rzucajcie przykładu spidermana bo facet w rajtuzach zwisający na sieci nie jest kierowany do dorosłego odbiorcy.

Opublikowano

God of War 8*

Nawet Gearsy tylu części nie miały.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Naklikał się człowiek w kąkuter, otworzył monsterka i sprawdza co w cw. A tu co? Sony wciąż rozje.bane. Dzięki xbox.

Opublikowano

Jak to teraz jest z oficjalnym napojem Xboxa? Monster zamiast Mountain Dew? Nie wiem co dokupić do konsoli.

Opublikowano

Monsterek tylko wtedy jak dają kody GP za darmo.

Opublikowano
2 minuty temu, MYSZa7 napisał:

God of War 8*

Nawet Gearsy tyle części nie miały.

*9 ty jesteś młody chłopak to nie pamiętasz o tym super cool komórkowym gowie  :banderas:

Opublikowano

a ratcheta to ile? Będzie ze 14 części na luzaku.

Opublikowano

Ps5 idealny sprzęt dla 40 letniego tatuśka z bebechem który przechodzi 1 grę pół roku więc nie przeszkadza mu że gra na słabszym sprzęcie. Dla hardkorowców imo tylko xbox sex jest jedynym wyborem w nadchodzącej generacji 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Ek7LbipWMAEjqMj?format=jpg&name=900x900

Opublikowano
8 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Grajac z taka czestotliwoscia nie idzie nawet zauwazyc, ze prawdziwy gracz ma deja vu za kazdym razem gdy odpala ktoryjs z exow Sony. ;) 

Nie podobają Ci się gry na PlayStation to wybrałeś konsole bez gier. No to bystry z Ciebie gumiś :)

Opublikowano
15 minut temu, Pupcio napisał:

Ps5 idealny sprzęt dla 40 letniego tatuśka z bebechem który przechodzi 1 grę pół roku więc nie przeszkadza mu że gra na słabszym sprzęcie. Dla hardkorowców imo tylko xbox sex jest jedynym wyborem w nadchodzącej generacji 

Podoba mi się Twój tok rozumowania młody.

Na szczęście KUMACI staruszkowie z bebechem też wiedzą co dobre i rozpoczną zabawę nextgenową na Xbox Series X już za niecałe trzy tygodnie.

Fani SONKI w Polsce prawdopodobnie będą musieli poczekać do marca...

Opublikowano

Ten gość nie wie co gada  :) dajdajcie tu jakiegoś zawodnika który gra od lat 90' czy coś

Powyższa wiadomość skierowana jest oczywiście do filthy casuala liścia A nie tego zajawkowicza z wieloletnim stażem pinger chana 

Opublikowano
3 minuty temu, Pupcio napisał:

Ten gość nie wie co gada  :) dajdajcie tu jakiegoś zawodnika który gra od lat 90' czy coś

Powyższa wiadomość skierowana jest oczywiście do filthy casuala liścia A nie tego zajawkowicza z wieloletnim stażem pinger chana 

Ja papcio przy 182 cm wzrostu wazę 80 kg. Brzucha nie mam i napyerdalam w jedyna właściwa konsole z grami. Jak chcecie kupic Xboxa żeby się modlić do pudła bo nie pogracie to Wasza sprawa. I tak po sonke pójdziecie i będziecie dziękować za to cudo jak Wam się baterie pokoncza :)

Opublikowano
14 minut temu, LiŚciu napisał:

Nie podobają Ci się gry na PlayStation to wybrałeś konsole bez gier. No to bystry z Ciebie gumiś :)

Wybrałem konsolę bez gier Sony dzięki czemu mam styczność z najlepszymi grami w pełnym przekroju gatunkowym. :) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.