Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Kup wersję  11 letniej gry za 500zł, w czym problem?

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 358,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Szybciej bym używaną Vite kupił. :reggie:

Opublikowano

Jakby MS kupił Sony to logicznym jest żeby wszyscy mieli sprzęt od MS. 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Oglądam te nowe filmiki z Demon's Souls no i jest w porzadku, ale nie powiedziałbym, że to graficzny killer. Na prawdziwego next genowego kosiora trzeba jeszcze poczekać.

Opublikowano

Tu chodzi tylko o gry eksluzywne które imo roz.pierdalaja wszystko co aktualnie ma Xbox. Wierze w markę która mi dostarcza takie gry. Jak Xbox będzie miał takie gry to wtedy będę za nimi. Na razie maja gvwno i niestety na więcej się nie zapowiada.

Opublikowano

Cokolwiek by Xbox nie miał, nie będzie Cię to jarało dopóki nie zobaczysz tego na Plejce. Tym się właśnie różnimy: teoretyzujesz i pozujesz na wielkiego znawcę Xboxa i jak bardzo się na nim przejechałeś, a ostatecznie gó,wno ograłeś, a na Plejce zachwycasz się byle czym ważne że ex.

"Wierzę w markę" nabiera u Ciebie dosłownego znaczenia, bo masz totalnie nierówno pod sufitem.

Opublikowano

przecież on nawet w te eksy nie gra przykład chińczyk z cuszimy a pewnie się więcej znajdzie 

Opublikowano
8 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Cokolwiek by Xbox nie miał, nie będzie Cię to jarało dopóki nie zobaczysz tego na Plejce. Tym się właśnie różnimy: teoretyzujesz i pozujesz na wielkiego znawcę Xboxa i jak bardzo się na nim przejechałeś, a ostatecznie gó,wno ograłeś, a na Plejce zachwycasz się byle czym ważne że ex.

"Wierzę w markę" nabiera u Ciebie dosłownego znaczenia, bo masz totalnie nierówno pod sufitem.

Na nikogo nie pozuje. Nic co pokazują nie jest godne uwagi wg mnie. Ja je.bie. Nie wszystkie exy ograłem bo czasu brakuje ale są na liście. Chińczyk z cuszimy? Chce w to zagrać bardzo i zagram bo wiem co to za set i co to za gra ale na konsoli zielonej jej nie ma. Teoretyk sam jesteś bo oyebales konsole przed dwoma dużymi exami a pyeredolisz ciagle ze są słabe. Ból du.py chłopcze masz straszny.:)

Opublikowano

A wiecie ze DS chodzi w DYNAMIC 4k60fps lub CINEMATIC 4k30fps xD

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

A jest opcja BLURRY 4K 120fps czy to tylko eks dla ich telewizorow?

Opublikowano
44 minuty temu, LiŚciu napisał:

Teoretyk sam jesteś bo oyebales konsole przed dwoma dużymi exami

Nie żałuję, TLOU2 ogram jak człowiek na PS5 żeby nie pokaleczyć sobie oczu o 1440p, a GOTa to co najwyżej w kiblu spuścić mogę z poranną kac kupą. :) 

Opublikowano

Oczu to ty już dawno mieć nie powienieneś jeśli ogrywasz cokolwiek na one s.

Opublikowano
4 godziny temu, ASX napisał:

jesteś pewny?

bo digital foundry nie jest takie pewne 

Jestem pewny, że obie konsole mają od groma custom HW i SW.  Support ficzerow DX12 to funkcja RDNA2 i tego nie ma pewno w PS5, co nie znaczy że Sony nie ma własnych, czy ma gorsze rozwiązania.

Opublikowano

Nie wiem czy istniało kiedykolwiek coś takiego jak "lepsze rozwiązanie niż konkurencja" w przypadku Sonki. Z wyjątkiem PS4 sprzęty niebieskich zawsze były słabsze niż ich konkurenci, za to często stawiające na jakieś dziwne rozwiązania które ostatecznie nie przyłożyły się do niczego istotnego w skali generacji (CELL).

Opublikowano

Cała masa rzeczy wprowadzonych przez Sony to dziś standard dla każdej konsoli.

Opublikowano
20 minut temu, aph napisał:

Jestem pewny, że obie konsole mają od groma custom HW i SW.  Support ficzerow DX12 to funkcja RDNA2 i tego nie ma pewno w PS5, co nie znaczy że Sony nie ma własnych, czy ma gorsze rozwiązania.

Może ma, może nie ma. Coraz trudniej mi wierzyć w jakieś sekretne technologie w ps5 gdy do premiery zostało tylko kilkanaście dni.

Pamiętam też te wszystkie plotki o PS5 które okazały się bzdurami wyssanymi z palca: o ukrytych lopakatkach w padzie, o 13 terafankach o wstecznej kompatybilności z PS3 itd.

Opublikowano
7 minut temu, aph napisał:

Cała masa rzeczy wprowadzonych przez Sony to dziś standard dla każdej konsoli.

Wstawiam <Popularny mem z San Andreas>

Opublikowano

1013739613.jpg

754035114.jpg

961240344.jpg

Zobaczcie na czarnych plastikach jakie śmieciarka 4.5  ma przebarwienia i odlania plastiku (zwłaszcza przy wejściach)  xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Nawet pasuje do pakowania tego szrota w kartony po jajkach  :kaz:

Opublikowano

No te porty na plejkoorwie wyglądają jak z polystation, fatalny jest ten plastik, przecież nawet w 4 było więcej rozumu i godności człowieka.

Opublikowano

aż mi się skojarzyło

n13_beauty_and_the_beast_disney?wid=2000

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.