Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Nie zapominajmy o nauce i multimediach!

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 358,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
6 godzin temu, Il Brutto napisał:

Poki co wszystkie XSX wyprzedane a XSS mozna kupic w kazdym niemieckim sklepie MM, Gamestop, Amazon i wiele innych. 

No póki co tak.

Teraz konsole kupują głównie gracze hardcorowi, dla których liczy się moc.

Ale dla reszty, która ma przewagę liczebną, głównym czynnikiem przy wyborze konsoli będzie cena. Dlatego właśnie Xbox One S sprzedaje się lepiej niż KOX, a zwykle PS4 schodzi znacznie lepiej niż Prosiak

Opublikowano

Info pewne z pewnego źródła. Oczywiscie nie mogę napisać kto co i jak ale. W cd Project red goscie mówią że cyberpunk bedzie lepiej wygladal i chodził na series x niz na plejszmaciurze.

Opublikowano

i na deser problemy GeForce 3090 z utrzymaniem 60fps w WD Legion, sezon na golenie frajerów czyt. Blacharzy uwazam za otwarty xD.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

buahaha ps4,5 ye,bane gooowno nie radzi sobie na starcie generacji z 4k60fps :dynia:

Edytowane przez bluber

Opublikowano

oh well, klapy i tak lubią dynamiczną rozdziałkę

Opublikowano

Klapy to lubią być dynamicznie wyruchanym przez sony  :)

Opublikowano

Dymaniczna rozdziałka(TM)

Opublikowano

konsole trafiaja juz do testerów, a gry jakies są na to? bo tylko zdjecia konsoli pokazuja :frog:

Opublikowano
  • Autor

Można już głosować na nowy tytuł CW.

Opublikowano

Słabe to głosowanie jak wybierasz sobie co chcesz. Szkoda, że Colin się słabo udziela na forum i tylko klap rządzi :smutas:

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

Ale masz zasady opisane w pierwszym poście przecież. Nie ma pojazdu po konkretnej marce w propozycjach i Colin tu nic nie zmieni.

Opublikowano
2 godziny temu, eX4cT_PL napisał:

i na deser problemy GeForce 3090 z utrzymaniem 60fps w WD Legion, sezon na golenie frajerów czyt. Blacharzy uwazam za otwarty xD.

Jeśli to nie jest inaczej skonstruowane zdanie z tym „at” i „”and” to xdddddddddddd

Już na starcie PS5 odstaje przy crossgenowej gierce.

Opublikowano
12 minut temu, Bzduras napisał:

Ale masz zasady opisane w pierwszym poście przecież. Nie ma pojazdu po konkretnej marce w propozycjach i Colin tu nic nie zmieni.

Moją intencją nie był pojazd po jednym wydawcy, przysięgam!

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

Tak, tak. PlayStation jest słabsze, nie wyrabia, 30fps itd. Później jak zwykle się lepiej sprzeda niż PSZOK. Efekt będzie taki ze ps5 i proswitch na gorze a Xbox po dnie szorujacy. Znacie to?

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

Później jak zwykle się lepiej sprzeda niż PSZOK

KOGO TO OBCHODZI.

Napewno nie mnie jak będę grał w asasyna w 4k, a ty w 1800 zobaczysz rozpikselowanego fi,uta podczas najbardziej heteroseksualnego seksu z udziałem dwóch wikingów.

Opublikowano

nie ma to jak pocieszanie się sprzedażą,

lepsza sprzedaż, podobnie jak ssd nie nadrobi różnic w specyfikacji

Opublikowano
11 minut temu, 20inchDT napisał:

Moją intencją nie był pojazd po jednym wydawcy, przysięgam!

Spoko, ale "co sonka to sonka" ja zaproponowałem :nosacz3:

Opublikowano

A niech sprzedaje się lepiej ta plejkurwa, dzięki temu na xboxiku kochanym czeka nas jeszcze więcej dobroci A klapy będą jeszcze mocniej ruchane   :)

Opublikowano

Unboxingi miały pojawić się jutro ale widzę ciśnienie nie wytrzymało :-)

O ile w momencie prezentacji podobała mi się nawet jakoś ta konsola tak teraz kompletnie, zalatuje bazarem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.