Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
29 minut temu, _Be_ napisał:

9-3-2019_10-48-59_PM-hg0qjrwi.png

TAKA GRAFA w 4K/60 FPS A WY c00rwa co? Nowe stroje do spidermana? XDDDDD

to z anakondy?

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 358,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, ASX napisał:

to z anakondy?

Aż tak nie szanujesz marki Xboxa? Ja na twoim miejscu bym pytał czy to z premierowego One'a.

Opublikowano
4 minuty temu, Square napisał:

Aż tak nie szanujesz marki Xboxa? Ja na twoim miejscu bym pytał czy to z premierowego One'a.

Nie wiem za bardzo o co chodzi, ale moim zdaniem wygląda to bardzo ładnie, do tego 60 fps i znajdzcie mi drugą tak wyglądającą grę na konsolach, poczekam

Opublikowano

jak oni na oczy 60 fps widzieli w remasterze wipeouta z psp ostatnim razem 

Opublikowano
  • Autor
Teraz, _Be_ napisał:

jak oni na oczy 60 fps widzieli w remasterze wipeouta z psp ostatnim razem

Oj tak, 2008 to był piękny rok. Od tamtego czasu sporo gier jest w 60 klatkach.

Opublikowano
12 minut temu, YETI napisał:

Animacja nowej generacji na platformie z 1.8 terafanka

Urocze jest to, że wciąż wierzysz, że pokazy TLoU 2 i GoT leciały w facika. xd

3 minuty temu, Square napisał:

Od tamtego czasu sporo gier jest w 60 klatkach.

xd 60 klatek na PS4? Niezłe sci-fi.

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

60 klatek na PS4? Niezłe sci-fi.

resogun-screen-11-ps4-us-24jun14?$MediaC

PATRZ KU,RWA NA TO I CO ZATKALO KAKAŁO?

Edytowane przez _Be_

Opublikowano
12 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Urocze jest to, że wciąż wierzysz, że pokazy TLoU 2 i GoT leciały w facika. xd

To mówisz, że animacja w TLoU2 będzie inna na amatorze i na pro? Wiem, że leciały z PRO, ale jakie były różnice w Horizon, GoW, czy Spider-Manie między słabszą, a mocniejszą konsolą?

Sony nie dość, że robi lepsze gry od microsoftu, to jeszcze pod względem technologicznym to zupełnie inna liga.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

wyszło już to bloodborne II czy nadal nie ma w co grać na szambo 4?

Opublikowano
4 minuty temu, YETI napisał:

To mówisz, że animacja w TLoU2 będzie inna na amatorze i na pro? Wiem, że leciały z PRO, ale jakie były różnice w Horizon, GoW, czy Spider-Manie między słabszą, a mocniejszą konsolą?

Animacja ta sama tylko w 15 klatkach na amatorze. Horizon to akurat mocno się różni w jakości obrazu między amatorem a PRO co sprawdzałem empirycznie. Niższa rozdzielczość, bardziej rozmazane tekstury, gorszy AA, ząbki. To są szczegóły, ale od razu widoczne.

No ale jak Ty w 2019 siedzisz na jakimś starym Soniaczu w FHD to skąd Ty masz mieć porównanie?

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

nadal udajesz babe czy już normalny jesteś? 

Opublikowano

1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Animacja ta sama tylko w 15 klatkach na amatorze. Horizon to akurat mocno się różni w jakości obrazu między amatorem a PRO co sprawdzałem empirycznie. No ale jak Ty w 2019 siedzisz na jakimś starym Soniaczu w FHD to skąd Ty masz mieć porównanie?

15fps w TLoU2 na amatorze, zapamiętajcie to.

I tak, PS4 PRO i tv 4k widziałem tylko w sklepie :pawel:

Opublikowano
4 minuty temu, Wieslaw napisał:

wyszło już to bloodborne II czy nadal nie ma w co grać na szambo 4?

niestety nie, nadal czekamy

Opublikowano
3 minuty temu, Pupcio napisał:

nadal udajesz babe czy już normalny jesteś? 

niestety nie, nadal czekamy

Opublikowano
2 minuty temu, YETI napisał:

I tak, PS4 PRO i tv 4k widziałem tylko w sklepie :pawel:

To szkoda, bo zobaczyłybyś na przykładzie Shadow of the Colossus jak zmiana suwaczka z 30 na 60 cofa Cię do wczesnego PS3. Jeszcze przy tak pustym świecie. xddd Nie to co potężny XoX 4K/60 z graficzką jak życie, poziom nieosiągalny dla PlayŚmiecia.

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

To szkoda, bo zobaczyłybyś na przykładzie Shadow of the Colossus jak zmiana suwaczka z 30 na 60 cofa Cię do wczesnego PS3. Jeszcze przy tak pustym świecie. xddd Nie to co potężny XoX 4K/60 z graficzką jak życie, poziom nieosiągalny dla PlayŚmiecia.

O czym ty do mnie teraz piszesz, o przewadze 30fps nad 60fps? Ciekawe co ciekawego jeszcze się dowiemy :yao:

Opublikowano

Śmieszy mnie, że Play(pipi)a PRO nie wyświetla ani wysokich rozdzielczości, ani płynnej animacji w większości gier. Taki technologiczny potworek udający, że coś potrafi, ale potem wchodzi potężny XoX i rozkur,wia śmiecia. Jeszcze do tego jakies majaki, że między PRO a bazowym PS4 doszukiwać się różnic z lupą. Koszmar gracza? PS4 jako główna platforma.

Opublikowano

ci jak szybko wyparli (pipi) rozmazane 720p edition i reedycję z 5 fps więcej :)

Opublikowano

ale potem wchodzi potężny XoX i rozkur,wia śmiecia. 

ciągłą beką i średnimi grami, jak najbardziej. Jak już microsoft wyda tego next gena, to możesz tu wrócić i pochwalić się, że wreszcie jakaś gra microsoftu wygląda równie dobrze co TLoU2 czy GoT.  

1 minutę temu, nobody napisał:

ci jak szybko wyparli (pipi) rozmazane 720p edition i reedycję z 5 fps więcej :)

Teraz maja 4k/60fps na low.

Opublikowano
1 minutę temu, YETI napisał:

Jak już microsoft wyda tego next gena, to możesz tu wrócić i pochwalić się, że wreszcie jakaś gra microsoftu wygląda równie dobrze co TLoU2 czy GoT.  

:banderas:

ależ będziesz miał reality check jak porównasz pokazy z E3 i potem spojrzysz na ekran wyświetlający grę z żylety

Opublikowano

ależ będziesz miał reality check jak porównasz pokazy z E3 i potem spojrzysz na ekran wyświetlający grę z żylety

No, pewnie będzie powtórka z U4, GoW czy Horizon. Ludzie z Sony to Liga Mistrzów developerów, dostarczają gry, które według niektóych wyglądają jak z przyszłej generacji.

Edytowane przez YETI

Opublikowano
2 minuty temu, YETI napisał:

U4, GoW czy Horizon

A jakies dobre gry na te kur,wę wyjdą? 

Opublikowano
2 minuty temu, _Be_ napisał:

A jakies dobre gry na te kur,wę wyjdą? 

Girsy 5 wyszły właśnie, w prawdzie do poziomu Horizon, GoW czy U4 sporo brakuje, ale na konsoli bez gier, zawsze coś.

Edytowane przez YETI

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.