Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

To prawda, chodzi o astro boy.

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 358,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
19 godzin temu, LiŚciu napisał:

Tak, tak. PlayStation jest słabsze, nie wyrabia, 30fps itd. Później jak zwykle się lepiej sprzeda niż PSZOK. Efekt będzie taki ze ps5 i proswitch na gorze a Xbox po dnie szorujacy. Znacie to?

A kogo to obchodzi, co zrobi większość? Większość wybrała sobie obecny rząd, a teraz protestuje ;) Mnie interesuje, żeby grać w danym momencie na najlepszym możliwym sprzęcie, już na PS4 PRO żygałem tymi rozmazanymi gierkami w porównaniu do tego, co mam na PC, cieszę się, że w końcu będę miał konsolę odpowiednią do dzisiejszych standardów..

Opublikowano

Super. Każdy tu pierdzieli że "kogo obchodzi sprzedaż"? To zapytajcie rodziców, dziadków i pradziadków to Wam wszyscy odpowiedzą że bez sprzedaży nie ma sukcesu. Bez sukcesu nie ma inwestowania. Bez inwestowania jest śmierć produktu. Więc skończcie tą obronę pod tytułem że sprzedaż nie ma znaczenia bo poziom wyparcia u Was przekracza wszelkie normy:)

No chyba że takie Janki jak Wy myśla że akcjonariusze MS pozwola dokładac w nieskończoność w kawałek plastiku. MS przejdzie XGP na wszystkim co przynajmniej wyświetla obraz i oleje XsX. Pewnie zostawią Xss bo sam Spencerinio wypowiada się w ten sposób że uważa że głośnik w ostatecznym rozrachunku sprzeda się lepiej. Ale Wy łykacie jak młode pelikany.

Najpotężniejsza konsola świata - IKS kvzwa DE.

Opublikowano

Najfajniejszy moment unboxingów PS5 jest ten, w którym jutuberzy nie potrafią zamontować podstawki i muszą czytać instrukcję xDD

Opublikowano

PSP sprzedało się polowe gorzej niż DS, a czy oznaczało to że nie jest konsolą wartą zainteresowania? iPhonów też jest mniej sprzętu niż sprzętu z Androidem, ale wciąż nie myśle nawet o powrocie do OS z robocikiem.

Xbox sprzeda się gorzej niż PS5? Zapewne tak, ale nie obchodzi mnie to szczególnie bo nie jest to sprzęt dla corowego gracza i polityka wydawnicza Sony w ogóle do mnie nie przemawia, a takich jak ja są miliony i widać to tym bardziej po forum jak nasze gdzie siedzą zajawkowicze, że Xbox cieszy się właśnie szaloną popularnością. PS5 wybierany jest na zasadzie „miałem poprzedniczkę”, a XSX jako sprzęt z wyboru. Ta generacja to będzie powtórka z X360, a że Janek z Harnasiem i FIFA20 który jest głównym targetem konsol napędzi liczbę sprzedanych plejek? Żadnego poważnego gracza to nie obchodzi. :)

Opublikowano
34 minuty temu, LiŚciu napisał:

Super. Każdy tu pierdzieli że "kogo obchodzi sprzedaż"? To zapytajcie rodziców, dziadków i pradziadków to Wam wszyscy odpowiedzą że bez sprzedaży nie ma sukcesu. Bez sukcesu nie ma inwestowania. Bez inwestowania jest śmierć produktu. Więc skończcie tą obronę pod tytułem że sprzedaż nie ma znaczenia bo poziom wyparcia u Was przekracza wszelkie normy:)

No chyba że takie Janki jak Wy myśla że akcjonariusze MS pozwola dokładac w nieskończoność w kawałek plastiku. MS przejdzie XGP na wszystkim co przynajmniej wyświetla obraz i oleje XsX. Pewnie zostawią Xss bo sam Spencerinio wypowiada się w ten sposób że uważa że głośnik w ostatecznym rozrachunku sprzeda się lepiej. Ale Wy łykacie jak młode pelikany.

Brzmisz tak jakbyś zupełnie serio uważał że Xbox jest na skraju jakiegoś bankructwa, nikt na nim nie grał, nikt go nie chciał a Spencer  miał się zaraz podawać do dymisji.

Spokojnie rynek jest na tyle duży że zarówno Xbox jak i PlayStation mogą odnosic sukcesy

i tak Xbox może odnieść sukces sprzedając się gorzej od PlayStation, a PlayStation może na siebie zarabiać nawet jeśli Sony nie będzie w stanie konkurować z Gamepassem

Opublikowano

To się okaże. Postawie Xboxa za telewizorem wiec jak przestaną go produkować i wspierać  to pewnie i tak nie zauważę:)

Opublikowano

No plejkurwa 5 raczej Ci się nie zmieści za tv chyba że trzymasz go na środku pokoju  :)

Opublikowano

Na pleyke mam idealne miejsce na widoku w honorowym miejscu:) obok Tv.

Opublikowano
Godzinę temu, LiŚciu napisał:

Słychać wycie? Znakomicie. 

Xbox jest najmocniejsza konsolą w historii i takie są fakty, chcesz dyskutować z faktami? 

Opublikowano

W ogóle słyszeliście tę całą akcję że nie działa deklarowana przez Sony wydajność w ich flagowym modelu XH90? Masakra, że ludzie za to płacą. Ciekawe czy PS4.5 ze swoim "4K" przebije chociaż poziom XSS.

Opublikowano
40 minut temu, ASX napisał:

Brzmisz tak jakbyś zupełnie serio uważał że Xbox jest na skraju jakiegoś bankructwa

:banderas:

MS ma 128 miliardów dolarów oszczędności, Spencer zaraz kogoś nastepnego kupi spokojnie 

Opublikowano
3 minuty temu, bluber napisał:

Słychać wycie? Znakomicie. 

To brzmi jak dewiza ziomków projektujących PS4 xD

- Mati, jak tam chłodzenie? Słychać wycie? Znakomicie!

Opublikowano

128 miliardów oszczędności xd

a Listunio dalej myśli że Microsoft będzie zmuszony wydawać gry Bethesdy na Playstation bo inaczej nie zarobi xd

Opublikowano
12 minut temu, bluber napisał:

:banderas:

MS ma 128 miliardów dolarów oszczędności, Spencer zaraz kogoś nastepnego kupi spokojnie 

Kuzwa skąd Ty wziąłeś 128 miliardów oszczędności ? Z tego wykresu ?

Opublikowano
3 minuty temu, LiŚciu napisał:

Kuzwa skąd Ty wziąłeś 128 miliardów oszczędności ? Z tego wykresu ?

Opublikowano

Listek, wczoraj MS podał wyniki finansowe za zeszły kwartał. Jesteś poważnym trejderem, powinieneś być na bieżąco.

Opublikowano

Revenue to jest dochod Janki. Najpierw jest przychód, później koszty a później dochód . Ale zanim powstanie dochód do opodatkowania to są miliardy rzeczy do zaksiegowania. Nie mówiąc juz dochodzie po opodatkowaniu który to dopiero może zostać zaliczony na cash który może być ta oszczędnością. CFF poczytajcie albo lepiej pigrajcie w gry bo analitycy finansowi z informacji z tweetow to taka trochę żenada.:)

Opublikowano

Bez w chodzenia w szczegóły, to Microsoft, Google i Amazon mogłyby teoretycznie kupić Sony. 

Edytowane przez C1REX

Opublikowano

Znając Sony to by sprzedali markę PlayStation ale ze to ich kura znosząca jajka razem z tv to tego nie zrobią.

Opublikowano
39 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Znając Sony to by sprzedali markę PlayStation ale ze to ich kura znosząca jajka razem z tv to tego nie zrobią.

Z tym tv co nie radzi sobie z 4k i 120hz?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.