Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Według Spencera XSS ma się sprzedać dużo lepiej niż XSX, jeśli tak się stanie to ważniejsza platformą dla wielu wydawców będzie właśnie słabszy next gen.

Edytowane przez aph

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 358,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

No nie trzeba być tytanem intelektu żeby przewidzieć że tańsze konsole sprzedadzą się lepiej niż sprzęty za ponad 2000 zl

Opublikowano

(pipi), nawet Spencera nie interesują te kawałki plastiku jakimi sa XSS i XsX:

Fakt, że wydajemy nasze gry na PC, nie zmusza nikogo do zakupu naszej konsoli. Naszym celem jest obserwacja, jak wiele osób gra na Xboksie. Kiedy mówimy o graniu na Xboksie, nie mamy na myśli samej konsoli. Oznacza to kogoś, kto korzysta z części naszego ekosystemu. I może to robić na telefonie z Androidem. Może na Switchu. Może na PC. Tak o tym myślimy.

Phil Spencer 

zrodlo Gamereactor.pl

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Dla mnie ta wypowiedź odnośnie liczby sprzedanych XSS była zaskoczeniem i mam wątpliwości, czy tak faktycznie będzie. 

Opublikowano
9 minut temu, LiŚciu napisał:

(pipi), nawet Spencera nie interesują te kawałki plastiku jakimi sa XSS i XsX:

Fakt, że wydajemy nasze gry na PC, nie zmusza nikogo do zakupu naszej konsoli. Naszym celem jest obserwacja, jak wiele osób gra na Xboksie. Kiedy mówimy o graniu na Xboksie, nie mamy na myśli samej konsoli. Oznacza to kogoś, kto korzysta z części naszego ekosystemu. I może to robić na telefonie z Androidem. Może na Switchu. Może na PC. Tak o tym myślimy.

Phil Spencer 

zrodlo Gamereactor.pl

z myśleniem u Ciebie chyba nie najlepiej nie?

Opublikowano
11 minut temu, eX4cT_PL napisał:

z myśleniem u Ciebie chyba nie najlepiej nie?

No u mnie z myśleniem własnie bardzo dobrze. 

Zaczynają się podchody do tego żeby XGP był na kolejnych sprzętach. Obstawiam że jeszcze chwila i sprzętu wogóle nie będą chcieli wspierać bo wystarczy abonament za który będa kupowac kolejne gry do XGP.

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

O planie Spencera wiadomo już od lat. I w żadnej wypowiedzi nie ma wskazówek dotyczących tego, że mogą zrezygnować z konsol.

Edytowane przez Bigby

Opublikowano

listunio w 2020 roku zaczaił że Xbox to cały ekosystem, z konsolami, graniem na pc, chmurą itd.  xD

Opublikowano

listunio zczaił że w tym wszystkim chodzi o sprzedaż abonamentu z czego największą część tego abonamentu MS ma na konsolach XD

Opublikowano

To samo, jak ludzie mówią, że jakaś konsola ma duszę. 

Tzn. plastikowe pudełko na tranzystory z duszą? 

To niech se ogzorcyzmy zrobią, jak im pudełko jakąś zjawa opętała. 

Fanatycy religijni, a nie fani gierek. 

Opublikowano

Ale wyparcie. Xbox Series - pierwsza konsola stacjonarna na świecie przeznaczona do sprzedaży usługi grania:)

Dlatego lepiej miec PlayStation bo:

-grasz w exy

-grasz w multiiplatformy

-i jesli będzie GP to grasz w GP (jeśli Cie to kręci)

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Konsole są sprzedawane po to, by zarobić kasę. 

Czy to jest na pojedynczych grach, loot boksach, płatnym online, filmami, tv, dlc, czy innymi abonentami to już w gestii firmy. 

Nam pozostaje się cieszyć z wyboru. 

BTW: co masz do psnow @LiŚciu

Opublikowano

Ciężko konkurować z cirexem udającym debila.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

122506341_1053835135047573_4681440566403

Opublikowano

To już wiadomo jak do Was trafili Wezyr, Pupcio i kilku innych, templariuszy:)

Opublikowano

Panie Spencer, kogo jeszcze kupujemy?

AfraidUniqueAsiaticlesserfreshwaterclam-

Opublikowano
28 minut temu, LiŚciu napisał:

To już wiadomo jak do Was trafili Wezyr, Pupcio i kilku innych, templariuszy:)

Mnie MS kupił najlepsza konsola stacjonarna w historii:  x360. Po latach z nintendon i zdobyć to było jakbym odkrył gry na nowo, jakbym po raz pierwszy nie tylko patrzył, ale w końcu ujrzal.

Opublikowano

Miałem xboksa i ps2. Różnica była tak ogromna, jakby to były dwie różne generacje konsol. Przy x360 nie miałem wątpliwości, że ps3 mogę olać.

Opublikowano
4 hours ago, ASX said:

No nie trzeba być tytanem intelektu żeby przewidzieć że tańsze konsole sprzedadzą się lepiej niż sprzęty za ponad 2000 zl

Poki co wszystkie XSX wyprzedane a XSS mozna kupic w kazdym niemieckim sklepie MM, Gamestop, Amazon i wiele innych. 

Opublikowano

Xbox? Najpotężniejsza konsola na rynku, gry za fryla, rdr w 4k z trawą w którego będę napierdalał do końca życia i brak exów sony. Zapomniałem o jakiejś zalecie tego potężnego sprzętu? Aa, jeszcze yetiego skasował ten zielony potwór  :banderas:

Opublikowano
16 minut temu, Pupcio napisał:

Xbox? Najpotężniejsza konsola na rynku, gry za fryla, rdr w 4k z trawą w którego będę napierdalał do końca życia i brak exów sony. Zapomniałem o jakiejś zalecie tego potężnego sprzętu? Aa, jeszcze yetiego skasował ten zielony potwór  :banderas:

No brak exów i jechanie na wstecznym. RDR2 na masterRace dawno ograne a ten się trawą jara, co za typ

Opublikowano

Komputer do Gierek xD

Mamy okres komunijny w latach 90? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.