Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

No byly jakies leszcze na strzala ale teraz to wypelzlo tyle robactwa, ze nawet ircownicy sie uaktywnili co wczesniej plakali, ze forum umiera i nie ma co tu siedziec.

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 359 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Nic dziwnego że sie tak panoszą skoro ostatnie kilka lat pod butem siedzieli. 

Teraz po 7 latach nagle dostają darmowe gierki i jest szał. 

Od razu mi sie scena przypomniała:

Opublikowano

O mamy odpowiedź na DLC do Spidera w postaci DLC do Gearsów 5. Ciekawe czy też będzie 360 zł kosztować?

Opublikowano

mejmuś już nawet loda listerinowi robi, smutne to czasy klapów jak wszystkie pozdychały śmiercią naturalną  :) 

DLC do G5 a sony co tam czarny spider dlc za 360zł?  :kaz:

Opublikowano

Co te (pipi) z sony od(pipi)ały ze sklepem na apce i przez przegladarke, wishlista poszła się (pipi)ac, ha tfu

Opublikowano
44 minutes ago, Shen said:

Co te (pipi) z sony od(pipi)ały ze sklepem na apce i przez przegladarke, wishlista poszła się (pipi)ac, ha tfu

Nie wierzyłem w to, a jednak to prawda.

Nie ma wishlist? Co za gnoje. Pewnie ze względu na nawyki konsumenckie i czekanie na wyprzedaże. 

Co te sony odwala? Ciekawe, kiedy ps now wyłączą.

Opublikowano

Pożyczyłem ps4 koledze i nie mam za bardzo w co grać. Odpalam na PC za 4 zł gamepass i 6 gier się ściąga, które chciałem ograć ... Na prawdę ciężko mi przychodzi racjonalizowanie wydatku 360 zł za grę :D

Opublikowano
3 godziny temu, SetoPL napisał:

Pożyczyłem ps4 koledze i nie mam za bardzo w co grać. Odpalam na PC za 4 zł gamepass i 6 gier się ściąga, które chciałem ograć ... Na prawdę ciężko mi przychodzi racjonalizowanie wydatku 360 zł za grę :D

Gamepass jak się ma  xbox + PC to jakieś niewyobrażalne combo:D

Opublikowano
13 godzin temu, LiŚciu napisał:

Nic dziwnego że sie tak panoszą skoro ostatnie kilka lat pod butem siedzieli. 

Teraz po 7 latach nagle dostają darmowe gierki i jest szał. 

Od razu mi sie scena przypomniała:

a potem spencer zakręci kurki mniej gier w gamepassie, cena 100zł za miesiąc itp itd, 

liściu jak zawsze w punkt.

Opublikowano

Oczywiście że kiedyś nadejdzie podwyżka. I jednocześnie pojawi się jeszcze więcej gier.

Ale niektórych to boli, że Game Pass to taka dobra usługa. :banderas:

Opublikowano

Gamepass jest tak dobry że jego przeciwnicy muszą wymyślać jego wady jak np. to że Spencer zakręci w przyszłości kurek z grami czy to że kiedyś tam zdrożeje xd

Edytowane przez ASX

Opublikowano
11 godzin temu, C1REX napisał:

Co te sony odwala? Ciekawe, kiedy ps now wyłączą.

zadna strata

ps

Game pass jest tak dobry ze nawet w cenie 99zl za miesiąc jest dalej do przełknięcia cena, oczywiście przy założeniu ze dalej dobre i nowe gry będą się w nim pojawiać.

Playstation się kiedyś kupi dla 2-3 dobrych exow, centrum rozrywki to Xbox/PC

Jako ze korzystam tylko z Apple to PC u mnie nie ma racji bytu.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Jak się ktoś urodził debilem, to debilem pozostanie do końca życia, negując jakieś opcje gamepassa. W ogóle plucie na jakieś usługi abonamentowe to jest zwykły clown fest. A za abonementy telefonowe też płacita? A za polsaty czy inne cyfry plus? Poyebało już ludzi.

Opublikowano

Ja nie powiedziałem ze abonament to zło tylko ze Was kupiono tym abonamentem. Faka czytaj z kumacja a nie się trigerujesz :yeti:

Opublikowano

No i kupiono abonamentem, bo xbox w tej chwili ma najwięcej do zaoferowania, niż konsola sony.

Opublikowano

Na PC w Gamepassie w ciągu ostatnich miesięcy wyszły na premierę gry z których zakupem bym pewnie czekał do przyszłego roku. Wasteland 3, Gears Tactics, Crusader Kings 3 i jeszcze kilka mniej wartych uwagi jak remake Age of Empires 3 np. Dodatkowo dostęp do gier które gdzieś mi umknęły na ostatniej generacji jak Ori.

Nawet na PC pomimo mniejszej oferty względem konsolowego GP jest to bezkonkurencyjna obecnie usługa a w dobie nadchodzących gier za 360zł to po prostu najlepsze rozwiązanie.

Abonament może się nie opłacać chyba tylko ludziom którzy spędzają przy grach bardzo mało czasu w miesiącu, grają jedynie w weekendy i kończą z 3-4 tytuły w ciągu całego roku.

Opublikowano
Teraz, UberAdi napisał:

Abonament może się nie opłacać chyba tylko ludziom którzy spędzają przy grach bardzo mało czasu w miesiącu, grają jedynie w weekendy i kończą z 3-4 tytuły w ciągu całego roku.

podobno jest dużo takich ludzi na świecie

Opublikowano
31 minut temu, devilbot napisał:

podobno jest dużo takich ludzi na świecie

Aha ale co mnie to obchodzi?

Opublikowano

Gamepass największy gamechanger na tej generacji <3 zamiast 360zł wydawać na jakiegoś suchego stolca od sony to dayone dostajesz gierki od 1st party MS bez wychodzenia z domu. Końcówka tego roku to tam ch,uy szału nie robi pogra się w tetrisa, cyberpunka czy gears tactics i patche do starych gierek ale przyszłość? Przyszłość zapowiada się NIESAMOWICIE 

EiiRnthXkAIthF0?format=jpg&name=4096x409

Sony za moralesa bierze 3 paki a tymczasem u zielonych 

ElCg8JwWAAIjBDf?format=jpg&name=4096x409

DLC, 120 fps w multi I TO ZA FRIKOLA 

Opublikowano

Dlc do singla będzie za darmoszke?

Opublikowano

Wiesz co nie potwierdzone, ale Ultimate Editon jest gamepassie a tam wszystkie dodatki były zawarte więc sądze, że dla posiadaczy tej wersji z Gp będzie za free - pudełkorze bedą musieli zapłacić

Opublikowano

PC do ogrywania strategii jak CK3 albo bubli jak Wasteland 3 a Xbox do reszty :) coś czuje, że może to być genialne kombo. Do tego ogram Gearsy i Forza, które są genialne z One.

Opublikowano
10 minut temu, SetoPL napisał:

PC do ogrywania strategii jak CK3 albo bubli jak Wasteland 3 a Xbox do reszty :) coś czuje, że może to być genialne kombo. Do tego ogram Gearsy i Forza, które są genialne z One.

A później wyjdzie wyjdzie np. U5, BB2, tlou3 czy inna genialna gierka od devów z "wyczuciem" do tworzenia światów i będzie:

50c.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.