Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Następny:facepalm: @Bzduras jak tu wpadasz co jakiś czas zayebac coś prossto ze swojego wnętrza to przynajmniej przeczytaj post, może dwa lub trzym i coś ogarnij.... 

Edytowane przez LiŚciu

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 358,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

A, sorry, nie ogarnąłem, że remaster gry z PS3 śmiga lepiej dwie generacje w przód. Taka BEKA ZE STAROCI NA IKSBOKSA HEHE, a tu proszę, wyłazi klap z pudełka i wojuje... starociem? Bez kitu religia miesza ludziom w glowach, masakra

Opublikowano
8 minut temu, Bzduras napisał:

A, sorry, nie ogarnąłem, że remaster gry z PS3 śmiga lepiej dwie generacje w przód. Taka BEKA ZE STAROCI NA IKSBOKSA HEHE, a tu proszę, wyłazi klap z pudełka i wojuje... starociem? Bez kitu religia miesza ludziom w glowach, masakra

A widzisz gdzieś film mówiący o tym ze to jest loading gry odpalonej na ps5?

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Odpaliłem dzisiaj Days Gone ale myślałem, że zrzygam się jak usłyszałem 'Wódczak (ang. boozer) jesteś tam?!' bo już miałem flashback, że trzeba będzie zasuwać po mapie i zbierać jakieś śmieci motorkiem, który co rusz się rozsypuje.

Wyłączyłem, zerknąłem na trofea i co te Sony odyebało, level 546?! Wcześniej miałem 40-coś. Po choooy oni pomnożyli ludziom levele? Mogli zwiększyć po prostu level cap (był taki)? Co za barańska decyzja :yao: a na xboksie gamescore działa tak jak działał - bez jakichś udziwnień.

Czas na rozgrywkę w Metal Max Xeno - takich właśnie gier brakuje mi na klocu, choć powoli się to zmienia. Tradycyjnie Sonka 4.5 będzie służyła do ogrywania japońskich dziwadeł, a wszystkie multiplatformy na XBOX FUCKING SERIES X.

EXY typu daj zgon, czy ostatni w USA to nie dla mnie. Śmieciowe gry dla mainstreamu. JA wolę obejrzeć doskonały film Pedro Almodovara, inni wolą zadowolić się powtórką ojca mateusza na TVP - tak właśnie odbieram te openworld EXY na SONKE

Opublikowano

Tak jak pisze Pan Ping  :daddy:

Opublikowano
55 minut temu, LiŚciu napisał:

A widzisz gdzieś film mówiący o tym ze to jest loading gry odpalonej na ps5?

Gierka ze wstecznej z boostem na nowej konsoli? Wow, Xbox totalnie nie ma takich tytułów, MS zaorane

Opublikowano
2 minuty temu, Bzduras napisał:

Gierka ze wstecznej z boostem na nowej konsoli? Wow, Xbox totalnie nie ma takich tytułów, MS zaorane

Bzduras ogarnił dałna.:notbad:

Ten film co aph wrzucił to film któryy pokazuje jak wygląda czas ładowania tlou na ps4 na HDD. Żadna wsteczna, żadna ps5... (pipi) 

Opublikowano

No jeszcze lepiej XD Kto będzie w to grać w 2020 bo wyszedł patch? Czyżby było uskuteczniane jaranko starociem?

Opublikowano

Po prostu doszli do wniosku że jedynka jest dużo lepsza od dwójki i lepiej do niej wrócić niż grać w nową część.

Opublikowano
8 minut temu, Bzduras napisał:

...Czyżby było uskuteczniane jaranko starociem?

Nie, nie rozmawialiśmy o Halo One, Gearsach, Forzach i innych tym podobnych...:lapka:

Opublikowano
10 minut temu, Bzduras napisał:

No jeszcze lepiej XD Kto będzie w to grać w 2020 bo wyszedł patch? Czyżby było uskuteczniane jaranko starociem?

Na PS5 gier brak to piszą o starociach z PS4. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Bzduras napisał:

O c00rwa, to klapy odpaliły dopiero protokół "gry szybciej się wczytują na nowej $once"? 

Nic z tych rzeczy.

12 minut temu, Bzduras napisał:

Te słowa poniekąd rujnuja narrację dot. wstecznej, dziękuję kolego:D

Opublikowano
42 minuty temu, aph napisał:

Te słowa poniekąd rujnuja narrację dot. wstecznej, dziękuję kolego:D

Nie bardzo, bo oprócz loadingu gierki na Xie dostają boosta do graficzki/rozdziałki/płynności, nierzadko razem w pakiecie, i to, uwaga, za frikacza <3 Gdzież tam tej biedawstecznej z $onki wciśniętej na siłę do tak prokonsumenckiego podejścia? Za upgrade grafiki wywalisz 360 cebulersów i skończy się burczenie.

Opublikowano

Pokazali fajny gameplay ze Spidermana. Chciałem wejść w forumek PS5 i poczytać co tam piszą o konsoli, a widzę tylko 2 ostatnie strony temat to rozmowy o telewizorach. No co za żałosne community.

Opublikowano

TV ciekawszy temat niż 3 strony yebania o betaryjkach do pada:shieeet: Ale co kto lubi:good2:

Opublikowano

Konsola widmo bez gier to może chociaż filmy będzie wyświetlać w dobrej jakości na super telewizorze.

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano
31 minut temu, LiŚciu napisał:

TV ciekawszy temat niż 3 strony yebania o betaryjkach do pada:shieeet: Ale co kto lubi:good2:

Trzeba wyprowadzić świeże zielone owieczki spod jarzma kabelka, wytłumaczyć powolutku, że tutaj jest kulturka i gramy bezprzewodowo... ot, dobre chłopaki dzielą się radami z ludźmi co nie wiedzą, że można inaczej niż 3 godziny bezprzewodowego granka i reszta czasu z nosem w ekranie i kablem w dupie pada.

Opublikowano

Dwóch mitomanów. Konsola bez gier i granie na kablu:obama: Racjonalizowanie wyboru śmiecia ciąg dalszy :)

Opublikowano

Jako ciekawostkę powiem że bateria mojego ds4 w tamtym tygodniu umarła i bez kabla nie działa  <3 jeszcze jak sobie odpale gra san Andreas i poproszę mamę o kanapki to poczuje się jakbym znowu grał na ps2 :wub:

Opublikowano
9 minut temu, Pupcio napisał:

Jako ciekawostkę powiem że bateria mojego ds4 w tamtym tygodniu umarła i bez kabla nie działa  <3 jeszcze jak sobie odpale gra san Andreas i poproszę mamę o kanapki to poczuje się jakbym znowu grał na ps2 :wub:

Yikes 

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Już nie bądź taki samokrytyczny. PS4.5 podobno ma mieć znacznie wydajniejszą baterię niż DS4 a i gier dla janusza tez nie zabraknie.

Najłatwiej :)

Juz niedługo się okaże czy ten Xbox w kolejnej generacji to zielone pastwiska czy tylko ośla łączka. Ostanie 7 lat i brak nowych gier wskazuje to drugie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.