Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
18 minut temu, LiŚciu napisał:

Ja papcio przy 182 cm wzrostu wazę 80 kg. Brzucha nie mam i napyerdalam w jedyna właściwa konsole z grami. Jak chcecie kupic Xboxa żeby się modlić do pudła bo nie pogracie to Wasza sprawa. I tak po sonke pójdziecie i będziecie dziękować za to cudo jak Wam się baterie pokoncza :)

Marne prowo i jeszcze gorszy trolling. 

Dajcie nam przeciwnika, a nie jakieś liście przykrywające psie guwno rozmazane 

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 359,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

O patrzcie, PCMR znowu zaorało obecną i kolejną generacje:

Oczywiście karte graficzną wystarczy wymienić na coś potężniejszego i cajberpunk spokojnie w 4k z 40-60fps + ray traycing. 

Przynajmniej tutaj jest wiadome, że sobie to odpalisz na premiere w takiej wersji jak Pan Cyber Papież powiedział, a na konsolach dalej nie wiadomo, czy wszystkie nowoczesne technologie graficzne będą obsługiwane.

Te majkrosony lepiej juz niech wersje PRO szykuje, bo technologia GPU mocno ostatnio przyśpieszyła.

Opublikowano

Ja jeszcze tylko powiem, że gdyby Yakuza nadal była EXEM dla SONY to jeeeeeszcze jakieś tam czekanko by było.

Ale SPENCER załatwił, że będzie na Xboksa to już nie widzę sensu grania w to na SONCE.

Realnie EXY od SONY mnie nie interesują. Jako dojrzały mężczyzna bez żenady mogę stwierdzić, że najciekawsze EXY ma Nintendo pomimo cukierkowości.

Mimo to, obiektywnie najlepszą propozycją jest XSEX.

Solidne EXY - Forza + F: Horizon (pościgam się - w symulacji lub arcade), HALO (poszczelam FPP do kosmitów), GEARS (super strzelanie TPP, stylówa  może wieśniacka ale nie gorsza niż to co daje SONY). pewnie odświeżą KILLER INSTINCT żeby było w czym się po mordkach poklepać. A to tylko kilka propozycji bo nie chce mi się pisać. Do tego GAMEPASS zmieniający zasady zabawy. No trzeba być głupcem, żeby nie widzieć jak POTĘŻNA jest ta usługa. Multiplatformy najlepszej jakości...

Nie oszukujmy się, większość będzie tłukła multiplatformy, a nie te mityczne EXY. Zresztą z czym do ludzi.

DLC do SPIDERMANA który był kolejnym nudnym open worldem?

HORIZON do którego podchodziłem trzy razy i za każdym razem mnie muliło? (open world z tysiącem ikonek i nudna oklepana fabuła).

RATCHET czyli która piętnasta część tego samego?

GT7 - no, na to czekam akurat i to jest obecnie jedyny powód dla którego chcę mieć PS4. No, może jeszcze Demony.

Na tym śmieciu nie ma absolutnie nic godnego uwagi oprócz GT7, Demonów i multiplatform. Multiplatformy lepiej ograć na XSEX.

SONY kupię dla dwóch gier i będzie się kurzyć cały rok.

XSEX będzie rozgrzany do czerwoności co wieczór. Do tego wyborna ekipa z FORUM do grania w co-op, gwar na XBL Party, wieczorne rozmowy bez krępacji, że ktoś nas nagrywa. SOLIDNE community, no nie mogę się doczekać.

Opublikowano

Sony? Sony to przeszłość. 

Opublikowano
7 minutes ago, ping said:

Ja jeszcze tylko powiem, że gdyby Yakuza nadal była EXEM dla SONY to jeeeeeszcze jakieś tam czekanko by było.

Ale SPENCER załatwił, że będzie na Xboksa to już nie widzę sensu grania w to na SONCE.

Realnie EXY od SONY mnie nie interesują. Jako dojrzały mężczyzna bez żenady mogę stwierdzić, że najciekawsze EXY ma Nintendo pomimo cukierkowości.

Solidne EXY - Forza + F: Horizon (pościgam się - w symulacji lub arcade), HALO (poszczelam FPP do kosmitów), GEARS (super strzelanie TPP, stylówa  może wieśniacka ale nie gorsza niż to co daje SONY). pewnie odświeżą KILLER INSTINCT żeby było w czym się po mordkach poklepać. A to tylko kilka propozycji bo nie chce mi się pisać. Do tego GAMEPASS zmieniający zasady zabawy. No trzeba być głupcem, żeby nie widzieć jak POTĘŻNA jest ta usługa. Multiplatformy najlepszej jakości...

Nie oszukujmy się, większość będzie tłukła multiplatformy, a nie te mityczne EXY. Zresztą z czym do ludzi.

HORIZON do którego podchodziłem trzy razy i za każdym razem mnie muliło? (open world z tysiącem ikonek i nudna oklepana fabuła).

GT7 - no, na to czekam akurat i to jest obecnie jedyny powód dla którego chcę mieć PS4. No, może jeszcze Demony.

Na tym śmieciu nie ma absolutnie nic godnego uwagi oprócz GT7, Demonów i multiplatform. Multiplatformy lepiej ograć na XSEX.

XSEX będzie rozgrzany do czerwoności co wieczór. Do tego wyborna ekipa z FORUM do grania w co-op, gwar na XBL Party, wieczorne rozmowy bez krępacji, że ktoś nas nagrywa. SOLIDNE community, no nie mogę się doczekać.

Super podsumowanie. Ja jeszcze God Of War muszę ograć, ale ogólnie cała reszta to kibel. 

Opublikowano

Klapy słuchajcie się pinga. Jak napisał, że gry na sonce słabe, to tak jest, bo ma doświadczenie w ogrywaniu crapów i wie co mówi!

Opublikowano
6 minutes ago, SetoPL said:

Super podsumowanie. Ja jeszcze God Of War muszę ograć, ale ogólnie cała reszta to kibel. 

Pograłoby się w to logo.

Opublikowano
Pograłoby się w to logo.
Chodziło mi o wersję na PS4 bo jeszcze nie ograłem :) ale dla jednej gry bym nie kupił konsoli, a dwóch nie planuje mieć. Na razie XSX prowadzi. Jeśli faktycznie będzie mocniejsza i będą mieli dużo RPG to decyzja jest prosta.

Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Myślę, że tona jRPG to tylko kwestia czasu. Spencer dobrze wie, że muszą się wysilić, żeby sprzedać sprzęt w Japonii.

Już widać, że robi się lepiej. Sword Art Online czy Tales of Vesperia w Gamepassie to dobry zwiastun tego, co będzie się działo.

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

no i dragon quest XI w tym roku :) 

:banderas: i to ta lepsza wersja niz na SONCE bo z funkcją przełączania się na 16bit mode.

Opublikowano
26 minut temu, ping napisał:

Super, Ping biorę Xboxa :yeti:

Opublikowano

Sonka ma personke ale myślę że to kwestia czasu aż xbox dostanie wszystkie części w 4k i 120fpsach  :fsg:

Opublikowano
4 minuty temu, LiŚciu napisał:

Super, Ping biorę Xboxa :yeti:

Jeszcze będą z Ciebie ludzie. :lapka: Wyjście ze strefy komfortu jest nieprzyjemne, ale zaowocuje miriadami nowych doświadczeń jakich nie znajdziesz poza platformami MSu. :banderas:

Opublikowano
5 minut temu, Pupcio napisał:

Sonka ma personke ale myślę że to kwestia czasu aż xbox dostanie wszystkie części w 4k i 120fpsach  :fsg:

Właśnie sobie wyobraziłem robienie FUZJI person w 120 klatkach o rany :xboss:

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Jeszcze będą z Ciebie ludzie. :lapka: Wyjście ze strefy komfortu jest nieprzyjemne, ale zaowocuje miriadami nowych doświadczeń jakich nie znajdziesz poza platformami MSu. :banderas:

Coś w tym jest kurde nawet dla mnie młodego, dynamicznego człowieka porzucenie playstation to nie takie hop siup A co dopiero dla takich starych pierdzieli! Ale będzie warto kurwa! Pierwszy raz od lat czuje że żyje jak pomyślę że będę miał xboxa i rdr w 4k z trawą  :o

Opublikowano
6 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

No co ty przecież w (pipi)a leci. Wiara mu nie pozwala. 

Opublikowano

o właśnie bo kiedyś jak włączyłem na ps3 po graniu w 2 to myślałem że rzygnę a tu się ogra legancko i będę zadowolony 

Opublikowano

Przypominam, że ostatnio o tym pisałem na FORUME i może się ziścić.

Najlepszy VR na Xboxie.

Opublikowano

Piszecie o 120klatkach kiedy 99% nie ma nawet TV żeby to obsłużyć :D 

Opublikowano
Teraz, Wesker napisał:

Piszecie o 120klatkach kiedy 99% nie ma nawet TV żeby to obsłużyć :D 

Od kilku lat mam MONITOR 144khz.

A TV jak będę chciał to pójdę do sklepu i kupie. Jaki problem?

Opublikowano
1 godzinę temu, oFi napisał:

O patrzcie, PCMR znowu zaorało obecną i kolejną generacje:

Oczywiście karte graficzną wystarczy wymienić na coś potężniejszego i cajberpunk spokojnie w 4k z 40-60fps + ray traycing. 

Przynajmniej tutaj jest wiadome, że sobie to odpalisz na premiere w takiej wersji jak Pan Cyber Papież powiedział, a na konsolach dalej nie wiadomo, czy wszystkie nowoczesne technologie graficzne będą obsługiwane.

Te majkrosony lepiej juz niech wersje PRO szykuje, bo technologia GPU mocno ostatnio przyśpieszyła.

Pięknie blacharze wyjaśnieni, chcesz jakość next gena? kup sobie grafikę w cenie next gena, reszte podzespołów ukradnij to będzesz miał jakość next gena XD

Opublikowano
15 minut temu, MaZZeo napisał:

Te (pipi)ane Sony serio wyślą ps5 do polandy w marcu? XDDDDDDD

Tak, te Sonki, które miały pójść na polski rynek polecą do konsumentów na zachodzie w Sony Polska ma w dupie swoich konsumentów i chce ich yebać w dupę a oni i tak po nowym roku polecą po PS5.

Opublikowano
2 godziny temu, ping napisał:

spacer.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.