Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
7 minut temu, Figuś napisał:

No łał ściągana obwoluta z cienkiego papieru się trochę ugięła, serio chyba chcesz wznowić licencję na bezbeka z 2015 roku, ale w 2020 nie wiem czy liścia dasz radę pokonać

Ha ha. Aż taki beton jak exact ostatnio to chyba nie jestem. :blink:

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 358,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
15 minut temu, Figuś napisał:

No łał ściągana obwoluta z cienkiego papieru się trochę ugięła, serio chyba chcesz wznowić licencję na bezbeka z 2015 roku, ale w 2020 nie wiem czy liścia dasz radę pokonać

Prawde mówiąc to bezbekiem jest każdy kto się zdecyduje na zakup PS5 w tym roku.

Opublikowano

A kim jest ten co bierze Ps5 i XsX?

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Aż głupio nie wziąć X-a skoro tyle z nim walczę :)

Opublikowano

Spencer ci wybaczy 

Opublikowano

Widzieliście unboxingi konsol? Czy to zapakowanie ps5 to fake? Nie wierzę że sprzęt za ponad 2k zł w 2020 roku może być zapakowany jak zabawka z chińczyka w karton od jajek. Xbox series x? Czuć że to sprzęt typu luksja

Opublikowano

Sprzęt premium dla konsolowych VIPów

Opublikowano
28 minut temu, Pupcio napisał:

Widzieliście unboxingi konsol? Czy to zapakowanie ps5 to fake? Nie wierzę że sprzęt za ponad 2k zł w 2020 roku może być zapakowany jak zabawka z chińczyka w karton od jajek. Xbox series x? Czuć że to sprzęt typu luksja

Niech teraz każdy przypomni sobie jak był pakowany PSX, PS2, PS3 a nawet PS4 i PS4 Pro, pamietam pakowanie każdej z nich.

Ale nie, wpadnie klap Figuś i powie ze stolec nie jest taki zły jak go wszyscy widzą i czują.

Beka z takich przegrywów.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano
13 godzin temu, aph napisał:

Mają własne odpowiedniki np. Geometry Engine itp.

jesteś pewny?

bo digital foundry nie jest takie pewne 

ElbwBcEWkAATRQZ?format=jpg&name=medium

Elc0BBvXgAE8zSo?format=jpg&name=medium

Opublikowano
5 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Niech teraz każdy przypomni sobie jak był pakowany PSX, PS2, PS3 a nawet PS4 i PS4 Pro, pamietam pakowanie każdej z nich.

Ale nie, wpadnie klap Figuś i powie ze stolec nie jest taki zły jak go wszyscy widzą i czują.

Beka z takich przegrywów.

Ps3 i ps4 tez miało cienka obwolutę na sztywnym kartonie. Często tez z grafika gry z bundla. To się gnie a nie karton na fotach ktore wrzuciłeś..

Opublikowano
20 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Apple wśród konsol. Otwierać tylko w rękawiczkach.

Apple? Telefony za 5 koła też w kartonach bez ladowarek i sluchawek.

Opublikowano

Ostatnią konsolą tak porządnie zapakowaną, którą kupiłem było Wii. Klasa, już nie mogę się doczekać swojego unboxingu!

Opublikowano
9 minut temu, LiŚciu napisał:

Ps3 i ps4 tez miało cienka obwolutę na sztywnym kartonie. Często tez z grafika gry z bundla. To się gnie a nie karton na fotach ktore wrzuciłeś..

Oglądałeś unboxing? Przestrzeń w pudełku nie jest w żaden sposób zagospodarowana, gdyby pudełka leżały na sobie a nie stały to normalnie w świecie ciężar by zgniótł cała zawartość.

Zreszta mam to i tak gdzieś, planuje ja kupić jak wyjdzie jakaś slimka.

Opublikowano
22 minuty temu, Jakim napisał:

Apple? Telefony za 5 koła też w kartonach bez ladowarek i sluchawek.

Nikt za tymi niepotrzebnymi śmieciami nie bedzie płakał, do Iphone używa się AirPodsów jak człowiek 

Edytowane przez bluber

Opublikowano
3 minuty temu, Jakim napisał:

za ładowarką też?

Mało masz kostek w domu? 

Opublikowano

takich z wejściem usbc? Zero

Opublikowano

cos mi sie wydaje ze Jakim gry w  pudelkach zbiera xddd

Opublikowano
5 minut temu, Jakim napisał:

takich z wejściem usbc? Zero

to ty jeszcze chyba iphone 6 trzymasz w domu xd

Opublikowano

Jakby Apple przeszło na USB C to bym rozumiał, ale sprzedawanie telefonu bez ładowarki zachowując własnościowy Lightning to jest zbrodnia.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.