Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Trex co ty bajdurzysz? Jaka mała różnica? Przez plejkurwe ta epicka gra resident evil 8 nie może rozwinąć skrzydeł bo ps5 to hamulec generacji

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 359,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
1 minute ago, Pupcio said:

Trex co ty bajdurzysz? Jaka mała różnica? Przez plej(pipi)e ta epicka gra resident evil 8 nie może rozwinąć skrzydeł bo ps5 to hamulec generacji

Może i jest. Info było jakoś słabo potwierdzone. 

Osobiście z konsol też mi series x najbardziej się podoba, ale wątpię, że ps5 będzie gorzej wpływać na rozwój gier niż series S. 

Opublikowano

Sam wiesz, że mooooocno naciągasz żart i ogrom najlepszych gier to multiplatformy. 

Opublikowano

Sam wiesz, że i tak nikt cię nie czyta, a cała reszta ma w ignorowanych, weź wyrabiaj normę postów gdzieś indziej, nie wiem, w kąciku psychola albo coś

Opublikowano
2 godziny temu, Pupcio napisał:

Ja mysle ze tylko rdr bym za tyle kupił. Nooooo i może personke :rayos: 

Wyjdzie GTA 6 i wyłoże na to z uśmiechem na ustach 350zl. Ale reszta gierek ni chuy. 

Opublikowano

no pojechał po bandzie z tym GTA 6

Opublikowano

Sutek miał na myśli gta 5 za 360zl w nextgenowej wersji

Opublikowano
2 hours ago, ASX said:

Microsoft prezentuje drugie podejście, stara się wyjść do ludzi z tanim graniem na różnych urządzeniach (GAMEPASS) i zdobyć w ten sposób nowych klientów, licząc na to że duża baza użytkowników płacących abonament sfinansuje im biznes.

Szkoda ze to CW bo mozna by bylo powaznie o tym porozmawiac, MS kupujac studia nie chce zabierac gierek niebieskim tylko szykuja sie na wojenke z Stadia i Luna bo ci giganci nie beda oszczedzac $$

Opublikowano

Co to jest stadia i luna?

Opublikowano
9 minut temu, Labtec napisał:

MS kupujac studia nie chce zabierac gierek niebieskim tylko szykuja sie na wojenke z Stadia i Luna bo ci giganci nie beda oszczedzac $$

Gdzieś już o tym pisałem na forum, że MS obecnie nie do końca konkuruje z Sony i ich konsolką. Xbox vs PS5 to tylko jedna ze składowych obecnego obrazu jaki przedstawia MS swoja polityką dot. gierek i usług. 

Może teraz jeszcze tak nie jest, ale za jakiś czas to Xbox może być dodatkiem do GP, a nie na odwrót.

Opublikowano

no z tym zabieraniem gierek to jeszcze zobaczymy. Myśle że to raczej oczywiste że 23 studia wewnętrzne w tym Bethesda będzie robić gry na xboxa by zachęcić jak najwięcej ludzi do ekosystemu Xboxa.

Ale to prawda że MS gra teraz trochę w inną grę niż Sony i obecną ofensywą stara się ustawić w jak najlepszej pozycji przed startem następnej generacji, kiedy będzie rywalizować nie tylko z Sony (PS Now) ale i z Google (Stadia) i Amazonem (Luna).

Opublikowano

Ciekawe co zrobi Amazon. W przeciwieństwie do Google nie mają nawyku topić kasy w nieudane projekty. 

Edytowane przez C1REX

Opublikowano

Chory? Przecież ma eksluzywnego serious sama

Opublikowano

Już zapomniałem, że istnieje coś takiego jak Stadia :). Tak samo Luna, nie wiem, skąd to się wzięło. Widać jak firmy, które nie mają kompletnego pojęcia o rynku gamingowym, biorą się za taki temat, a potem wychodzi z tego niezłe guwno.

Opublikowano

I dlatego uważam ze MS może zatopić te wszystkie "projekty" na dzień dobry swoja dzisiejsza już taktyka

Opublikowano

w sumie to trendy wyznaczyło Sony, to oni pierwsi z tych dużych firm pierwsi dostarczyli usługę streamingowo-abonementową. Ale wygląda na to że całkiem zaprzepaścili i nie wykorzystali teh kilkuletniej przewagi jaką mieli nad konkurencją.

Edytowane przez ASX

Opublikowano

Oni kupili OnLive jak dobrze pamietam, co tez szybko padlo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.