Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Jak wliczymy jeszcze GamePassa z PC, to będzie grubo powyżej 300 gier.

Doskonała usługa, bo i gry jakościowo lepsze. Jak zacząłem płacić za PS NOW to dość szybko dotarło do mnie, że gry które oferują niestety jakieś szałowe nie są. No ale to SONKA więc było do przewidzenia.

Oba abonamenty tanie jak barszcz więc nie ma co marudzić, ale GAMEPASS to sztos jak cholera. Spencer wie, że trzeba zadbać o klienta.

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 359,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Sony nic nie musi, nawet dostarczać konsoli na premierę. 

Opublikowano

W gamepassie za darmo i nie trzeba wstawać z kanapy żeby zmienić grę tak jak to robili nasi przodkowie w latach 90' ( maciomaniak może pamięta te czasy bo to gracz z 30 letnim stażem)

Opublikowano
10 minut temu, lpcl napisał:

Sony nic nie musi, nawet dostarczać konsoli na premierę. 

Ale to już potwoerdzone info?

Opublikowano

@ping-zgadzam się, że GP daje jakość. Do obu subskrypcji właśnie dodali Resident Evil 7. Mega gierka i wiadomo, że na one X i PC jest lepiej. 

Jednak nie ma co wyolbrzymiać tej różnicy. Na ps4 da się grać i czasami mega perełki się trafiają jak np. Control. 

Trochę mnie dziwi, że m$ tak promuje GP, a sony niemal ukrywa psnow, które jest przecież tak podobne. 

Opublikowano

Aha, czyli playstation ma launch razem z yakuza w marcu? No to niezle.

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

a co, śpieszno Ci? "Jak kocha to poczeka". :) 

Chodzi mi to że gadacie że PPE to ściek a co drugi z Was wrzuca tu info z tego portalu (o XsX w październiku) albo z innych źródeł (jak to z marcem) a później jezdzicie na tym wątpliwej jakości newsie cały dzień. Wiesz co mam na myśli C O R E gamerze?

Opublikowano
2 godziny temu, Zeratul napisał:

Pozamiatane. Pan Pilkarz juz wybral konsole.

Ek8LOp3VgAAbxld?format=jpg&name=small

Z czego on się tak śmieje jak na tym nie ma gier.

Opublikowano
2 godziny temu, aph napisał:

to jak z tym Days GONE, doprosze się o wrażenia?

Przecież pisał, że gów.no je.bane 7/10 

Opublikowano
11 minut temu, LiŚciu napisał:

Ale to już potwoerdzone info?

Tak Robert mi napisał na priv, że ten pad to atrapa a plejstejszyn jest ujowe.

Opublikowano
26 minut temu, creatinfreak napisał:

@ping a tak naprawdę po (pipi) Ci ten abonament? Przecież Twoja jedna półka na regale ma więcej gierek niż w całym gamepassie :kaz:

Do indorów których nie ma w pudełkach głównie. A jak się trafi coś dużego to przynajmniej nie muszę z folii wyciągać. Skutki kupowania gier na zapas i braku czasu na granie. Rozfoliowanie to dla mnie commitment - skoro otworzyłem, muszę skończyć. Pobranie na dysk już tak zobowiazujace nie jest.

Nie lubię płacić za cyfrowe dobra więc abonamenty do indorów są dla mnie uczciwym kompromisem. A jak coś jest fajne to kupuje na PC za kilka złotych 'na zawsze'.

Opublikowano
2 minuty temu, ping napisał:

skoro otworzyłem, muszę skończyć. Pobranie na dysk już tak zobowiazujace nie jest.

Jakieś zalety ten GP ma:) 250 + 80 demówek:isee:

Opublikowano

Gdyby nie abonamenty nie wyplatynowalbym genialnego NIOH. Odbiłem się od pozyczonej z biblioteki kopii. Mój egzemplarz do dziś jest w folii. Dali w plusie - przepadlem. Genialna gra. Czekam na wersję XSEX.

Opublikowano
2 minutes ago, ping said:

Gdyby nie abonamenty nie wyplatynowalbym genialnego NIOH. Odbiłem się od pozyczonej z biblioteki kopii. Mój egzemplarz do dziś jest w folii. Dali w plusie - przepadlem. Genialna gra. Czekam na wersję XSEX.

Nioh1 jest moją ulubioną grą ostatniej generacji. Raczej nie będzie na xa, ale jest wersja na PC. 

Opublikowano

W sumie jedyna przewaga GP nad PS NOW to solidne gry na premiere. Sam od dwoch tygodni testuje PS NOW i juz ogralem 4 gierki ktorych pewnie bym nie kupil a oferta jest calkiem imponujaca bo ponad 800 gier w tym takie solidne tytuly jak RE7, Dishonored 2, Bloodborne, FF15, Hitman 2, MGS 5, DG, Nioh i kilka innych. Ale zeby jakos GP byl o wiele lepszy niz ta usluga? No nie sadze.

Opublikowano
41 minut temu, oFi napisał:

Z czego on się tak śmieje jak na tym nie ma gier.

Ale menusy w 4k są. 

Teraz, Il Brutto napisał:

W sumie jedyna przewaga GP nad PS NOW to solidne gry na premiere. Sam od dwoch tygodni testuje PS NOW i juz ogralem 4 gierki ktorych pewnie bym nie kupil a oferta jest calkiem imponujaca bo ponad 800 gier w tym takie solidne tytuly jak RE7, Dishonored 2, Bloodborne, FF15, Hitman 2, MGS 5, DG, Nioh i kilka innych. Ale zeby jakos GP byl o wiele lepszy niz ta usluga? No nie sadze.

Te stare gówna a kto w to gra? 

Opublikowano

Tak przy okazji, to psnow można bardzo łatwo odpalić w Polsce. 

Zakladamy drugie konto na usa lub uk, kupujemy na nie ps now i przełączamy się na nasze główne konto. I tyle w sumie. 

Opublikowano

Nie, dzięki. Wolę gamepassa za 4zł bez kombinowania.

Opublikowano

Największym plusem gamepassa jest to że gry od 23 STUDIÓW WEWNĘTRZNYCH  lądują w usłudze DAY FUCKING ONE i zostają w niej na zawsze i mogę je ogrywać opłacając jeden abonament jednocześnie na najpotężniejszej konsoli na świecie na pc lub na komorce

PlayStation Now? No chciałem kiedyś nawet dać zarobic Sony i opłacić subskrybcje, ale po pierwsze usługa nie jest nawet dostępna w polsce, a gry Sony pojawiają się tam randomowo i nigdy na stałe, co jest absurdalne bo to przecież ich gry i nikomu nie muszą płacić za umieszczenie ich w abonamencie, więc dlaczego znikają?

Opublikowano
7 minutes ago, Czoperrr said:

Ile kosztuje to PS now? 

9 funtów na miesiąc. 

49.99 na rok. 

CD key sprzedaje kody na rok za 33 funy na belgię.

https://www.cdkeys.com/catalogsearch/result/?q=ps now

0 za pierwszy tydzień. 

Nie wiem, czy da się cebulić i mieć 7 dni na każde nowe konto.

Edytowane przez C1REX

Opublikowano
30 minut temu, Il Brutto napisał:

Oferta jest w sumie przyzwoita ale stety/niestety w tej generacji bylem w miare na bieżąco z nowościami więc mało co mnie tam interesuje. Choć nie powiem, ogranie gays done, medievila i re7 za 40zl to przyzwoity deal

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.