Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
4 minuty temu, ping napisał:

A już w grudniu nowe HALO :banderas: 

Halo nie ma jeszcze ustalonej ostatecznej daty premiery. A co do samej gry, to dyrektor opuścił projekt, zaś MS dokoptował kilku weteranów do poprawek w grze ( multi i single).

1 godzinę temu, ASX napisał:

Nie jestem w temacie PS5 więc możesz mnie poprawic  jeśli się mylę ale czy Sony potwierdziło te technologie dla PS5?

Mają własne odpowiedniki np. Geometry Engine itp.

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 358,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Nie wiem w czym problem, skoro Xbox ma nienazwany układ odpowiedzialny za audio jak Tempest.

Opublikowano
13 minut temu, ping napisał:

Czytaliście? Na śmiecia 4.5 mają dać w plusie oprócz 20 gier z PS4 super grę BUGSNAX.

O rany, system seller!

A już w grudniu nowe HALO :banderas: Wczoraj dwie misje w piątkę były ogarnięte, pomimo 5 lat na karku wygląda niesamowicie. Suszarka 4 PRO by nie uciągnęła takiej graficzki i oświetlenia.

Ping fajnie że jesteś taki sforny chłopak ale przestań z tym Halo. Taka to seria że HI o mało nie zaorała nadchodzącego next gena a dzisiaj reżyser powiedział że spyerdala z tego okrętu także ten... 

W co teraz @Paolo de Vesir core gracz będzie szczelać?:yao:

Opublikowano

co odpalam jakieś gry we wstecznej to chodzą tragicznie na One X, choćby takie sunset overdrive, rozmazane, 30 fps. Na PC niebo lepiej się gra w to

jak chcecie sprzęt do wstecznej to tylko PC

Opublikowano

Na playstation nie ma takiego problemu, bo w ogole nie dzialaja :chicken:

Opublikowano

kolekcja Halo to też tragedia jakaś, Halo 1 i 2 w singlu to jakiś pokaz slajdów na One X, gdzie na moim 970 GTX mam stałe 60 FPS w 1440p, dużo lepiej się gra

Opublikowano

Aha, czyli na fat jest 50-60fps, a na xox pokaz sladów? Masz ty w ogole te konsole?

Opublikowano
16 minut temu, Lokomotywa napisał:

kolekcja Halo to też tragedia jakaś, Halo 1 i 2 w singlu to jakiś pokaz slajdów na One X, gdzie na moim 970 GTX mam stałe 60 FPS w 1440p, dużo lepiej się gra

22 minuty temu, Lokomotywa napisał:

co odpalam jakieś gry we wstecznej to chodzą tragicznie na One X, choćby takie sunset overdrive, rozmazane, 30 fps. Na PC niebo lepiej się gra w to

jak chcecie sprzęt do wstecznej to tylko PC

Ty masz jakieś przepalenie styków? Na Xbox One X każde Halo z kolekcji chodzi w 4k i 60 fps. No i od kiedy 30 fps to jest tragiczny framerate? 

Edytowane przez bluber

Opublikowano
2 minuty temu, bluber napisał:

No i od kiedy 30 fps to jest tragiczny framerate? 

Od kiedy wallczysz z playstation. :nosacz:

Opublikowano

Na pc 60 fps i nizsza rozdziałka lepiej smakują

Opublikowano
8 minut temu, Moldar napisał:

Na one x pierwsze halo słabo działa. Ostatnio chciałem pograć i odpuściłem.

Ale gdzie? Ja nie wiem, przechodziłem jakiś czas temu z kumplem w co-opie i nie było praktycznie żadnych problemów, 60 fps to jest słabe działanie czy jakiś trolling?

Opublikowano
3 minuty temu, bluber napisał:

Ale gdzie? Ja nie wiem, przechodziłem jakiś czas temu z kumplem w co-opie i nie było praktycznie żadnych problemów, 60 fps to jest słabe działanie czy jakiś trolling?

Też przemielilem na One X i było SZTYWNIUTKO. Kolega chyba kiepsko trolluje, a Xboksa widział na zdjęciach.

Opublikowano

Halo ogrywane na dwóch Xboxach One X w coopie, czasem rwie że trzeba przełączyć na starą grafę bo grać się nie da, single oczywiście bo multi jest ok

Opublikowano

Grałem może z miesiąc temu, fpsy latały w cały świat w pierwszej lokacji. Może konsola zaczęła się walić, ciężko powiedzieć, już sprzedana.

Opublikowano
11 godzin temu, Fanek napisał:

Nie wiem

edit: tak ma

Jesteś pewien Fanek?

Nie znam się za bardzo na tym, ale jedyne co słyszałem o PS5 to że posiada customowy Geometry Engine, który wygląda na odpowiednik ficzera rdna2 czyli VRS?

Ale z SFS, mesh shaders czy Sony mówiło coś o odpowiednikach dla nich w PS5?

Wydaje mi się że Sony mało wypowiada się o architekturze ps5 i rzadka się nią chwali, zostały 2 tygodnie do premiery i dalej nie wiemy co dokładnie siedzi w środku i cos mi się wydaje że do premiery już się tego nie dowiemy. Ciekaw jestem czy te różnice technologiczne wpłyną jakoś na wygląd gier multiplatfomowych?

Edytowane przez ASX

Opublikowano
11 godzin temu, aph napisał:

Nie wiem w czym problem, skoro Xbox ma nienazwany układ odpowiedzialny za audio jak Tempest.

Na choooy w Xboxie jakieś cuda, kiedy jest Dolby Atmos z automatu? 

Opublikowano

Jeśli konsola jest takiej jakości jak kartony w które jest pakowana to na miejscu 3 klapow zaczął bym się obawiać, pakowanie tez im średnio wychodzi.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano
14 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Jeśli konsola jest takiej jakości jak kartony w które jest pakowana to na miejscu 3 klapow zaczął bym się obawiać, pakowanie tez im średnio wychodzi.

No łał ściągana obwoluta z cienkiego papieru się trochę ugięła, serio chyba chcesz wznowić licencję na bezbeka z 2015 roku, ale w 2020 nie wiem czy liścia dasz radę pokonać

Opublikowano

Nic dziwnego, ze sie gniotą. Przecież ta konsola musi latac po kartonie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.