Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
4 minuty temu, Jakim napisał:

A w ktorym z tych serwisow filmy wpadaja równocześnie z premierami kinowymi?

Pamiętaj że z ASX gada się tak że jak mu dasz argument to już nie wraca z odpowiedzią. 

A N to idealny przykład śmietniska niskiej jakości produkcji pod własnym brandem. Rzadko się coś trafia godnego uwagi ale tam jest więcej produkcji ilościowo niż gier w GP więc statystyka też by była inna ale Ty ze statystyka jesteś tak se co ASX?..:dafuq:

Edytowane przez LiŚciu

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 359 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Czemu klapy nie ogarniają ze dla MS lepiej sprzedać gamepass niż grę?

Opublikowano
Godzinę temu, Fanek napisał:

No bardzo prawdopodobne, że exy MS będą osiągały jeszcze niższy poziom skoro teraz będzie chodziło o ilość, a nie jakość jak wszystko za "darmoszkę" będzie wpadać do GP. Byle szybciej pojawiało się jakieś logo i przyciągało obrazkiem kolejne osoby, tak się robi reklamę.
 Netflix najlepszym porównaniem jak ciężko znaleźć na tej platformie coś ciekawe wśród tej ilości gów.na.

No ale póki co wszyscy zachwyceni bo mega cebula i milion gier. Jak ludzie wytrzeźwieją to może zobaczą co tu się dzieje, że MS nie robi tego charytatywnie.

maxresdefault.jpg

Opublikowano

Brakuje Days Gone

Opublikowano
6 minut temu, ASX napisał:

Brakuje Days Gone

MedEvila, Knacka 2, The Tomorrow Children, Matterfalla i innych crapów ale pal licho. 

:kaz: yeti będzie mógl ogrywać halo na swoim telefonie na dual sensie

Opublikowano

Klapy a jak byscie mieli gp na playstation, to ktos z was by subsrybował czy dalej byscie "wspierali" sony?

Opublikowano
27 minut temu, LiŚciu napisał:

A wiesz Paolo że ja będziesz chciał sobie coś kupić poza GP to cena będzie taka sama jak na PS?

Jak mi będzie zależeć dam pełną cenę, a jak mniej to poczekam na obniżki. Nie jestem skazany na żadną łaskę GamePassa, a to że często wpadają tytuły które mnie interesują to ogromna zaleta serwisu.

a w The Medium będę grał jak zły :banderas:

Opublikowano

Ciekawy wywiad z szefem blubera:https://polygamia.pl/szef-bloobera-o-the-medium-i-branzy-sa-studia-z-pomyslami-i-jest-patologia,6567434333268704a

Ten fragment zwrócił moją uwagę, myślę, że dosyć trafny:

"Microsoft idzie tropem Netflixa, Sony bardziej HBO. Która strategia będzie właściwa? Dowiemy się pewnie za dwa-trzy lata."

Opublikowano

Firmę Microsoft stać na to, żeby przez lata dopłacać do internetu i przyzwyczajać do siebie konsumentów.

Sony niestety nie ma takich zasobów. Musi przynosić zyski.

Opublikowano

Co by nie mówić to xbox okazał się najtwardszym niwym zawodnikiem w świecie gierkowy w ciągu ostatnich 20 lat. Już w 2001 takie liście wieszczyły rychłą klapę tej marki. A że windows, a że pc, a dysk twardy na co to komu. Generację później ps3 zostało ostro przekopane, co było w zasadzie nie do pomyślenia po sukcesie ps2. Teraz zapowiada się podobnie, mocniejszy hardware w połączeniu z samozaoraniem cenami gierek po 360 zeta i byciem w ciemnej dupie pod względem usług konkurencji tylko to potwierdza. 

Opublikowano

Jedyne co MS zrobił z Xboxem to raz zdobył mała przewagę z 360-tką. I to nie dlatego że to była lepsza konsola z lepszymi grami a tylko dlatego że wystartował ponad rok szybciej (12.2005 EU vs 03.2007 EU). A jednak i tak na końcu przegrał. To samo mówi za siebie.

Wyobraź sobie teraz wyścigi F1 dwóch bolidów. Jeden startuje kilometr dalej z przodu niż drugi. A i tak ten drugi wygrywa. To jest siła Sony PlayStation!!! 

I jeszcze nowa generacja nie wystartowała żebyście mówili o jakiejkolwiek wygranej - a będzie pewnie jak zwykle w tych wyścigach:thanks:

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Ch,ujowy ten bolid skoro już na starcie niedomaga 

Opublikowano

Liściu daje ch.u.jowe te porównania.

Z Sony to jest aktualnie tak ze stawiasz taśmę 20 meczów w STSie, remisy,handicapy, nawet obstawiasz dokładny wynik a na końcu dodajesz Real Madryt bo gra z ostatnia druzyna w tabeli i okazuje się ze tylko Real nie siadł na kuponie.

Marka to nie wszystko.

Opublikowano
Godzinę temu, LiŚciu napisał:

jednak i tak na końcu przegrał.

Nikt normalny tak nie myśli.

39 minut temu, bluber napisał:

Ch,ujowy ten bolid skoro już na starcie niedomaga 

Coś ostatnio zapowiedziano na PS5 co już na starcie ma 1800p. :rotfl: a na BeastBoxie oczywiście natywne 4K żadne kompromisy. :banderas: 

Opublikowano

Na pewno jedną z premierowych gier, za jakie zapłacę, będzie Yakuza: Like a Dragon za 229zł.

Pudełko.

Będzie działać zarówno na XOX, jak i XSX.

A na SONY jak tam? Wersja na PS5 kiedy? Na luty wyjdzie?

Opublikowano
4 hours ago, Paolo de Vesir said:

Nikt normalny tak nie myśli.

Własnie problem w tym ze MS 2 lata przed wydaniem nowej konsoli odstawia zawsze "current-gena" na odstrzał i dupa długo nic się nie dzieje 

a potem zieloni się budzą po 2 latach i nadają jaka ta następna generacja będzie super bo nie maja nic innego do roboty

boty coś dostało porządnego od czasów Xbox One S czy dalej gamepass z starymi pc gierkami i exclusive tasiemcami co i tak nikt by nie kupił

(oprocz forza horizon 4, bo to jedyna dobra giera...ale oczywiscie na PC w 4K)

Opublikowano

Horizon 4 jest w 4K na Xboxie :)

Opublikowano
10 minutes ago, MYSZa7 said:

Horizon 4 jest w 4K na Xboxie :)

betonowe 30 klatki? :lol:

Opublikowano

Denerwuje mnie że ps5 tak niszczy branże chłopaki

Opublikowano
4 minuty temu, Labtec napisał:

betonowe 30 klatki? :lol:

4K, betonowe 30 fps, na konsoli z poprzedniej generacji, nieosiągalne dla PS4 Pro i wciąż problematyczne dla PS5.

Opublikowano
7 godzin temu, 20inchDT napisał:

Klapy a jak byscie mieli gp na playstation, to ktos z was by subsrybował czy dalej byscie "wspierali" sony?

Niech mnie chuy z tym "wspieraniem branży" przez tych wyścigowców.
Takiemu Liściowi jednemu z drugim wydaje się, że jak kupi grę, w którą później zagra jeszcze 10-20 typa to on się bardziej dokłada niż osoba opłacająca GP :yao:
W przypadku pudełek to trzeba miec podejście takie jak ja - moje wszystkie zakupy zostają ze mną i nikt inny z tego nie korzysta, ale w innym wypadku chuya wspieracie developerów.

Opublikowano

Jak się pomyśli o tych wszystkich nadchodzących rpgowych cudach spod szyldu MS - Avowed, Fable, Elder Scrolls, Fallout, Starfield, kolejne The Outer Worlds, steampunkowy tytuł od Inxile... :fsg:

Już to jest dla mnie wystarczającym powodem do zakupu Xboxa. 

Opublikowano

Najtańsze w recyklu to zawsze zielone płytki były. Raczej tam było dojenie na rynku wtórnym. Na 360 tez się verbatimy nagrywało:notbad:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.