Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

:O 

bronienie praktyki nie wrzucania ładowarki do zestawu z telefonem jest słabe. Choćby nie wiem jak bardzo chciało by się to obejść tekstami typu - kup przejściówke czy podłącz do kompa:/

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 358,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

a po co wam w next genach kabel hdmi czy przewód zasilający, przecież macie z poprzedniej konsoli

Opublikowano

Microsoft to zrozumiał i uznał, że po co wrzucać na premierę nowe gry skoro macie ze starej konsoli xD

Opublikowano

Zapominacie że klienci apple to takie owce pokroju nfagerów więc dla nich to plus że muszą płacić więcej hajsu

Opublikowano
7 minut temu, Czoperrr napisał:

Jakby Apple przeszło na USB C to bym rozumiał, ale sprzedawanie telefonu bez ładowarki zachowując własnościowy Lightning to jest zbrodnia.

przeciez jest kabel w zestawie.

Opublikowano

Kurła, bronienie korporacji ze sweatshopami w Azji XDDD

Nie dośc, że ruchają chinolków, to jeszcze i użytkowników telefonów, a zieleniaki przyklaskują

Opublikowano
1 minutę temu, Pupcio napisał:

Zapominacie że klienci apple to takie owce pokroju nfagerów więc dla nich to plus że muszą płacić więcej hajsu

Czy ja wiem? Rok temu IP11Pro kosztował chore pieniądze, kupiłem go teraz przy premierze 12ki za 2600zl.

1 minutę temu, Czoperrr napisał:

a to przepraszam

Nie zmienia to faktu ze jest to chora zagrywka i ludzie nie powinni się na to godzić, teraz w dodatku wyszło ze aby magsafe w 12 ładował pełna mocą 15W(lol) to musi być oryginalna ładowarka 20 czy tam 30w Apple bo pod każda inna jest chyba max 7,5W, gdybym był androidowcem to mogliby mnie w dupe pocałować i więcej bym pieniędzy nie wyłożył na taka firmę ale Apple nie ma konkurencji, Android jest ciagle sto lat za murzynami i jedyny sposób w jaki mogę z taka polityka walczyć to nie kupować sprzętu na premierę tylko z drugiej ręki z upgradu w abonamencie np.

Opublikowano

Rozmowa poszla w kijową stronę.

Mi tylko chodzilo o słabe porównanie pakowania ms jak produktu premium- apple.

Swoja droga mam nadzieje ze te pakowanie w kartony z bloku rysunkowego ps5 to tylko dla redakcji itp i retail bedzie trochę...mniej biedny.

Opublikowano
1 minutę temu, Czoperrr napisał:

Gdzie Ty znalazłeś iPhone 11 Pro za 2600zł? Za tyle to moja dziewczyna w tym roku kupiła XS.

W Irlandii iphony są popularne wiec łatwo można kupić z jakiegoś upgradu w abonamencie, z drugiej strony Irlandia jest 100 lat za murzynami i dalej są simlocki, takie telefony można kupić jeszcze taniej.

Opublikowano
33 minuty temu, Czoperrr napisał:

Jakby Apple przeszło na USB C to bym rozumiał, ale sprzedawanie telefonu bez ładowarki zachowując własnościowy Lightning to jest zbrodnia.

ale dodają kabel przecież usb c-lightning jaki w tym jest problem? 

Edytowane przez bluber

Opublikowano
22 minuty temu, eX4cT_PL napisał:

przeciez jest kabel w zestawie.

Nie no, poczekaj. Jak hejterzy Apple mówili że "nie ma ładowarki" to chyba wiedzieli, że chodzi o brak kostki, a nie kabla, co? :dynia: 

Teraz, bluber napisał:

ale dodają kabel przecież usb c jaki w tym jest problem? 

To jest kabel Lightning -> USB C, więc też nie każdy ma taką kostkę. :lapka: 

Opublikowano

Dobra to jest nieważne chłopaki, chodzi o to że plejkurwa jest zapakowana jak polystation A xbox jak sprzęt luks 

Opublikowano
16 minut temu, Jakim napisał:

Mi tylko chodzilo o słabe porównanie pakowania ms jak produktu premium- apple.

Przecież pakowanie w obu firmach jest premium, ale zarówno MS ani Apple nie dorzuca do zestawu słuchawek więc tę rzecz też mają wspólną. Według Apple jest w użyciu 2 mld kostek z starych telefonów, sam mam w domu ich kilka i generalnie rozumiem, że to jest pewien problem ale nie przesadzajmy to nie jest 3DS, którego Nintendo sprzedawało bez ładowarki 

Opublikowano

No właśnie, trzymajmy się sedna tego problemu. Może ta wydmuszka po jajkach to żeby sobie salon tym wyłożyć bo tak będzie plejśmieciarka wyć, że znów sąsiedzi policje naślą.

Opublikowano
6 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

To jest kabel Lightning -> USB C, więc też nie każdy ma taką kostkę.

To ten kto bedzie potrzebował to sobie kupi 681778971016560664.png?v=1

Opublikowano

Wciaz wierzysz w Elder Scrolls na Ps5 Listunio?

Opublikowano

Mysle ze nie tylko o Elder Scrolls chodzi.

Opublikowano

Oj tam, na PS5 wyda się remaster Skyrima 1080p@30fps za 349 PLN i będzie git :reggie:

Opublikowano

Ich nie interesują te gry przecież 

Opublikowano

Klapy będą grać w tlou 1 bo loadingi są krótsze

Opublikowano
Godzinę temu, ASX napisał:

Wciaz wierzysz w Elder Scrolls na Ps5 Listunio?

Wspomnisz moje słowa. I tak, te gry mnie grzeją. Jedynie Skyrim raz testowałem kilka h pod VR. Thats all...

Opublikowano

Dzięki Sony. :sapek:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.