Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 358,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
2 godziny temu, LiŚciu napisał:

Kuzwa skąd Ty wziąłeś 128 miliardów oszczędności ? Z tego wykresu ?

O widzisz pomyliłem się o 10 miliardów, które więcej ma MS akurat na kupno jakiegos Warner Bros i czegoś jeszcze 681778971016560664.png?v=1

Przecież oni za Zenimax zapłacili gotówką człowieku xD 

Opublikowano

Nie napisałem nigdzie ze są biedni. Ahmed wyebal słupki na tweeta a Wy już się zastanawiacie co Wam MS zaraz kupi. Kolejne stare gry do GP? Good lookin. 

Opublikowano

Potężny Phil Spencer już zapowiedział, że zakup kolejnych studiów jest w planach więc nie mogę się doczekać jakie kolejne gry ogram za 4zł miesięcznie na moim potężnym PC. :) 

A klapom zostaje astro bot i sackboy za trzy i pół bomby. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Jeszcze więcej studiów wewnętrznych i gier w gamepassie?

niech mnie chuy, Spencer nie ma litości :obama:

Opublikowano

SlushyDefenselessCopepod-size_restricted

Tak było. A kurwy z sony? "No insomniac mordo obiecuje że 10 jak dostane wypłate to ci dam hajs, dołącz do rodziny playstation" masakra, dobrze że wyrwałem się z tego niebieskiego ghetta 

Opublikowano
2 minuty temu, suteq napisał:

Potężny Phil Spencer już zapowiedział, że zakup kolejnych studiów jest w planach więc nie mogę się doczekać jakie kolejne gry ogram za 4zł miesięcznie na moim potężnym PC. :) 

HEX9WVg.jpg

:xboss:

Opublikowano

Wspaniały człowiek ten Spencer. :wub: 

Opublikowano

W ogóle wyobrażcie sobie taką sytację: grasz sobie w komputer, ale nachodzi Cię ochota i przeskakujesz sobie do salonu, na wygodną kanapę, a dzień kończysz partyjką na telefonie, leżąc już w łóżku? Wszystko w ramach jednego abonamentu, a stan gry przenosi się między urządzeniami.

Nie wiem jak dla Was, ale to jest dla mnie next-gen, a nie wibracje w śmiesznym padziku czy UI z funkcjami dostępnymi na Xboxie od 2013.

Opublikowano
5 minutes ago, Paolo de Vesir said:

W ogóle wyobrażcie sobie taką sytację: grasz sobie w komputer, ale nachodzi Cię ochota i przeskakujesz sobie do salonu, na wygodną kanapę, a dzień kończysz partyjką na telefonie, leżąc już w łóżku? Wszystko w ramach jednego abonamentu, a stan gry przenosi się między urządzeniami.

Nie wiem jak dla Was, ale to jest dla mnie next-gen, a nie wibracje w śmiesznym padziku czy UI z funkcjami dostępnymi na Xboxie od 2013.

chodzi ci o Google http://stadia.com ?

Edytowane przez Labtec

Opublikowano

wszystko fajnie ale jak to tak bez napisu sony, bez światełek po bokach? nie czuć nextgena. 

Opublikowano
1 godzinę temu, lpcl napisał:

Z tym tv co nie radzi sobie z 4k i 120hz?

A jaki inny radzi sobie a nie jest OLEDEM?

Opublikowano
28 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

To tak jak z aparatami, najlepsze zdjecia robisz tym co masz pod reka a nie to jaka ma specyfikacje czy jak wyglada droga lustrzanka czy bezlusterkowiec, jak tylko odpala xclouda na ios to jasne ze jakas fajna nie wymagajaca gierke bede wolal pociupciac w lozku na telefonie nie te clickbaitowe gierki oparte na reklamach.

Opublikowano
2 godziny temu, eX4cT_PL napisał:

A jaki inny radzi sobie a nie jest OLEDEM?

No jeszcze są samsungi, bo to potężne sony coś słabo w te hdmi 2.1.

Opublikowano

sonka to sonka. Nawet jak chuynia to jest dobrze. Co za zeszmacona firma.

Opublikowano

Grinch to taki Stonoga forum PSX Extreme.:nvmnd:

Opublikowano

A do plejbeki 4.1 daja zwykly kabelek hdmi 2.0. Pewnie specjalnie, zeby tego rozmazanego g.ówna na ich TV nie bylo widac.

Nawet po kablach widac, ze to konkurent SSmana

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano
9 minut temu, 20inchDT napisał:

A do plejbeki 4.1 daja zwykly kabelek hdmi 2.0. Pewnie specjalnie, zeby tego rozmazanego g.ówna na ich TV nie bylo widac.

Nawet po kablach widac, ze to konkurent SSmana

Nie no teraz to chyba lecisz sobie z tym kablem. 

Opublikowano

Niezła inba w tym Sony. Na pudełku 8K no ale preferowany telewizor do PS5 nie daje rady 4K120:kaz:

Opublikowano

niedość, że konsola pakowana w pudełkach po jajkach, to jeszcze z kablem HDMI 2.0? 

Opublikowano

Napiszcie proszę ze to żart z tym kablem xD

Opublikowano
4 godziny temu, Shago napisał:

Jakieś artykuły odnośnie tego TV?

zobacz sobie hdtvtest na youtube

Opublikowano

Sami nie wiedzą czy mają w pudełku 2.0 czy już 2.1

Opublikowano

Dziwnie wygląda ta konsola. Coś czuje, że wersja slim jak wyjdzie to wróci do normalnego wyglądu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.